Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Petya píše:
Ahoj! Jaky boty sou vchodne pro miminko 8 mesicu do kocarku? Nevim jaky mu zakupim
Ahoj.
Má odpověď zní - žádné. ![]()
Prcek v téměř roku nemá žádné boty
odmítám mu totiž kupovat drahé botičky za 500-600 korun, které ani nevynosí, nakolik mu nechci kupovat z bazaru už použité, byly by vychozené a ničit mu malou nožku nehodlám. Teď má zateplené bačkůrky za pár korun. Když začne chodit, koupíme normální boty. ![]()
Příspěvek upraven 18.12.18 v 16:17
Fakt žádné, max něco zatepleného. Je to úplně zbytečné - dítě v tom má nožku uhemovanou, stojí to peníze a jsou k ničemu. Radši šetři na kvalitní botky, až začne chodit ![]()
@Petya mě přijdou ponožky málo. Malý mel ve fusaku i třeba ve 3 ponožkách studene nohy. Koupila jsem na Fleru softshellove capáčky s Merino vlnou asi za 500, ale dají se pořídit i levněji. Občas v nich malého nechávám před barákem chvíli ťapat (opravdu jen chvilinku od vchodu ke vchodu a domu) a v pohodě. Teď už by chodil i dyl, tak teprve poridim boty.
boty jsou zbytečné, my máme takové jakože návleky na nohy, z materialu jako je kombinéza, tvar to má jako sněhule, ale nemá to tvrdou podrážku je to jen textil
boty stačí až 10-12 měsicich
Nooo,ja taky jsem mislila na nejaky capacky,protoze ponozky je malo,a musi byt nozku teple.
@awesomeone Miminka mají studené končetiny, proto se to, jestli jim je horko/zima kontroluje za krkem…
Boty opravdu žádné, je to zbytečnost
@awesomeone píše:
@Petya mě přijdou ponožky málo. Malý mel ve fusaku i třeba ve 3 ponožkách studene nohy. Koupila jsem na Fleru softshellove capáčky s Merino vlnou asi za 500, ale dají se pořídit i levněji. Občas v nich malého nechávám před barákem chvíli ťapat (opravdu jen chvilinku od vchodu ke vchodu a domu) a v pohodě. Teď už by chodil i dyl, tak teprve poridim boty.
Nooo,ja taky jsem mislila na nejaky capacky,protoze ponozky je malo,a musi byt nozku teple.
Můžeš třeba něco z ovčí vlny, mě se taky jenom fusky zdály málo, nebo fleesové capáčky, když nemá kombinézu přes chodidla. Normální botky určitě ne.
Měli jsme takové zateplené měkoučké capačky - bez podrážky - prostě jen aby noha byla v teple ( jedny jsme měli z Lídlu s kožešinkou a sucháčem pro lepší obouvání za pár kaček ). Opravdové boty až začal chodit ![]()
Měla jsem capáčky ze softshellu podšité fleecem, na pevné boty je brzy ![]()