Provera - problém?!

117
14.8.13 18:14

Provera - problém?!

Ahoj holky, prosím o radu ohledně Provery?
Už tři měsíce mám problém s menstruací, dostavuje se sice pravidelně, ale pouze dva dny krvácení a pak už jen špinění, tak jsem 29. 7. zašla na gyndu, to bylo po menstruaci, která byla 21. 7. Doktor mě vzal na sono a řekl, že mám velmi nízkou sliznici, napsal mi Proveru, 3× denně pilulku na 7 dní od 14 dne cyklu a že si ji mám nasadit rovnou. Tak jsem si jí letěla vyzvednout do lékarny, rovnou jsem si koupila kontryhelový čaj porcovaný (asi slabota), pročetla leták a tam čtu úplně něco jiného než doktor řekl, tak jsem mu na druhý den ráno volala, že proč to mám brát od 14 dne cyklu, že to tam je napsané jinak, no a že to ještě 14 den cyklu není tak proč jí mám brát už teď hned, no a on si pokračoval po svém, že už to mám brát, i když 14 den cyklu by měl být 3. 8. pokud dobře počítám. Tak jsem se vrátila do lékarny zeptat paní doktor, jestli to tak mám brát a ona řekla, že to mám brát tak jak říká doktor a né příbalový leták. Ok, poslechla jsem študované. Proveru jsem nasadila 1. 8., sezobala, tak jak bylo indikováno 3× denně pilulku po sedm dní, takže 21 pilulek, minulou středu jsem dojela večer 21 pilulku, to bylo 7. 8., no a podle doktora jsem do sedmi dnů měla dostat menzes a po něm přijít na kontrolu? No a ten nikde. Tak kde je teď háček, teda ten menzes. Ráno jsem volala doktorovi, že jsem to ještě nedostala, tak jak říkal a on na to, že mám přijít na krev, že by to mohlo být těhu, což by bylo asi divné s mini sliznicí, si myslím teda. Těhu ani neplánuje, zatím mi stačí ta moje malá raubířka, ktérá vydá za tři. Tak to byl popis problému, teď bych se chtěla zeptat jestli máte některá podobnou zkušenost a jak dlouho mám na ten menzes ještě čekat, nikdy jsem nebrala HA ani jiné hormony, tak nemám žádnou zkušenost, jak to chodí, doufám, že jsem si to Proverou neposrala pravidelnou, byť slabou menstruaci?

Předem díky za odpovědí, nemám se koho zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
15.8.13 00:08

Haló, nějaké reakce prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
30.9.13 13:12

Ahojky :mavam: Tak, jak jsi dopadla? Já řeším podobný problém…dostala jsem Proveru na urovnání cyklu, protože jsem nedobrala antikoncepci a vysadila jsem a dostala jsem hned menses.Tak jsem letěla k doktorovi, aby mi zastavil menses a ten mi dal Proveru, to bylo 7DC a brala jsem jí 2×1 tj.12 dní. Po dobrání jsem to měla tedy dostat, ale problém je ten, že dnes je to 12dní od dobrání a mrcha nikde, tak mám docela nahnáno… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.9.13 14:40

Ahoj, no tak já to nakonec dostala taky,, ale tím, že jsem ji nasadila před ovu, se mi tím ovu spozdila, čímž se spozdil i menzes, menstruace byla dobrá, tedy šlo poznat, že sliznice narostla, protože to bylo i cuckama. Po menzesu jsem šla na gyndu, doktor poměřil, no a sliznice 10 mm ze dvou předtím. Napsal mi Proveru znova na tři měsíce, ale to už jsem nevybrala, pokračovala jsem se sypaným kontryhelem, nechci do sebe cpát hormony. No a poslední menzes po kontryhelu nádhera. Tak myslím kombinace Provera + sypaný kontryhel zabrala. No a menzes určitě dorazí, pokud nejsi těhu, ale spíš myslím, že se ti to posunulo jako mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
30.9.13 15:38

Jé, díky moc za odpověď, uklidnila jsi mě, že jsi to nakonec přece jen dostala.Je pravda, že jsem Proveru nasadila taky před ovulkou(6DC),tak myslíš, že se mi posunula i menzes? To by bylo super :dance: Počkám tedy ještě pár dní a snad se dočkám :hug:
A tobě přeju, aby jsi měla také klid s menzes a měla jí, jako hodinky i bez hormonů :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
30.9.13 18:11

No já ještě jednou letěla na info do lékárny, no a paní doktorka mi to potvrdila, podle toho co jsem na ni vybalila, tak vyčkejte, nebo skoč na gyndu. No a než ten menzes po Proveře dorazil, tak mě děsne bolelo břicho a kříže, myslela jsem, že asi prasknu. Toť mé zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
1.10.13 09:52

@Freihula Mě taky už týden bolí břicho, jako by měla menzes každou chvilku dorazit a o kříži ani nemluvím :roll: V kříži mě bolí, jako blázen :? Tak snad už brzy dorazí, ať mám klídek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
1.10.13 11:17

@Freihula Prosím a za jak dlouho po dobrání Provery jsi to tedy dostala? Fakt mám nahnáno :( Dnes je to 14dní od dobrání :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.10.13 15:21

To dorazí neboj, mě to taky tak španovalo, fakt jsem myslela, že prasknu dostala jsem to až po 14 dnech, buď v klidu. při těhle bolestech to určitě dostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.10.13 15:28

Jenom je to posunuté, ze se to nasadilo před ovu, víš jak, je to hormonálně vyvolaná menstruace, každé ženské tělo na to reaguje jinak, takže to určitě žádná nedostane jak doktor řekl si myslím, teda vím podle sebe. Já jsem se taky zarazila, že to nepřišlo, jak doktor řekl, navíc ty jsi to brala 12 dnů. Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
1.10.13 17:26

@Freihula :hug: Dobrá, tedy nebudu jančit :) Ještě počkám :pankac: A díky moc, jsi jediná, kdo reaguje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.10.13 21:32

Jj vydrž a když ti to nedá, tak zajdu na gyndu. Ahoj a písni, když to dostaneš, nebo nedostaneš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.10.13 21:33

Zajdi, píšu z telefonu, tak mi to preskakuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
2.10.13 10:23

@Freihula Neboj se, hned ti dám vědět :pankac: Dnes mě bolí pěkně břicho-to už snad musí přijít :cert: Už kdyby :andel: Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
8.10.13 23:21

Hello, tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie