Zvláštní složení léku Provakcin za 499 Kč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6902
15.5.15 12:41

@Ivtcha Díky, zajímavá myšlenka. Jo, asi jo, přestanu blbnout. Zkusím jen ten provakcin a k tomu ale dám déčko, protože to v něm není a je dobré. (Syn se lehce osypal, takže fakt asi toho na něj je moc.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.5.15 13:24
@Ivtcha píše:
Ráda bych rozjela diskuzi o tom, zda čtete složení léků a doplňků, než něcou koupíte. Dneska jsem stála ve frontě v lékárně a viděla jsem tam NOVINKU Provakcin Plus - 100ml (má podporovat hladký průbeh při očkování, působit proti horečce a bolesti), zaváděcí cena a akce za 499 Kč. Čtu složení všeho, podívala jsem se na krabičku a byla jsem naprosto šokovaná!

KURKUMIN
ORGANICKÉ GERMANIUM Ge 132
Další složky: Trehalóza, Vitamin C, Fruktózový sirup, Hořčík

Tohle je přípravek za 499 Kč? Naprostá nehoráznost a tahání peněz z maminek, které si myslí, že dělají pro dítě to nejlepší.

Tímto bych chtěla upozornit, aby všichni četli, než něco koupí, protože tohle je akorát něchutně předražená voda!

Tak jsem nelenila a na tvůj popud a rozčílení jsem si našla v pdf bakalářskou práci od M. Škubala a celou ji přelouskala - no, než se začnu rozčilovat, tak o tom chci něco vědět a to tobě doporučuji také. Nicméně píše, že " Organicky vázané germanium pomáhá okysličovat mozkové buňky, odstraňuje odpadní vodík. Je výborný detoxikant - váže se s těžkými kovy jako je rtuť, olovo, kadmium, také se váže s chlorovanými bifenyly a společně s jedy se vyloučí do 24 hodin." To je v reakci s očko to nejdůležitější.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
17.5.15 00:13

@luleå Zajímavé, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.5.15 22:47

Tak já tedy vyzkoušela Provakcín, pač má 3měsíčí dcera měla šílenou reakci na očkování(teplota 39st 3dny, otok po vpichu, celou noc jsme nespaly),a nechci nic riskovat, je to nové, tak proč to nezkusit a hned kritizovat…a proč někoho uráží cena nechápu, víte vůbec, v jakých částkách se pohybuje cena organického germania, které vychytá ty nosiče hliníku ve vakcíně…prostě jsem vyzkoušela a dcerka byla bez reakce, prostě pohoda…já jen doporučuji, máme odzkoušeno :)
:mavam: cena mi nevadí, když to přepočítám, je to 30kč na den a to mě nezabije, utratíme to stejně na kávě ve městě :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
20.5.15 22:53

@marci40 Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
11.6.15 21:50

@Ivtcha zrovna o tom ctu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
11.6.15 22:00

presne.je to tahani penez. stejnou a lepsi sluzbu udela thuya. a neockovat driv jak v roce.

• Citovat
  • Upravit
43035
11.6.15 22:01

Protoze nikdo z nas, ani nejspickovejsi vedci, natoz bezne uzivatelky emimina, nezname do detailu taje metabolismu cloveka, nelze na zaklade slozeni leku odhadovat jeho ucinnost nebo neucinnost. Nicmene to neznamena, ze musime byt na pospas kazdemu sarlatanovi s novym pripravkem. Od toho mame Evidence based medicine. Proste statistika. i nejvetsi nesmysly mohou fungovat a zcela logicke postupy fungovat nemusi. Proste nevime vsechno. Solidni vyrobce leciv svuj preparat podrobi randomizovanemu dvojite zaslepenemu multicentrickemu studiu s dostatecnym poctem probandu. Kdo to neudela, toho je logicke podezrivat z toho, ze nas chce podfouknout.
Komu se nechce studovat medbazi a nebo kdo neumi vedecky text spravne pochopit a interpretovat, pro toho je celkem jednopducha orientace - sice se zpozdenim, ale co funguje, obvykle zacnou doporucovat odborne spolecnosti a VZP to zacne hradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
11.6.15 22:14
@maacik píše:
@SarkaLo za prvé jsou tam pouze přírodní složky, posiluje to imunitu, takže to není nic špatného a jako bonus nebudu čekat, až bude mé dítě mít horečky. Musí se brát 5 dní před a 5 dní po, jinak nefunguje. Prostě to funguje a vy to nezměníte. Nechci nechat moje mimi zbytečně trpět, když nemusím.

Tak horečka po očkování, je známka toho, že tělo s nežádoucím virem bojuje a utváří si proti němu vlastní obranný systém. Moje generace je normálně očkovaná a některé děti reakci měly jiné zase ne. Zrovna tak, jako dnes. Jenže dnes jsme zfanatizovaní a ovládá nás strach a se.em do dětí od narození samý srajdy :poblion: Letíme s každou zvýšenou teplotou k doktorům a ládujeme děti chemií. Očkujeme je jak šílenci proti všem možným chorobám a jejich těla nemají ani miniaturní šanci, vytvořit si základní imunitu :zed:
Jinak k tématu. Ani by mě nenapadlo něco takového koupit :roll: Dnes syn dostal druhou dávku MMR, asi pět minut po vpichu mi začal říkat, že to chce poškrábat a v okolí vpichu mu vyskákaly pupínky. Jelikož jsem už šílená, ze všech diskuzí o očkování, začala jsem být dost nervózní. Doktorka mu dala fenistil a do hodiny si na to nevzpomněl.(Reakce zmizela asi do 45min). Byl nějakou dobu nevrlý, večer už naprosto v pohodě. Řekla bych, že už se nic dít nebude, ani teploty. Každé tělo prostě reaguje jinak a reakce prostě k očkování patří. To že je v prodeji tento produkt, je pouze a jen obchod s lidskou blbostí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
11.6.15 22:22

Tak uškodit by to nemělo a je pravda že kolem očkování panuje velký strach!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.7.15 03:11

Kurkumin v provakcinu je extrak z Kurkumy a má tedy výrazně vyšší účinost, navíc mletá forma Kurkumy pochází většinou z Číny a měl bych strach, že obsahuje plísně, pesticidy a těžké kovy. V Provakcinu je také cukr trehaloza, která mimo jiné chrání mozkové buňky před poškozením a dokonce se používá při léčbě autismu. http://northamericanpharmacal.com/…kids-autism/
U kolostra si nejsem jistý vedlejšími účinky. Funguje díky tomu, že minerální látky a vitamíny jsou v lipozomální formě, stejně jako v mateřském mléku,, což jim zajištuje vysokou vstřebatelnost. Kolostrum je ale určené pro telata a obsahuje řadu látek a hormonů, určených pro vývin a imunitní sytém telat a ne člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.9.16 22:40

Hlasuju za variantu olizovat retro tranzistory a zajídat to kurkumou.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Germanium

A přestat věřit antiwaxerským fámám.

Pokud jste příliš úzkostná (na to je dobrá psychoterapie), tak určitě jsou nějaká homeopatika. Nebo se dělá nějaký takový ten rituál s prázdnou amulkou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.20 14:09

Rozumíme vůbec tomu, o čem píšeme?

Většina příspěvků na přípravek „Provakcín“ naříká nad jeho vysokou cenou a obhajuje toto tvrzení reklamním podvodem. Ale vědí pisatelky nebo pisatelé o čem píší? Vsadím, se že NE! Hlavní složka přípravku Provakcín je zjevně GERMANIUM. Chtělo by to samozřejmě vědět, kolik miligramů ho tam je. Např. 150mg kapsule jsou běžné prodávány v Čechách i v Německu za asi 70 Euro na 60 kusů. Proč? Protože germanium je nejen velmi vzácný prvek, ale navíc se ukázalo být účinné proti alergiím, astma, artritidě, HIV, AIDS a rakovině. Taky pomáhá při okysličování krve, čímž podporuje funkci mozku a ostatních orgánů. U malého dítěte dochází v mozku k vytváření milionů a milionů „spojů“ a čím víc jich tam zůstane, tím lepší mozková schopnost v budoucnu. (Při delším nebo opakovaném zastavení přísunu kyslíku do mozku např. při mrtvici zůstane člověk blem-blem). V Lourdech, kde došlo k mnoha zázračným vyléčením jsou tato vyléčení připisována značnému obsahu germania ve vodě. Takže dát Provakcín občas dítěti mu může být jen k prospěchu. A ani je pak nemusíte nechat očkovat. Sama bych dnes rozhodně NENECHALA své dítě očkovat PROTI NIČEMU. Veškerá očkování jsou velice škodlivá a ten nápad, že naočkování malého množství škodlivé látky povzbudí imunitu k činnosti prokazatelně NEFUNGUJE. Očkovací látky jsou konzervovány rtutí a obsahují hodně škodlivin, které byly dříve využívány na balzamování mrtvých faraonů. Kultura k naočkování musí být vyvíjena v živé tkáni, na což se dříve používala tkáň ze zvířat, ale ta nebyla shodná s člověkem, takže přešli na používání tkáně z potracených dětí. Tím samozřejmě do organizmu dostáváte jiné DNA, atd… Všeobecně se tvrdí, že ten, kdo se nechá 5 let po sobě očkovat proti chřipce, má Alzheimera jistého. Více napíšu ve svém příspěvku na očkování.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
11.3.20 14:26

Nějaké šarlatánské antivaxerské kecy, které mají prodat nesmyslný potravinový doplněk, který je navíc stažený z trhu.

Ten co to formuloval neumí psát srozumitelné texty a nechápe základy marketignové komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek