Život s kandaulistom

Anonymní
22.6.12 12:43

Život s kandaulistom

Prosím vás nájde sa tu žena, ktorá má za partnera kandaulistu?? Veľmi rada by som o tom popísala, poradila sa atď.. ;) bola by som moc vďačná

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
22.6.12 12:49

Nemám, ale jednu dobu jsem měla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.12 13:11

@wendy a ako si to zvládala psychicky?? nerobilo vám to problémy vo vzťahu?

• Citovat
  • Upravit
861
22.6.12 13:19

Nedělalo - oba jsme s tím souhlasili - respektive podnět přišel z jeho strany a já souhlasila a nakonec se mi to i líbilo. Je to o vzájemné domluvě a sdělování si fantazií - musí to být prostě hra, která baví oba a neohrožuje vztah. Jde také o to také v jaké fázy to je, co všechno vyžaduje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.12 13:38

Mužu jse zeptat co toje?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.12 13:42

@wendy dopracovalo sa to k tomu, že by bol rád keby mám sex aj s iným mužom.. to, že náš rozhovor sa veľmi často točí okolo tejto témy ani hovoriť nemusím. a ja som to prestala zvládať - čo sa psychiky týka.. tak hľadám tipy ako to vyriešiť, ako to mali iné ženy s takýmto mužom atď. lebo dosť nám to vnáša dusno do vzťahu

• Citovat
  • Upravit
861
22.6.12 13:43

Dej si na googlu vyhledat kandaulismus a cuckold a uvidis…;)

@Anonymní píše:
Mužu jse zeptat co toje?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
22.6.12 13:46

No důležité je jestli tě to alespoň trochu přitahuje vyzkoušet, respektive jestli je tvůj postoj alespoň neutrální - vysloveně zalíbitt se ti to může až když to zkusíš. Ale pokud se ti to vysloveně příčí a dělala bys to jen s krajním sebezapřením kvůli němu, tak si dovoluju rict, ze to nema cenu - to by nepřineslo radost ani jednomu. A pokud on je opravdu skalni kanda, tak by bylo dobrý zauvažovat nad tím, zda se k sobě hodíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
22.6.12 13:47

No, hra? pre teba mozno, ale pre neho nie, mozno sa bude tvarit ze aj on to berie ako hru, ale nemyslim, ze to bude pravda…okrem ineho som vystudovala aj psychologiu (a na rozdiel od poniektorych spoluziakov ma to aj bavilo a zaujimalo),,, su rozne interpretacie dovodov, preco kandaulista robi to, co robi… ja mam vsak po pozorovaniach (vlastny vyskum) ten nazor, ze kandaulista je vnutorne neista osobnost a neistota sa najmarkantnejsie prejavuje v sexualnej oblosti, kedy si dotycny kandaulista potrebuje neustale overovat, ze jeho partnerka je sexi aj pre inych a teda si dobre vybral…keby sa ini muzi nevzrusili, nevaha partnerku okamzite opustit, lebo si nevybral dobre, vybral si nepritazlivu osobu…takymto sposobom si odobruje a verifikuje svoje rozhodnutia…ISTE ISTE, AJ ZAUZIVANY NAZOR, ZE IDE O VELMI LATENTNU FORMU HOMOSEXUALITY ma cosi do seba…zenam, ktore s takym muzom ziju, a je jedno v akej faze manifestacie sa porucha nachadza (ja to povazujem za dusevnu poruchu) sa nebude zit lahko a pretvarovanie sa, ze ich to bavi nevydrzi dlho…priebeh je asi takyto:

• najprv predstavy iba vo fantazii kandaulistu
  • nutkanie, zdoverit sa niekomu
  • potreba pravidelne zdielat svoje fantasie
  • zverejnovanie fotiek a ocakvanie reakcii od chlapov- zvacsa na anonymnych forach
  • vyhladavanie swingers
  • zapajanie dlhodobej partnerky do fantazii- odanonymnovanie sa
  • ziadost o spolupracu partnerky v reale-ukazovanie jej nahych fotiek, nasledne ziadanie, aby sa sama nazivo ukazovala naha pred masturbujucimi muzmi a napokon aby mala sex s cudzimi muzmi pred ocami kandaulistu…zial, nikdy sa mi nepotvrdilo, ze mi sa poziadavky nestupnovali, maximalne zotrvavali dlhsiu dobu v jednom stadiu…Moze to mat rychly priebeh, ale aj trvat niekolko desiatok rokov…hovorit o tom, ze to neohrozi klasicky vztah je naivne a neprezierave…ale, kazdy si buduje svoj vztah a preziva zivot ako chce, ja som len pozorovatel… :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
22.6.12 13:50

Já k tomu měla takový neutrální postoj a pak se mi to i líbilo - nakonec jsme se rozešli z úplne na tomto nezávyslém důvodu. U nás to teda začínalo pozvolněji, ukazováním fotek, pak naživo a až nakonec sex před ním s nějakým jiným mužem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.12 13:50

@wendy zpočiatku to lákalo aj mňa. bolo to pre mňa pokušenie, ale na zrealizovanie sme sa nikdy neodhodlali - ani ja, ani on…vplyvom rokov mi rozhovory o tom idú hore krkom a každým dňom mi je to viac a viac proti srsti. čím viac času o tom hovorí, tým viac ma to trápi a neviem kudy kam. myslíš, že sa to dá nejak ešte zharmonizovať alebo to bude stále horšie?

• Citovat
  • Upravit
861
22.6.12 13:54

Jako teorie pěkné, ale nechce se mi věřit, že jsi opravdu byla v kontaktu s touhle komunitou pokud ti některé ty části přijdou pravdivé. Procento reálně fungujících párů my přijde obdobné, jako v běžné populaci. Jinak řečeno, ne vždy to vydrží, ale zároveň znám mnoho a mnoho šťastných párů u kterých to funguje po desítky let k obecné spokojenosti…

@awalancha3 píše:
No, hra? pre teba mozno, ale pre neho nie, mozno sa bude tvarit ze aj on to berie ako hru, ale nemyslim, ze to bude pravda…okrem ineho som vystudovala aj psychologiu (a na rozdiel od poniektorych spoluziakov ma to aj bavilo a zaujimalo),,, su rozne interpretacie dovodov, preco kandaulista robi to, co robi… ja mam vsak po pozorovaniach (vlastny vyskum) ten nazor, ze kandaulista je vnutorne neista osobnost a neistota sa najmarkantnejsie prejavuje v sexualnej oblosti, kedy si dotycny kandaulista potrebuje neustale overovat, ze jeho partnerka je sexi aj pre inych a teda si dobre vybral…keby sa ini muzi nevzrusili, nevaha partnerku okamzite opustit, lebo si nevybral dobre, vybral si nepritazlivu osobu…takymto sposobom si odobruje a verifikuje svoje rozhodnutia…ISTE ISTE, AJ ZAUZIVANY NAZOR, ZE IDE O VELMI LATENTNU FORMU HOMOSEXUALITY ma cosi do seba…zenam, ktore s takym muzom ziju, a je jedno v akej faze manifestacie sa porucha nachadza (ja to povazujem za dusevnu poruchu) sa nebude zit lahko a pretvarovanie sa, ze ich to bavi nevydrzi dlho…priebeh je asi takyto:
  • najprv predstavy iba vo fantazii kandaulistu
  • nutkanie, zdoverit sa niekomu
  • potreba pravidelne zdielat svoje fantasie
  • zverejnovanie fotiek a ocakvanie reakcii od chlapov- zvacsa na anonymnych forach
  • vyhladavanie swingers
  • zapajanie dlhodobej partnerky do fantazii- odanonymnovanie sa
  • ziadost o spolupracu partnerky v reale-ukazovanie jej nahych fotiek, nasledne ziadanie, aby sa sama nazivo ukazovala naha pred masturbujucimi muzmi a napokon aby mala sex s cudzimi muzmi pred ocami kandaulistu…zial, nikdy sa mi nepotvrdilo, ze mi sa poziadavky nestupnovali, maximalne zotrvavali dlhsiu dobu v jednom stadiu…Moze to mat rychly priebeh, ale aj trvat niekolko desiatok rokov…hovorit o tom, ze to neohrozi klasicky vztah je naivne a neprezierave…ale, kazdy si buduje svoj vztah a preziva zivot ako chce, ja som len pozorovatel… :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
22.6.12 14:03

Pokud je na to tahkle upnutý tak by asi byl vážně šťastnější s nějakou, která by mu to mohla splnit…musíš si rozmyslet, zda to chceš udělat - to bývá dost nevratný krok, v tomto teorie nelže - nebo zda jsi schopná neustále tolerovat jeho mluvení o tom, že by to chtěl, které se budde spíše stupňovat, nebo zda to ukončíš. Taky by mohlo dojít k nějakému kompromisu - třeba ne sex naživo ale nějaká mírnejší forma, elektronická forma a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
22.6.12 14:12

Ale jak říkám, je potřeba, aby ta partnerka s ním tuto zálibu alespoň zčásti sdílela - jinak to bude dlouhodobě těžko udržitelné - byť si nemyslím a rozhodně praxe tomu nenasvědčuje, že by soužití s takovým člověkem bylo úplně nemožné ať si teorie říká co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
22.6.12 15:31

No…ty si myslis svoje a ja svoje… a kazda jedna zena co sa dala do kopy s kandaulistom po case da zapravdu mne alebo tebe…alebo sa zaradi medzi tych mnoho, mnoho stastnych parov ako ty pises, alebo to casom nezvladne a rozpadne sa to… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí