Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja si ho protrhla vatovou tycinkou. Doktorka mi rekla, ze ta dira je velka, vidi to na operaci. Po tydnu jsem sla na kontrolu a uz byla o tretinu mensi a za kratko se zahojila cela… Vse bez problemu. Ale to jsem jeste nebyla ani tehotna. Ted po tehotenstvi a porodu jsem furt na hromade, ted uz by se s tim telo asi nepopralo tak jednoduse…
Ahoj, potřebovala bych radu.
.Nejhorší na tom je, že se k doktorce nemůžu dokopat. Nemůžu najít hlídaní pro malou a osobně se mi tam vůbec nechce. Aplikování protézy byla dost bolestivá a nepříjemná a po tomhle zážitku se snažím doktorům vyhýbat jak to jde. Chtěla jsem se zeptat na zkušenoti lidí, kteří si prošli léčbu s dírou na bubínku.
Před půl rokem jsem dostala od přítele facku, která mi způsobila trhlinu na ušním bubínku. Došla jsem si tedy na uční a tam mi doktor řekl, že díra je docela veliká a pochybuje o tom, že bych se s tímhle vyhla operaci.Po dvou měsících jsem byla u jiné doktorky z důvodu řestěhování do jiného města a tam mi řekla, že neví jak díra byla veliká, ale že to vypadá dobře a nechala by to hojit. Teď, ale pocituji, že se mi horší sluch. Navíc když si je čistím vatovou tičinkou, tak najdu trochu tmavší mas jakoby krvavý