Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme jen datum. Nic originálnějšiho nás nenapadlo. Navíc tam toho ani moc nevejde!
nejlepší bude, když nebudeš muset prstýnek nikdy sundávat a připomínat si, proč sis manžela brala! ![]()
Brali jsme se na soutoku dvou řek a máme tam datum a každý název jedné té řeky, čili vlastně místo. Jinak význam je ten, že se dvě řeky spojí a pak už jsou jedna ![]()
Jedno tělo jedna duše se tam asi nevejde..
co: věrni sobě, navždy svoji, mé všechno.. ![]()
nevím mi máme datum ( pro muže sklerotika ) a iniciály se srdíčkem..
On zas žádný román se tam nevejde, aby to bylo k přečtení…my tam máme jen datum, je to praktické, když si muž není jistý, tak se může podívat, aby věděl, kdy máme výročí ![]()
@Etcetera78 píše:
On zas žádný román se tam nevejde, aby to bylo k přečtení…my tam máme jen datum, je to praktické, když si muž není jistý, tak se může podívat, aby věděl, kdy máme výročí
To je dobrý
Škoda že na ty naše rýt nejde, taky by tam měl datum, sklerotik ![]()
@Erian
jeste kdyby to tak zacalo ten den pipat…
jenze u nas bych to potrebovala ja. ja jsem vyignorovala hned nase prvni vyroci ![]()
Tak my máme klasiku, jméno a datum.. A to jsem byla ráda, že se to na ten můj kroužek vešlo..:-)
Jeden prsten vládne všem
Ne, dělám si srandu, prostě mě to napadlo jako první
. My máme jméno a datum (tradiční), až jednou budu mít Alzheimra, tak se aspoň podívám jak se manžel jmenuje, pokud si vzpomenu, že ten dědek vedle mě, je manžel. Kéž Bůh dá a dožijem se spolu stáří. Jinak se mi líbí:
„Miluji život, protože mi dal tebe. Miluji tebe, protože ty jsi můj život“ (ale to je dlouhé). „Manželé, kteří se milují, řeknou si tisíc věcí, aniž promluví.“
My to taky řešíme aktuálně a chlap říkal: TO OD HUGA- NOOO- JDI S TÍM KDO TĚ MÁ RÁD
![]()
My máme taky svatbu v září a nechali jsme si na prstýnky napsat jména tak, jak si říkáme… ![]()
Takže já budu mít na svém prstýnku Josífek 7.9.2013 a Pepa bude mít na prstýnku Bambulka 7.9.2013
Už si takhle říkáme od začátku, takže jsme rozhodli dát to i na prstýnky… ![]()
Máme iniciály a datum a je to opravdu tak tak
… Takže jedině nějaký kratší(hodně kratší) text
![]()
Táta s ženou tam má napsáno,,až k holubum´´
mě to přijde strašný, ale budiž.:D ![]()
Mysleli tím, že jako až do stáří kdy je budou krmit
![]()
Ahoj holky, zatím Inko..
Budeme mít v září svatbu a zvažujeme, co si nechat napsat na prstýnky, nechci tam datum a jména.
Chtěla jsem něco netradičního..něco, co když prstýnek někdy z prstu sundám mi připomene, proč s manželem jsem
Napadlo mě napsat tam Miluji Tě, ale nedávno mě napadlo napsat „jedno tělo, jedna duše“
Máte některá něco netradičního a pochlubíte se?:-)
Děkuji inko L.