Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máme s přítelem takový problem, nemůžeme spolu spát a už to trvá delší dobu. Všechno se zdá být v pořádku, ale asi není. Když dojde na průnik bolí to, nedá se to vydržet, nevíme co se děje. Na konci srpna jsem měla problémy a byla jsem na gynekologii a ta mi předepsala Macmiror, po dobrání jsem byla na kontrole a řekla že všechno je v pořádku. Pak jsme se s přítelem neviděli a teď poslední dobou to vůbec nejde je to strašná bolest. Někde jsem se dočetla že bych měla zkusit „lactofeel“ teď jsem dobrala a uvidím zda pomůže.. Neví někdo čím by to mohlo být nebo Co by mi pomohlo aby ta bolest nebyla? Začínam mít strach ze všeco.. (nerada chodím k doktorům, a celkově na gyndu)
Děkuji předem za odpovědi
Prelecil se i partner? A uzivala jsi ta vaginalni probiotika? Byla jsi s tim znovu na gynekologii?
@Janča6
partner se nepřeléčil, doktorka nic neříkala? máme si něco pořídit?
vaginalni probiotika jsem brala GYNIMUN a zdá se mi že nic nepomohla. Nevím zda se mám objednat k doktoru, jak jsem říkala nerada chodím k doktoru.
Mám si pořídit něco co by mi mohlo pomoc, nějaké bylinky nebo nějaké čípky prosím poraďte mi. Začínam být uplně zoufalá.