Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky, potřebuji pomoct,
s přítelem sem dnes měla první pohlavní styk, hodne hodne to bolelo, ale dostal se dovnitr, teda doufam, zacalo to povolovat ale porad to dost bolelo ale myslim, ze se mi protrhla panenska blana, kdyz by sel jeste dal jakoby narazil na nejakou,,stenu” ktera uz bolela vazne extreme a dal uz to neslo, nevim tedy, jestli mel jit dale pres tu bolest ikdyz to neslo, nebo jestli uz to byl,,konec”
?
No pokud nemá penis tak 30 cm a víc tak to konec fakt nebyl. Ale samozřejmě přes nějakou extrémní bolest určitě ne. Zkuste příště jinou polohu, větší lubrikace apod.
@anonym947 píše: Více
Tak jestli ho má velkýho, tak se nevejde a bolí to.
Přes žádnou velkou bolest nikdy dál nejdi…
Všechno má svůj čas a není zapotřebí to hnát zase až do úplnýho extrému, když se ti to nelíbí a navíc to šíleně bolí…
@Černá Madonna píše: Více
Jenže, co s tím? ![]()
Tedy viděl jsem na webu nějaká povídání, ale já to tedy v malíčku nemám.
A už jsem tady za část zveřejnění vylágoš dostal. Nechám to tedy, aspoň teď, na jiných.
![]()
Příspěvek upraven 24.11.24 v 01:47
@M_Vladim píše: Více
No, já už bych do úplných detailů taky raději nezacházela…
Nikdy nevíš, čeho se ráno můžeš dočkat… ![]()
Tak dobrou. ![]()
Nedočkali jsme se ničeho. ![]()
Tak tedy malý pošťuch:
Z úvodního příspěvku vyplývá, že není jasné, kde je skutečně problém. A to si myslím, že by gynekolog zhodnotit a říct měl, protože se od toho odvíjí řešení. ![]()
I když jsou i jiné problémy, nejčastější je prostě pevnější blána s malým otvorem, srpkové ztluštění, nebo vaginismus a kupodivu taky špatný směr při pokusu. Takže bych začal s tímhle zjištěním. Jinak je to tápání a následná bolest může další milování pěkně zošklivit.
![]()