Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
měla bych na Vás jeden dotaz a předem se omlouvám,pokud bude trochu zmatený a pokud už tu je někde napsaný.
Můj dotaz se týká prsou.S přítelem se snažíme o mimi,minulou menstruaci jsem měla-i když oproti zvyklostem nepřišla o týden dřív než měla(běžně mi chodí vždy o týden později),ale pouze asi o jeden dva dny dřív,a byla kratší.Současně mi z jednoho prsu teklo něco jako mlezivo.Teď mám dostat menstruaci až 1.srpna a mlezivo nebo co to je mi vytéká při zmáčknutí pořád,prsa mám bolestivá.Tak nevím co si o tom myslet.Poraďte nebo řekněte svůj názor,budu vděčná za jakoukoliv reakci.
Děkuju ![]()
Ahojík…¨
mě teklo mlezivo,když jsem měla problémy s vysokým prolaktinem…
co si nechat udělat testy na něj????
Mě se tohle dělo,když jsem otěhotněla,tak zkus třeba i testík,uvidíš ![]()
Kuji za radu..určitě zajdu za mudr,ale jakmile bude mít po dovolené..
uvidíme jak dopadnu ![]()
Kdyby to souvyselo s těhu,tak ti to moc přeju,když se snažíte o mimčo,pak napiš jak jsi dopadla ![]()
Děkuji…přítel by byl nadšený,jeho první mimi,já už mám syna…určitě dám vědět,jak jsem dopadla ![]()
jahudečko,no já bych to spíš tipovala na ty rozhozené hormony,já dostávla dřív MS a slabou,vytékalo mi mlezivo a pak mi zjistili zvýšený prolaktin a zvýšené FSH a dokonce zvýšené hodnoty na štítnou žázu,být tebou,tak bych si nechala,až přijede tvá doktorka,udělat celkový hormonální profil,hlavně,když chcete mimi je to důležité,hodně zdaru,ať se vám co nejdřív zadaří ![]()
NO, nejdřív bych si udělala těhu test. Stačí úplně ten obyč, jak jsou tam dva a doktorka se mi na to ptala, zda jsem si ho dělala - tím nic nezkazíš.
Ale spíš bych se víc přikláněla k těm rozhozenejm hormonům ![]()
zvlášť pokud je k tomu výtoku z prsou ještě problém s MS. To se pak může člověk snažit jak chce. Ale nevěš hlavu, měla jsem to taky a dá se to v poho řešit. Na prolaktin existujou tbletky, dost hnus
, ale pokud chceš mimi tak je zbaštíš. Někteří doktoři se to snaží řešit nasazením antikoncepce(ale do toho bych nešla. To podle mě nic neřeší)
Přeji ti tu první variantu.
Holky,děkuju za vaše rady,nějak jsem tu teď nebyla,přítel byl v nemocnici,tak byly jiné starosti.jinak přítelův názor-prsa se mi zvětšila
což je podle něj hezké
no,zítra už konečně se odhodlám udělat testík a pak hned k mudr..to už bude mít po dovolené,dlouhá
tak pak dám hned vědět..a ještě jednou děkuju za názory ![]()
Opět se omlouvám,bylo toho tolik a času málo ![]()
Takže testík byl negativní
a ms dorazila už 18 DC..takže jsem nemohla ani k mudr..takže hned jakmile to půjde,valím k mudr,protože se mi to opět nelíbí..děkuju Vám holky za názory a podporu ![]()
Holky jak bolí prsa ze začátku těhotenství? Jsem 28DC na TT je jemnoučká duchařina, ale fakt jemná, musím naklonit test (čili to duch možná ani není, ale jen prosvítá ryska?)… Ale bolí mě podbřišek, ale hlavně strašně mě bolí prsa - jakoby spíš pálí. Přirovnala bych to k nalévání prsou při kojení.
Křeče v podbřišku můžou signalizovat MS, ale nikdy jsem nemívala bolest prsou.
Už jsem si prsa i prohmatávala, ale nenašla jsem nic tuk tuk tuk, tak snad dobrý.