Zvláštní složení léku Provakcin za 499 Kč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
14.5.15 19:14

Já za sebe musím říct, že jsme provakcin vyzkoušeli a je to super. Nebyla vůbec žádná reakce. dokonce kamarádka, která měla za sebou 3× očkování s velikým problémem provakcin vyzkoušela také a byla také bez reakce. jinak je to unikátní díky germaniu a kurkuminu, tak si o tom něco nejdříve přečtěte a pak kritizujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
14.5.15 19:23

Nechápu, proč tohle cpát do dítěte, když nevíte jakou (jestli vůbec) nějakou reakci může mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.5.15 19:29
@maacik píše:
Já za sebe musím říct, že jsme provakcin vyzkoušeli a je to super. Nebyla vůbec žádná reakce. dokonce kamarádka, která měla za sebou 3× očkování s velikým problémem provakcin vyzkoušela také a byla také bez reakce. jinak je to unikátní díky germaniu a kurkuminu, tak si o tom něco nejdříve přečtěte a pak kritizujte.

Já jsem si o tom přečetla a právě proto to kritizuji. Uznávám, že germánium nějaké účinky mít může, i když je tam dle mě pouze ve stopovém množství, ale kurkumin je barvivo, takže by mě zajímalo, jaký má barvivo (kterým se barví například hořčice) vliv na nežádoucí účinky očkování? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Možná tak veselejší barvu v plíně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.5.15 19:30

@SarkaLo za prvé jsou tam pouze přírodní složky, posiluje to imunitu, takže to není nic špatného a jako bonus nebudu čekat, až bude mé dítě mít horečky. Musí se brát 5 dní před a 5 dní po, jinak nefunguje. Prostě to funguje a vy to nezměníte. Nechci nechat moje mimi zbytečně trpět, když nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.5.15 19:33

@Ivtcha sice nejsem chemik, ale kurkumin není pouze barvivo. čínská medicína ho používá již 2000 let… možná to spojení s germaniem jako sloučenina… každopádně u nás to funguje a já i mimi jsme spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.5.15 19:36

@maacik Jo, myslím, že se používá na menstruační bolesti :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.5.15 19:38

@Ivtcha no myslím, že je zbytečné zde cokoliv psát. Ačkoliv jste nevyzkoušely, máte v tom jasno. Já vyzkoušela a jasno mám také. Hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
14.5.15 19:42

@maacik Každého věc…Já to do svého dítka cpát nehodlám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.5.15 19:51

Jinak trocha osvěty o složení… Četla jsem knížku od Prof.RNDr.Anna Strunecké, DrSc. “Varovné signály očkování”, kde jako účinnou pomoc zmiňuje kurkumin, vitamin C a hořčík, které v Provakcinu jsou. Jen jsem nevěděla, kde kurkumin sehnat a jak ho v přijatelné formě do moji malé dostat. Myslím si, že to není jen sladká šťávička, jak tady někdo píše a než šmahem něco odsoudit, jak je v čechách zvykem, je lepší si zjistit vice info.
Cituji z knížky: …..“Vitamin C ve vyšších dávkách působí především jako antioxidant, chrání před poškozením volnými radikály a pomáhá eliminovat toxiny. Kromě toho zpevňuje cévy, tj. posiluje hemoencefalickou bariéru a snižuje riziko průniku infekce i toxinů do mozku. Posiluje take významně funkci imunitního system. Nelze se jím předávkovat, překročení vstřebatelné dávky se projeví průjmem, který je způsoben osmotickým nasáváním vody do střevního prostoru. Člověk ztratil schopnost syntézy vitamin C, proto ho ho musí přijímat potravou. Většina zvířat si vitamin C vyrábí syntézou v játrech sama, řádově desítky gramů denně, při stresu nebo nemoci až stovky gramů denně.” ……Hořčík je pro organismus mimo jiné důležitý tím, že zamyká glutamátové receptory v mozku. Aktivace těchto receptorů a nekontrolovatelný tok glutamatů do nervových buněk jsou hlavním biochemickým mechanismem při postvakcinačních reakcích. Hořčík udržuje tyto receptory trvale uzavřené a tím snižuje míru excitotoxicity.
V knížce “Jak přežít dobu jedovou” je o kurkuminu: ……V mnoha studiích se opakovaně prokazuje, že velmi účinně odstraňuje hliník z těla kurkumin. Kurkumin brání zejména neurotoxickým účinkům hliníku. Rozsáhlá studie prokázala, že kurkumin proniká přes hematoencefalitickou bariéru do mozku a má významný podíl na prevenci neurotoxických změn, které vyvolává hliník, což prokazuje dalších 5 000 klinických studií uváděných na PubMed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.5.15 20:03

Já jsem si naprosto vědoma toho, co která látka ve složení je a jaké má účinky, studuji složení potravin/léků už několik let. Přesto si myslím, že pokud má přijít nežádoucí účinek, tak ten sirup tomu nezabrání ani na vteřinu. Navíc mi přijde NAPROSTO nehorázná ta cena, za kterou je sirup prodávám, to považuji za nechutný neetický obchod se strachem!

A vida, lze to i bez arogance ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.5.15 20:09
@Ivtcha píše:
Já jsem si naprosto vědoma toho, co která látka ve složení je a jaké má účinky, studuji složení potravin/léků už několik let. Přesto si myslím, že pokud má přijít nežádoucí účinek, tak ten sirup tomu nezabrání ani na vteřinu. Navíc mi přijde NAPROSTO nehorázná ta cena, za kterou je sirup prodávám, to považuji za nechutný neetický obchod se strachem!A vida, lze to i bez arogance ;)

Jak dokazuje zkušenost mé kamarádky Moniky bohudík nemáš pravdu.Cenu by měli řešit výrobci vakcín a přispívat. Nebo pojišťovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.5.15 20:12

Ať si každý udělá dle dvého svědomí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
14.5.15 20:26
@maacik píše:

hele neber to jako rýpání, ale moje malá byla po prvním očkování naprosto vpohodě a ok, a druhé zse teploty, třetí bylo odloženo a v naprosté pohodě a teď nás čeká čtvrtá hexa a ta je také šoupnutá ne nejzašší možný termín, tak jsem zvědavá, spíš si myslím, že to je i tím, že druhá hexa byla opravdu přesně na termín kdy se nejblíž mohla dát. Ono není na škodu to očkování i protáhnout a odožit. Jinak si myslím že to je prostě marketingový tah, opravdu je důležité kolik tam je obsaženo účinné látky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
14.5.15 20:30

Tak já jsem ho dneska koupila. Překvapilo mě, že nemá příbalový leták, vše je jen na krabičce a lahvičce. Cena? Menší balení kolostra stojí víc. A prokázané účinky nebo důkazy? Žádné, pokud vím - u provakcinu ani u kolostra. (Neříkám, že účinky nemá, jedno jak druhé, jen nevím o studii, která by to prokazovala. A nevadí mi to.)
Složení čtu, Struneckou jsem četla taky, nedávno jsem slyšela v rádiu o kurkumě jako koření a o jeho léčivých účincích, ale to už bylo u nás ve městě všechno vyprodané. Proč asi.
Jinak si myslím, že to není reakce na aktuální situaci kolem očkování. Já osobně řeším očkování přes dva roky, od první synovy špatné reakce, myslím si, že ten přípravek byl vyvinut mnohem dříve než třeba letos.

@maacik Díky za shrnutí informací.

Syn jde na první MMR, cpu do něj kolostrum, multisanostol a teď i tohle. Musím ho dát naočkovat, protože potřebuju školku. Takže dělám, co můžu, aby neměl reakci, jako měl na hexu. Já prostě nemám jinou možnost. A kdyby to byla obarvená voda - což není - asi neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.5.15 20:41

@rychnov3 Teď taky nechci rýpat, jenom o tom přemýšlím. Bála bych se toho, že dítě bude reagovat na látku v očkování právě kvůli té brutálně nastartované imunitě, kterou ty mu startuješ tím, že mu dáváš několik přípravků. Osobně pokud bych něco dávala, tak bych zvolila jeden, kterému věřím, nekombinovala bych několik najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek