Prstíčková metoda - bez spermatu

Anonymní
1.5.13 19:04

Prstíčková metoda - bez spermatu

Dobrý den,
Potřebuji od vás radu, moje známá se asi zbláznila, nevím co se s ní děje, ale vůbec mě neposlouchá. Mé známé je 25 let, nemá přítele, prý kvůli práci na vztah nemá čas a prý ani neví, kde by normálního chlapa hledala. To, že nemá chlapa by bylo v pořádku, ale teď, přibližně poslední čtyři měsíce má velkou touhu mít miminko, na internetu si přečetla o tzv. prstíčkové metodě, bohužel si asi nepřečetla, že je k ní potřeba sperma :roll:, takže mi skoro každý den vysvětluje a snaží se mi namluvit, že to jde i bez toho, že to na internetu popisují atd. Už to provádí 4. Cyklus. Už nevím, jak jí to mám vysvětlit, pořád si tvrdí to svoje. :( Informace které,,radí,, ženy na různých portálech ostatním (aniž by znaly fakta) jsou většinou nepravdivé a takto to dopadá :( Je mi jí vážně líto, co mám dělat? :roll: :roll:

Prosím o neodtajňování anonymu, jedná se o vážný problém a známá sem možná chodí :!
( třeba si to přečte a dojde jí to) :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
1.5.13 19:06

Holka ještě věří na čápy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.5.13 19:06

Nevím, proč to tady píšeš, známé trošku haraší, to určitě ano, ale nechápu, proč to tady píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.13 19:07
@Mahja píše:
Holka ještě věří na čápy? :think:

Doufám, že ne :roll:
Je mi jí fakt líto :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.13 19:08
@villa píše:
Nevím, proč to tady píšeš, známé trošku haraší, to určitě ano, ale nechápu, proč to tady píšeš.

Chci rady jak ji pomoci, proto to tu píšu :roll: Zakl. To je zas otázka :roll:

• Citovat
  • Upravit
12505

A proč nám to píšeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074

Že je to nesmysl, jsi jí řekla - víc dělat nemůžeš.

Hlupáka nikdy nepřesvědčíš o tom, že je hloupý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
@Anonymní píše:
Chci rady jak ji pomoci, proto to tu píšu :roll: Zakl. To je zas otázka :roll:

Nijak když to nechápe tak to nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.13 19:09
@Prcek88 píše:
A proč nám to píšeš??

Četla jsi pořádně? Chci rady jak jí pomoci :roll: Zakl.

• Citovat
  • Upravit
9970
1.5.13 19:11

…tak to jsem teda nepobrala :roll:…zase nějaký vtipálek :mrgreen:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

A mentálně je v pořádku? neprožila třeba nějaký stres/šok, že takhle reaguje?

A proč to sem zakladatelka píše? to je fakt otázka :zed: asi potřebuje poradit ne? :roll:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Potřebuji od vás radu, moje známá se asi zbláznila, nevím co se s ní děje, ale vůbec mě neposlouchá. Mé známé je 25 let, nemá přítele, prý kvůli práci na vztah nemá čas a prý ani neví, kde by normálního chlapa hledala. To, že nemá chlapa by bylo v pořádku, ale teď, přibližně poslední čtyři měsíce má velkou touhu mít miminko, na internetu si přečetla o tzv. prstíčkové metodě, bohužel si asi nepřečetla, že je k ní potřeba sperma :roll:, takže mi skoro každý den vysvětluje a snaží se mi namluvit, že to jde i bez toho, že to na internetu popisují atd. Už to provádí 4. Cyklus. Už nevím, jak jí to mám vysvětlit, pořád si tvrdí to svoje. :( Informace které,,radí,, ženy na různých portálech ostatním (aniž by znaly fakta) jsou většinou nepravdivé a takto to dopadá :( Je mi jí vážně líto, co mám dělat? :roll: :roll:Prosím o neodtajňování anonymu, jedná se o vážný problém a známá sem možná chodí :!
( třeba si to přečte a dojde jí to) :roll: :roll:

je mi líto, že je na tom tak zle. Možná bys jí měla pomoc, třeba vzít ji mezi lidi, na nákupy :nevim:

Příspěvek upraven 01.05.13 v 19:12

• Citovat
  • Upravit
4742
@Anonymní píše:
Doufám, že ne :roll:
Je mi jí fakt líto :roll:

Tak jí dej něco o tom přečíst…holka, tak neotěhotní nikdy, teda pokud si ty ruce předem nevymáchala někde ve spermatu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
1.5.13 19:12
@Anonymní píše: Četla jsi pořádně? Chci rady jak jí pomoci :roll: Zakl.

Žena, která do svých pětadvaceti let nepochopila, že dítě bez „mužského podílu“ mít nelze, by u prstíčkové metody bez spermatu měla zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
1.5.13 19:12

Pokud nemáš penis tak to nepůjde :mrgreen:
Né vtip..
Zkusila bych jí poslad odkaz na nějakou diskusi kde se jasně píše po sexu, po milování, po tulení či jiný ekvivalent třeba to konečně pobere :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí