Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj převážně maminky a tatínkové
, chtěla bych si pořídit košík pro miminko, koukala jsem na tyto koše a mají buď malá kolečka+nebesa nebo velká kolečka+ velkou boudu. http://www.e-cipisek.cz/…pro-miminka/
Nevím pro jaký se rozhodout. Máte někdo zkušenost? Přijde mi košík lepší než kolébka.
velká kolečka+ velkou boudu.To bych volila já košík je lepší než kolébka
počítej,kdyý to bude macík,tak ti v něm vydrží tak do 4 měsíce,dýl asi nee
Měli jsme takový koš, ale bez nebes a podvozek svůj. Je dost prostorný, malá v něm byla do 4 měsíců.
Košík jsme dostali od tchýně. Je to praktická věc, měli jsme do cca do 5,5 měsíců. Zkus se třeba podívat na aukro, tím že se ty košíky používají krátce, tak se prodávají ve výborném stavu za dobrou cenu.
určitě se vyplatí vzít co největší.největší dělaj swetbaby a jsem s ním moc spokojená.Kola přejedou vše a nemusim se taky bát že ho druhé dítko převrhne proot že je stabilní.To je ten nás a v něm skoro 5leté dítě ![]()
a košík nevydrží ndo 4 měsícu,ale do 9 nebo prostě než si dítě bude moci umět sednout aby nevypadlo.První koš sem taky koupila malej a byl jen do 4 měsícu.To ani smysl nemá.
My koupili koš Scarlett, má být největší na trhu (má rozměry 86×46 cm). Takže předpokládám, že nám vydrží do doby než se začne točit a sedět… Původně jsme měli půjčený, ale malý v něm vydržel ani ne do 2,5 měsíce. Koš měl na dně jen 65 cm.
Takže za mě košík co největší, dobrá jsou velká kolečka a typ podvozku jako měly staré kočárky, protože se dá vozit nohou (uvozila jsem tak kolikrát prcka, když jsme nemohli za mrazů ven).
Boudičku ani nebese nemáme a ani nám nechybí.
@Kamča.dalmatinka píše:![]()
určitě se vyplatí vzít co největší.největší dělaj swetbaby a jsem s ním moc spokojená.Kola přejedou vše a nemusim se taky bát že ho druhé dítko převrhne proot že je stabilní.To je ten nás a v něm skoro 5leté dítě
mám ho taky,je uzasný,krásny a hlavne velky ![]()