Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
momentálně se s přítelem snažíme o mimčo už 2 rokem a stále nic. Již jsme navštívili CAR a řešíme to. Genetika dopadla dobře a je před námi imunologické vyšetření v Podolí. Kromě toho, že mám průchozí jen jeden vejcovod (byla jsem na hysteroskopii) a mám 2cm myom v děloze, ovulace normálně probíhá a přítelovi spermiogram vyšel v pořádku ale bohužel stále nic.
Má otázka zní, jestli je větší pravděpodobnost této alergie pro někoho kdo je alergik, nebo se stává i těm co jiné alergie nemají.
Moc jsem k tomuto nenašla na internetu tak se snažím dopátrat skrz lidi co řeší tento problém.
Děkuji za každou odpověď. ![]()
@nikys7 toto nema s alergii vůbec nic společného
Jedna se o imunologický problém, který se většinou řeší kortokoidy na 6 týdnů (určí lékař). Píšeš však, že imunologii máte teprve před sebou, tak jak si na to vlastně přišla, že by to mohl být ten kámen úrazu?
@suzka1 píše: Více
Všechny alergie spadají do velké skupiny reakcí organismu na cizorodé látky, které jsou označovány jako imunitní reakce. = alergie je imunologický problém ![]()
Přišla jsem na to tak že mě po… vevnitř mírně svědí a občas štípne/opuchnutí akorát jsem to nikdy neřešila a brala to jako normální věc.
@nikys7 já třeba tyhle problémy neměla a mela jsem tu alergii. Pockej na výsledky testů v Podolí ![]()
@suzka1 píše: Více
Děkuji za odpověď. Můžu se prosím zeptat, jak to pak s Vámi pokračovalo a podařilo se přirozeně počít?
Děkuji ![]()