Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chci se zeptat jak zvládlo vaše mimi první očkování, a v kolika měs. jste měli?
Kdy přesně to bylo už si nevzpomenu, podle klasického očkovacího kalendáře… A zvládal to dobře..
Taky podle očkovacího kalendáře, tuším, že ve dvou měsících a zvládala to dobře. Naštěstí doteď každé očkování…
Příspěvek upraven 06.05.15 v 10:51
Dcera ve 3m, měla teplotu do 38, protivná.
Syn ve 4,5m a bez reakce
Syn měl první očkování ve 3 měsících podle očkovacího kalendáře a zvládl ho dobře, jen byl druhý den spavý. Ale starší dcera měla po každém očkování cca do 3 let horečku 38 stupňů.
Příspěvek upraven 06.05.15 v 20:14
@atominnka ale to není teplota nebo jo?
Moje malá má „teplotu“ 37,3 apod. (plus mínus) vždycky (píšeš do 38).
Příspěvek upraven 06.05.15 v 10:52
Ahoj, malá kvůli nemoci první až ve 4m a hexu i synflorix (očkování zvlášť) bez reakce, pokud nepočítám odpolední delší spaní a jednodenní rozmrzelost.
@Pomka horecka to neni, ale zvysena teplota ano. Je to jeden z nezad. ucinku.
@AniNevim to jsem nevěděla. Moje malá má ale tuhle teplotu skoro pořád
Já to beru tak, že mimina zvýšenou mají…
Obě děti zvládly očkování bez problémů, žádné reakce neměly. Bylo to cca ve 4 měsících.
@olgat ve 3,5 a 4 měsících a obě bez nějaké vážnější reakce.. jen druhý den větší rozmrzelost a spavost.
Oba kluci jedou podle standardního očkovacího kalendáře, u prvního (šest let) už nevím, jak to bylo, všechna očkování bez reakce, jen jednou zvýšená teplota. Druhý dostal první injekci v devíti týdnech a hned to odnesl horečkou (38,6°C), další už bez reakce (je mu šest měsíců). Nechávala jsem mu dát jen povinné očkování, nic dalšího k tomu.
@Pomka píše:
@AniNevim to jsem nevěděla. Moje malá má ale tuhle teplotu skoro pořádJá to beru tak, že mimina zvýšenou mají…
Jojo, mimina mají běžně těch 37,3°C (+/-).
My mely minulej mesic to mela 3 mesice. Po ockovani se mi zdalo, ze ma trochu navaly tepla a chladu. Ale obeslo se to bez teplot i breku. Vse v naprostem poradku. Snad mi prislo, ze nasledujici 2 dny byla strasne hodna ![]()
@olgat nejak ve 4m a zvladal to dobře. Vubec nic mu nebylo a takto zvladl vsechna ockovani. Nikdy ani teplotka