Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, proč to tady píšeš, známé trošku haraší, to určitě ano, ale nechápu, proč to tady píšeš.
@Mahja píše:
Holka ještě věří na čápy?
Doufám, že ne ![]()
Je mi jí fakt líto ![]()
@villa píše:
Nevím, proč to tady píšeš, známé trošku haraší, to určitě ano, ale nechápu, proč to tady píšeš.
Chci rady jak ji pomoci, proto to tu píšu
Zakl. To je zas otázka ![]()
Že je to nesmysl, jsi jí řekla - víc dělat nemůžeš.
Hlupáka nikdy nepřesvědčíš o tom, že je hloupý.
@Anonymní píše:
Chci rady jak ji pomoci, proto to tu píšuZakl. To je zas otázka
Nijak když to nechápe tak to nepochopí
@Prcek88 píše:
A proč nám to píšeš??
Četla jsi pořádně? Chci rady jak jí pomoci
Zakl.
A mentálně je v pořádku? neprožila třeba nějaký stres/šok, že takhle reaguje?
A proč to sem zakladatelka píše? to je fakt otázka
asi potřebuje poradit ne? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Potřebuji od vás radu, moje známá se asi zbláznila, nevím co se s ní děje, ale vůbec mě neposlouchá. Mé známé je 25 let, nemá přítele, prý kvůli práci na vztah nemá čas a prý ani neví, kde by normálního chlapa hledala. To, že nemá chlapa by bylo v pořádku, ale teď, přibližně poslední čtyři měsíce má velkou touhu mít miminko, na internetu si přečetla o tzv. prstíčkové metodě, bohužel si asi nepřečetla, že je k ní potřeba sperma, takže mi skoro každý den vysvětluje a snaží se mi namluvit, že to jde i bez toho, že to na internetu popisují atd. Už to provádí 4. Cyklus. Už nevím, jak jí to mám vysvětlit, pořád si tvrdí to svoje.
Informace které,,radí,, ženy na různých portálech ostatním (aniž by znaly fakta) jsou většinou nepravdivé a takto to dopadá
Je mi jí vážně líto, co mám dělat?
![]()
Prosím o neodtajňování anonymu, jedná se o vážný problém a známá sem možná chodí
( třeba si to přečte a dojde jí to)![]()
je mi líto, že je na tom tak zle. Možná bys jí měla pomoc, třeba vzít ji mezi lidi, na nákupy ![]()
Příspěvek upraven 01.05.13 v 19:12
@Anonymní píše:
Doufám, že ne
Je mi jí fakt líto
Tak jí dej něco o tom přečíst…holka, tak neotěhotní nikdy, teda pokud si ty ruce předem nevymáchala někde ve spermatu…
@Anonymní píše: Četla jsi pořádně? Chci rady jak jí pomociZakl.
Žena, která do svých pětadvaceti let nepochopila, že dítě bez „mužského podílu“ mít nelze, by u prstíčkové metody bez spermatu měla zůstat.
Pokud nemáš penis tak to nepůjde ![]()
Né vtip..
Zkusila bych jí poslad odkaz na nějakou diskusi kde se jasně píše po sexu, po milování, po tulení či jiný ekvivalent třeba to konečně pobere ![]()
Dobrý den,
, takže mi skoro každý den vysvětluje a snaží se mi namluvit, že to jde i bez toho, že to na internetu popisují atd. Už to provádí 4. Cyklus. Už nevím, jak jí to mám vysvětlit, pořád si tvrdí to svoje.
Informace které,,radí,, ženy na různých portálech ostatním (aniž by znaly fakta) jsou většinou nepravdivé a takto to dopadá
Je mi jí vážně líto, co mám dělat?

Potřebuji od vás radu, moje známá se asi zbláznila, nevím co se s ní děje, ale vůbec mě neposlouchá. Mé známé je 25 let, nemá přítele, prý kvůli práci na vztah nemá čas a prý ani neví, kde by normálního chlapa hledala. To, že nemá chlapa by bylo v pořádku, ale teď, přibližně poslední čtyři měsíce má velkou touhu mít miminko, na internetu si přečetla o tzv. prstíčkové metodě, bohužel si asi nepřečetla, že je k ní potřeba sperma
Prosím o neodtajňování anonymu, jedná se o vážný problém a známá sem možná chodí

( třeba si to přečte a dojde jí to)