Prstýnky - jaký text?

Anonymní
4.7.13 12:17

Prstýnky - jaký text

Ahoj holky, zatím Inko..
Budeme mít v září svatbu a zvažujeme, co si nechat napsat na prstýnky, nechci tam datum a jména.

Chtěla jsem něco netradičního..něco, co když prstýnek někdy z prstu sundám mi připomene, proč s manželem jsem :-)

Napadlo mě napsat tam Miluji Tě, ale nedávno mě napadlo napsat „jedno tělo, jedna duše“

Máte některá něco netradičního a pochlubíte se?:-)

Děkuji inko L.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5185
4.7.13 12:20

Máme jen datum. Nic originálnějšiho nás nenapadlo. Navíc tam toho ani moc nevejde! :) nejlepší bude, když nebudeš muset prstýnek nikdy sundávat a připomínat si, proč sis manžela brala! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
4.7.13 12:24

Brali jsme se na soutoku dvou řek a máme tam datum a každý název jedné té řeky, čili vlastně místo. Jinak význam je ten, že se dvě řeky spojí a pak už jsou jedna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

Dej mě zpět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

Jedno tělo jedna duše se tam asi nevejde..
co: věrni sobě, navždy svoji, mé všechno.. :nevim:
nevím mi máme datum ( pro muže sklerotika ) a iniciály se srdíčkem..

• Citovat
  • Upravit
17565
4.7.13 12:25

On zas žádný román se tam nevejde, aby to bylo k přečtení…my tam máme jen datum, je to praktické, když si muž není jistý, tak se může podívat, aby věděl, kdy máme výročí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
4.7.13 12:27
@Etcetera78 píše:
On zas žádný román se tam nevejde, aby to bylo k přečtení…my tam máme jen datum, je to praktické, když si muž není jistý, tak se může podívat, aby věděl, kdy máme výročí :-)

To je dobrý :mrgreen: Škoda že na ty naše rýt nejde, taky by tam měl datum, sklerotik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.7.13 12:31

@Erian
jeste kdyby to tak zacalo ten den pipat…

jenze u nas bych to potrebovala ja. ja jsem vyignorovala hned nase prvni vyroci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.7.13 12:34

Tak my máme klasiku, jméno a datum.. A to jsem byla ráda, že se to na ten můj kroužek vešlo..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
4.7.13 12:36

Jeden prsten vládne všem :pankac: Ne, dělám si srandu, prostě mě to napadlo jako první :mrgreen:. My máme jméno a datum (tradiční), až jednou budu mít Alzheimra, tak se aspoň podívám jak se manžel jmenuje, pokud si vzpomenu, že ten dědek vedle mě, je manžel. Kéž Bůh dá a dožijem se spolu stáří. Jinak se mi líbí:
„Miluji život, protože mi dal tebe. Miluji tebe, protože ty jsi můj život“ (ale to je dlouhé). „Manželé, kteří se milují, řeknou si tisíc věcí, aniž promluví.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 12:37

My to taky řešíme aktuálně a chlap říkal: TO OD HUGA- NOOO- JDI S TÍM KDO TĚ MÁ RÁD :mrgreen: :mrgreen: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
4.7.13 12:38

My máme taky svatbu v září a nechali jsme si na prstýnky napsat jména tak, jak si říkáme… :)
Takže já budu mít na svém prstýnku Josífek 7.9.2013 a Pepa bude mít na prstýnku Bambulka 7.9.2013
Už si takhle říkáme od začátku, takže jsme rozhodli dát to i na prstýnky… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
4.7.13 12:41

Máme iniciály a datum a je to opravdu tak tak :-)… Takže jedině nějaký kratší(hodně kratší) text :-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
4.7.13 12:42

Táta s ženou tam má napsáno,,až k holubum´´ :D :D :D mě to přijde strašný, ale budiž.:D :D
Mysleli tím, že jako až do stáří kdy je budou krmit :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
4.7.13 12:46

.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 17:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek