Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Neboj, rozdil velikosti a celkove i tvar prsou se po skonceni kojen srovna. Ja byla po dvouletem kojeni ze svych prsou socela zoufala, ted jsem 3 mesice po odstavu a uz vypadaji skoro jako driv, rozdil velikosti se srovnal velmi rychle, tvar se teda jeste porad trochu neni, ale uz jasam, ze usetrene penize na plastiku muzu prihodit na lepsi vybavu noveho auta ![]()
@Ernais
Tak to ti tiše závidím.
Já měla vždy hezké pevné plné dvojky a teď
mám hnusné vysáklé jezevčíky a ještě jsou do stran a velikost tak jedničky. Připadám si jak stará babka. Jsem rok a půl po odstavu kojení. Podprsenku musím vybírat tak, aby se mi nevylévaly z košíčků, když se ohnu. Žíly mám též, ty mi zůstaly.
Ale přeji ti, zakladatelka, ať se ti to srovná.
Ahoj. Sedm měsíců kojím a trochu mě teď děsí, jak vypadají moje prsa. Od počátku jsem měla hodně mléka a prsa střídala, ale časem se mi syn držel na jedné straně lépe a lépe se mi tam i kojilo, tak jsem to levé prso upřednostňovala, zvlášť v noci, takže se samozřejmě začalo nalevat více než to druhé a je teď větší, minimálně o jednu velikost. Snažím se teď víc kojit i tím pravým, zvlášť v noci, kdy se mléko tvoří, ale zatím se pořád víc nalevá levé prso. Dá se to v 7 měsících ještě nějak dohnat, aby se nalévala obě prsa stejně? Případně srovná se velikost po ukončení kojení? Taky jsem si všimla, že mi na prsou dost nabihaji žíly 😑 zmizí to až skončím s kojením?