Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak to je fakt síla, že by to až tak rozhodila ta Provera? Nechceš zajít na gyndu, mně by to takhle nebavilo, jednou jako jo, pak zas ne, to uz si člověk pak nemůže nic naplánovat. No a jak se cítíš celkově, bolí tě kříže, nebo břicho? Kup si ten kontryhel a vyzkoušej.
@Freihula No,v kříži mě bolí stále, ale břicho přestalo. Ten kontryhel určo zkusím. Tak jsem si říkala, že jestli se menses nerozeběhne do pondělka, tak půjdu…i když mi to nevadí být bez ní
A to špinění, to bylo zanedbatelné ![]()
@Freihula
Jo, docela by mi to vyhovovalo
No, počkám do pondělka a pak to musím konzultovat ![]()
Ahojky
Tak po asi týdenním špinění, se mi nakonec ukázala menses, ale je slabá-očekávala jsem silnou po takové době
Ale co, hlavně, že přišla. Počkám, jak dlouho mě bude trápit a pak stejně musím na ko k dokimu
A co ty? Jak se vede?
Ahoj, tak to je dobrý, že jsi se konečně dočkala, no, že jsi jí měla slabou je asi nízkou děložní sliznicí, u toho bývá ten slabý menzes, tak jak to měla já, proto jsem začla brát tu proveru, tak uvidíš jaké to bude po další proveře
No já jsem si tento měsíc užila, jak jsem byla ráda, že menzes dorazil, sice se spožděním, páč tam byl ten dušík na testu. Fakt to byl tento měsíc humáč, vložky pomalu nestačily a taky došlo k menší nehodě po ránu, na kterou mě upozornil manžel, když jsem ráno kráčela směr koupelna, což jsem se málem propadla až k sousedům
, to se mi naposled stalo v pubetě
, ale přežila jsem to ![]()
@Freihula
Jsem zvědavá, jestli mi ještě doktor tu Proveru napíše
Uvidím, až mi to skončí
Zatím je to takové jo a ne
Doufám, že to nebude trvat dlouho. A z toho ranního maléru si nic nedělej-to se stane
Chlap to pochopí
Ale taky tě chápu, žes byla nakonec ráda, že menses dorazila-vím, že by to bylo asi brzy, když máš ještě malou princezničku. Snad to bude už jen dobré, aby jsi se nemusela každý měsíc obávat
Já si hold počkám, co se z té mojí menses vyvine
Snad je to opravdu jen nízkou sliznicí a brzy to přestane ![]()
Tak pokračuju tak, že menses mi skončila po dvou dnech slaboulinkého krvácení a od té doby nic
Počkám, jestli další menses přijde normálně a pak tedy už frčím
Stejně mám jít v prosinci na ko ![]()
Ouha, tak to je síla
, tak to uvidíš, co ti řekne mudra. Já pro jistotu nechlastám ani kontryhel, aby zase nebyly proužky ![]()
@Freihula Co myslíš, že je něco špatně???Neděs mě…
Je možné, že to udělala ta Provera, protože jinak to mám tak normálně a pět dní
Uvidím, jak to bude tenhle měsíc ![]()
Ne, ne nestraším, nemyslím, že by to bylo něco strašného, určitě je to tou proverou. Vyzkoušej ten kontryhel, čajík denně, lepší než hormóny. Stéjnak zajimavé, že ti to tak rozhodila, kolik ti je jestli se můžu zeptat? Já jsem měla menzes, fakt učebnicový, otěhotněla jsem po měsíci snahy, těhu taky v poho, porod v klidu, ne jako v klidu, ale bez komplikací. No a poroce a něco se mi posral ten menzes, takže jak si s ženskou začnou hrát hormony, tak je to voprus.
@Freihula Ahojky,je mi 46let. Mám tři dospěláky a do teď jsem taky měla ukázkovou MS. Začla jsem s Depo-Proverou a ta mi tedy dala
Celé tři měsíce jsem krvácela a krvácela
Potom mi doktor nasadil HA Zoely a ta mi to trošku srovnala, jen jsem asi dva měsíce pošpiňovala a začlo mě bolet lýtko, tak jsem zazmatkovala a vysadila jsem antinu a nedobrala jsem jí, tak jsem to hned zase dostala a to mi právě nasadi poprvé Proveru a ta mi udělala tohle
Jo a na krvi jsem byla před dvěma měsíci a přechod mi prý zatím pěkně dlouho ještě nehrozí-mám prý hormonální profil, jako třicítka
Tak nevím, co to blbne-musela to udělat ta Provera ![]()
Ahoj, tak to se ti těch hormonalních léku nazbíralo více a ta Provera to dodělala, ale to se upraví. ![]()
@Freihula To doufám, že jsem jen oblbnutá hormonama
Uvidíme, jak to bude tenhle měsíc-doufám, že už to bude dobrý ![]()