Prsař

115
15.11.10 09:36

prsař

Ahoj holky, malému táhne na 8 měsíc a stále kojím. Příkrmy zvládá bravurně a večer zatím jenom kojím a budí se mi 2× a někdy 3× za noc. Ale je to dudálista už od miminka (dudlík nechce od malička), neměla jsem to srdce ho nechat večer řvát do usnutí, párkrát jsem to zkusila ale jeho vytrvalost i klidně hodinová a více mě vždycky obměkčila a nechala jsem ho usnout na prsu. Pokud jsem doma tak mi to tak nevadí, ale pokud jedeme pryč je to obtěžující. A i přes den mi usne jedině v kočáru. Jaké máte zkušenosti vy a kdy vám přestal být závislí na prsu? Jo a jaké kaše dáváte na noc? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5799
15.11.10 10:18

ahoj
tak u nás podobně, prso má jako uspávací rituál. Příkrmy to je otesánek, ale prostě prso je prso. :-D Malej sice dudlíka má, ale v noci je to spíš na škodu, páč když mu vypadne, řve jak pavián. V noci ho nenajde, aby si ho dal do pusy. Já myslim, že se toho nezbaví, dokud budu kojit, ale zase kojit přestat nechci, takže něco za něco :nevim: Naštěstí jsem ho dopoledne naučila spát doma, ale spí v mojí posteli, odpoledne už to musí být v kočárku. Třeba někdo poradí :nevim: Prvního sem kojila do roka a půl, později už jen ráno a večer a s ním problém nebyl. Každé dítko je jiné, to už víme. Kaše dávám jakékoliv, zatim bez lepku a občas mlíčko s kaší, včera pravděpodobně zabrala 50tka kašičky ve flašce po kojení, spal až do 4 do rána :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.11.10 10:19

plínku jsem zkusila jednou a začal ječet ještě více, snese jí jedině na boudičku přes kočárek … doma mám golfky takže pokud zůstáváme doma tak ho uhoupám v nich, zatím nesedí takže je to v pohodě ale jakmile se posadí mohl by z nich vypadnout .. potom budu v koncích a vyřvávací metodu - hezky řečeno - tu jsem už vzdala, je silnější než já a moc dobře to ví holomek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.11.10 10:29

Jo to by mě taky zajímalo jestli někdo poradí, páč u nás je to to samé. Malé je 6,5 měsíce a od té doby co vyplivla dudlíka(v 5,5m.) Tak taky usne jen u prsa, zkouším i vyřvávací metodu ale nějak nezabírá, celá se zpotí a občas i pozvrací a řvát vydrží i dvě hodiny, pláč se stupňije až do příšerného hysteráku kdy už ani dýchat nemůže :-( Vzhledem k tomu, že sice lžičku mi vezme, ale pije jen mlíčku z prsa, lahev a cokoli co je něco jiného než maminčino mlíčko absolutě odmítá, tak kojit zatím musím téměř neomezeně a zřejmě se tohoto zlozvyku jen tak nezbavíme :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.11.10 10:36

jsem ráda, že v tom nejsem sama. Budu doufat, že než půjde do školy tak se prsa vzdá sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
15.11.10 10:41

Měla jsem to s dcerou stejné. Násilně jsem ji musela odstavit kvůli zdrav. problémům, když jí byl rok a půl a já jsem zjistila, že jsem ke všemu ve 4. měsíci těhotenství. Jink bych ji kojila asi dodnes. Místo toho kojím nové miminko a vypadá to, že bude též závislák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
15.11.10 10:41
Kamik4411 píše:
jsem ráda, že v tom nejsem sama. Budu doufat, že než půjde do školy tak se prsa vzdá sám :lol:

jo ale jen na přechodné období, pak ho opět začne vyhledávat :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.11.10 10:43

jo máš pravdu, ale už ne moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.11.10 10:46

Mam to samy, akorat uz trosku dyl :mrgreen: Pokud chci, aby aspon chvili po o spal, tak bud na prsu, nebo v kocaru. Asi nemusim psat, kde vydrzi dyl :mrgreen: A to aspon tu pulhodku da, nekdy se zadari i hodka. V postylce deset minut maximalne a to uz od par mesicu. Pristup ke vsem detem stejnej a lup ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
15.11.10 13:11

Naše malá je taky prsomilka :lol: Dneska už 4.den praktikujeme „vyřvávací“metodu.A je to celkem OK :palec: Až se divím! :mrgreen: Akorát v noci se budí 2-3 x na kojení,usíná s prsem v puse :mrgreen: Musím se jí vždycky „vyškubnout“ (chudinka :cry: ) .Tak si říkám,že mi to kojení bude chybět.. :cry: :cry: Taťka se mi směje,že mám kojit třeba do dvaceti :mrgreen:
Donaga-neboj! když vyřvávací metodu ustál můj muž, tak už každý!! :mrgreen: A po pravdě-je to dost osvobozující.Normálně jsme přiskočili hned,jak malá zakňourala,nemohla jsem se pouštět do žádných časově náročnějších prací,protože jsem si říkala „za chvilku mě "zavolá“ a budu se jí muset hnedvěnovat…tak nic nedodělám :-? No,a teď vím, že mám ty minuty k dobru a je to v pohodě :wink: Taťka už si sám všiml,že je malá tak nějak klidnější a tolik se nevzteká..ten spánek je znát :potlesk: Takže :směle do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí