Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Mysiceles našla bych v blízkosti raději obuv specializující se na dětské bity, abyste je mohli v klidu vyzkoušet. Zvlášť, pokud má takhke velkou a širokou nohu.
Na mě jsou essi moc tvrdé a neforemné. Zkus Fare, to jsou jedny z mála bot, co dcerka obuje.
Na vysoký a široký nárt u nás seděli, ale za mě jsou tvrdé a těžké.
Měli jsme Fare a Essi, dcerka má širokou nohu a vysoký nárt, musite ale radne zkusit. V CCC bych botky dítěti nekoupila, jsou to sunty.
Na vysoky nart synovy sedely boty Protetika. Essi jsem kdysi kupovala a pak jsem zjistila, ze hezci a kvalitnejsi koupim za stejnou cenu, vydrzely jednu sezonu a pak uz byly neprodejne. Netusim, jak to mely se sirkou.
jsou moc tvrdé a neforemné
.Doporučuji nějaké kompromisy barefoot obuvi. Na shopu Littleshoes.cz paní moc ráda poradí a po důkladném změření nohy už se vůbec nebojím nakupovat přes net. Bohužel v normálních obuvích mají samé tvrdé kopyta ![]()
@Janli píše:
Na mě jsou essi moc tvrdé a neforemné. Zkus Fare, to jsou jedny z mála bot, co dcerka obuje.
Koukám, ze ty FARE jsou v podstatě taky Češi, dokonce založené Baťou ![]()
@Mysiceles píše:
Koukám, ze ty FARE jsou v podstatě taky Češi, dokonce založené Baťou
A jsou fakt super. Ale chce to měřit nebo objednat dvě velikosti a vyzkoušet. Dcerka má všechny boty 29, ale fare 28.