Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Brambůrka10 píše:
Jinak ja jsem taky na sperky maniak, ted hlavne na bizu naucnice, mam 65paru
Já su zas ujetá na prstýnky ![]()
@1simona1 píše:
ve zlatnictví jsem dostala ubrousek na čištění, a občas to hodím do vody s kypřicím nebo sodou a starým padesátníkem a nechám vyvařit a je to krásné čisté a pak to leštím tou haderkou, ale jde to aj ve zlatnictví…
on to jako nepřehání, má jeden prsten, dva náramky -tlusté, a dva řetízky, ale nenosí vše najednou,,
proc ten padesatnik???tak ze normalne jako stribro??
@1simona1 píše:
Já su zas ujetá na prstýnky
to už mam za sebou ![]()
@Brambůrka10 píše:
proc ten padesatnik???tak ze normalne jako stribro??
nevím oroč se tam dává, asi vytahuje ten bordel nebo co ![]()
@1simona1 píše:
nevím oroč se tam dává, asi vytahuje ten bordel nebo co
ty jo, ten uz asi nikde nesezenu co?? ![]()
@Brambůrka10 píše:
ty jo, ten uz asi nikde nesezenu co??
třeba je má někdo v zásobě, jako já třeba ![]()
My jsme si zásnubní prstýnky vybírali spolu, určitě bych se mu netrefila do vkusu a ani velikost bych neodhadla… Manžel (tehdy ještě přítel) si vybral stříbrný se zapuštěnými třemi kameny a nosí ho i po těch letech pořád, nikdy ho nesundal - jen tedy při svatbě když si ho přendal na druhou ruku
po 7,5letech je prsten v dezolátním stavu, manuální práce mu zrovna neprospěla, ale nový nechce, že prý je v tom ta symbolika
![]()
@Yanka já partnerovu velikost znám má velikost 55 a na prstýnky jsme koukaly spolu.Jen tak prostě jake by se mu líbily a tak, kdybych jednou třeba ho chtěla obdarovat. Má rád obyčejné prstýnky nemá rád žadne vzory nebo kameny nebo něco takového. Prostě jen kroužek a v něm prostě nějaky pružek. Mám přímo z jednoho netového obchodu i měřič prstu. Dostala jsem jej zdarma, když jsem něco s tama objednávala k vanocum. Ukážu jakej se mu líbí otázka je co říkáte na to, že má 5mm je to dost? http://www.sperky-silvego.cz/…5mm-bsg21532
něco takového se u líbí. Líbí se mu stříbro, nebo Chirurgická Ocel. Chirurg ocel vydrží mnoho, ale je spíše pro stříbro. Že ta ocel se moc leskne a že se děsí toho, že někde v práci mu to přesekne pak prst ta chirurg ocel. Že s tím viděl spoustu zla. Že přece jen stříbro se vykřiví, ale s ocelí nikdo nehne.