Protéza na ušním bubínku

Anonymní
25.7.16 00:40

Protéza na ušním bubínku

Ahoj, potřebovala bych radu.
Před půl rokem jsem dostala od přítele facku, která mi způsobila trhlinu na ušním bubínku. Došla jsem si tedy na uční a tam mi doktor řekl, že díra je docela veliká a pochybuje o tom, že bych se s tímhle vyhla operaci.Po dvou měsících jsem byla u jiné doktorky z důvodu řestěhování do jiného města a tam mi řekla, že neví jak díra byla veliká, ale že to vypadá dobře a nechala by to hojit. Teď, ale pocituji, že se mi horší sluch. Navíc když si je čistím vatovou tičinkou, tak najdu trochu tmavší mas jakoby krvavý :?.Nejhorší na tom je, že se k doktorce nemůžu dokopat. Nemůžu najít hlídaní pro malou a osobně se mi tam vůbec nechce. Aplikování protézy byla dost bolestivá a nepříjemná a po tomhle zážitku se snažím doktorům vyhýbat jak to jde. Chtěla jsem se zeptat na zkušenoti lidí, kteří si prošli léčbu s dírou na bubínku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4398
25.7.16 05:41

Ja si ho protrhla vatovou tycinkou. Doktorka mi rekla, ze ta dira je velka, vidi to na operaci. Po tydnu jsem sla na kontrolu a uz byla o tretinu mensi a za kratko se zahojila cela… Vse bez problemu. Ale to jsem jeste nebyla ani tehotna. Ted po tehotenstvi a porodu jsem furt na hromade, ted uz by se s tim telo asi nepopralo tak jednoduse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí