Protilátky na spermie

29
16.8.24 13:29

Protilátky na spermie - dotaz

Ahoj holky,
momentálně se s přítelem snažíme o mimčo už 2 rokem a stále nic. Již jsme navštívili CAR a řešíme to. Genetika dopadla dobře a je před námi imunologické vyšetření v Podolí. Kromě toho, že mám průchozí jen jeden vejcovod (byla jsem na hysteroskopii) a mám 2cm myom v děloze, ovulace normálně probíhá a přítelovi spermiogram vyšel v pořádku ale bohužel stále nic.
Má otázka zní, jestli je větší pravděpodobnost této alergie pro někoho kdo je alergik, nebo se stává i těm co jiné alergie nemají.
Moc jsem k tomuto nenašla na internetu tak se snažím dopátrat skrz lidi co řeší tento problém.

Děkuji za každou odpověď. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3707
16.8.24 13:32

@nikys7 toto nema s alergii vůbec nic společného :) Jedna se o imunologický problém, který se většinou řeší kortokoidy na 6 týdnů (určí lékař). Píšeš však, že imunologii máte teprve před sebou, tak jak si na to vlastně přišla, že by to mohl být ten kámen úrazu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.8.24 13:05
@suzka1 píše: Více

Všechny alergie spadají do velké skupiny reakcí organismu na cizorodé látky, které jsou označovány jako imunitní reakce. = alergie je imunologický problém ;)
Přišla jsem na to tak že mě po… vevnitř mírně svědí a občas štípne/opuchnutí akorát jsem to nikdy neřešila a brala to jako normální věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
19.8.24 15:17

@nikys7 já třeba tyhle problémy neměla a mela jsem tu alergii. Pockej na výsledky testů v Podolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.8.24 11:10
@suzka1 píše: Více

Děkuji za odpověď. Můžu se prosím zeptat, jak to pak s Vámi pokračovalo a podařilo se přirozeně počít? :-) Děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí