Botky Bubblegmmers od Bati

6180
24.1.19 10:29

Už od pohledu mi přijdou dost hrozné teda :,( vypadají hodně těžké, pevné a neohebné.
EDIT - nevím teda které máš, obrázků je na netu hromada a blbě vypadá valná většina, ale třeba ty tvoje konkrétní nejsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
24.1.19 10:54

Bubblegummers jsou typ od typu, měli jsme od nich jedny krásně lehké a ohebné (ale ty mají max do velikosti 25) ;) A to jsem na botky náročná, dcery mají převážně Primigi, Viking nebo Superfit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
24.1.19 11:03

Máme Bubblegummers zatím všechny (dcerka má přes 2 roky) a naprostá spokojenost. Schválil nám je i dětský ortoped (konkrétně ty boty, co viděl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.1.19 11:05

Je spousta kvalitnějších za obdobnou cenu. Koukni na D.D.Step nebo Fare.

• Citovat
  • Upravit
1374
24.1.19 11:25

Je to kus od kusu, některé krásně měkké a ohebné, některé nic moc. Chce to vyzkoušet a osahat. Výhoda je, že se dají sehnat ve výprodejích za příjemnou cenu. A D.D.Step má taky několik řad, některé jsou tvrdé a těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.1.19 12:35

A kolik orientacne vazi nejaka lehci celorocni botka? Treba velikost 20, mate potuchy? Ty co jsem koupila ma jedna bota 120g, je kozena zvenku, stelka taky a jinak je tam textil, jsou na suchac, tzn asi tezsi i kvuli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21622
24.1.19 15:34

u této značky jsem vždy musela pořádně vybírat. Většina z nich je strašně tvrdých, vždy jsem pro děti hledala ohebné a pohodlné botky. Proto jsem i tuto značku přestala kupovat - když už jsem našla vyhovující střih, neměli velikost :mrgreen: a teda přiznám se, že dětskou botu mě v životě nenapadlo vážit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
24.1.19 16:26

@nozu
Me by taky nenapadlo boty vazit :mrgreen: , ale prisly mi celkem tezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
24.1.19 22:49

@Bosorka0 celoroční nekupuju - nějak nevím, co bych si s nimi počala, nikdo snad nenosí jedny boty celej rok :D my jsme na boty vysazení, takže máme každou sezonu boty za 1500-2000. Plus na léto kecky Anatomic Flexible za 250, těch máme víc. Myslim, že kvalitní teplé boty pod tisícovku koupit snad ani nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
25.1.19 10:03

@Lily Evans
Celorocni jsem myslela takovy ani teply ani lehky :mrgreen:
Vzhledem k tomu ze to jsou moje prvni detsky botky tak se ptam, asi je vratim a zkusim zajit do nejaky botickovy specialky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
25.1.19 12:32
@Bosorka0 píše:
@Lily Evans
Celorocni jsem myslela takovy ani teply ani lehky :mrgreen:
Vzhledem k tomu ze to jsou moje prvni detsky botky tak se ptam, asi je vratim a zkusim zajit do nejaky botickovy specialky ;)

Ajo, tak to jo, já tomu termínu prostě nerozumím :mrgreen: tak takový máme asi taky, vždycky na jaře a na podzim.
Kdybys byla z Brna, můžu celkem doporučit Neobuto - je to teda barefoot obuv, tak záleží jestli tomu věříš :) Ale perfektní, poctivý přístup, většinou tam strávíme přes hodinu, než se nožka pořádně změří a než se najdou boty, které sedí a dcera v nich dobře chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková