Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
JA teda nevim, jak by probihalo predavani prstynku pri obradu? ![]()
Ahoj, u nás je zlatnictví, kde šperky i vyrábějí, takže určitě dá.
A i tam kde prsteny jen prodávají, si musíte změřit prsty a prsteny vetšinou objednat, takže nevidím důvod proč by nešel objednat jen jeden.
Vím o lidech co to tak mají - žena má bílé zlato a chlap pouze ocel, kvůli té symbolice a má ho doma v šuplíku
Můj tatínek má sice zlato jako mamka ale taky ho nenosí. Tchán nosí prsten na řetízku na krku. Manžel nosí normálně ![]()
@Lolllo píše:
JA teda nevim, jak by probihalo predavani prstynku pri obradu?
Tak si půjčí nebou koupí nějakej od Vietnamců, ale na to se neptala
@Anonymní píše:
Dá se koupit snubní prsten jen pro ženu? Partner prsten nechce a připadá mi zbytečné kupovat dva, když ho stejně nebude nosit.Anonymně, protože o plánované svatbě ještě nikdo neví.
Ano, dá se to, známí to tak taky měli - on by ho nosit nemohl skrz práci a ani v soukromí si na to nepotrpí ![]()
@Lolllo píše:
JA teda nevim, jak by probihalo predavani prstynku pri obradu?
Obřad se dá upravit jak si přejí snoubenci, to přeci není žádný problém. Prostě si navlíkne prsten jen jeden a nic víc.. ![]()
@Lolllo To je mi celkem jedno. Tak mi dá prstýnek jen on. Svatba bude na úřadě jen se svědky, bereme to jako formalitu.
@Anonymní píše:
Dá se koupit snubní prsten jen pro ženu? Partner prsten nechce a připadá mi zbytečné kupovat dva, když ho stejně nebude nosit.Anonymně, protože o plánované svatbě ještě nikdo neví.
Dá se koupit jen jeden prsten, je to tvoje věc. A při obřadu si ten druhej půjčíte. ![]()
Prstýnek mám taky jen já, ani neměl název „snubní“ prostě jsem si vybrala takový, aby se mi líbil a seděl mi…při obřadu jsme si půjčili od rodičů, aby se to tak nějak nekomplikovalo
@Seizdra píše:
Tak si půjčí nebou koupí nějakej od Vietnamců, ale na to se neptala
No vidíš, tak na to se ptám zase já. Koupit jde všechno, takže určitě i jeden prstýnek.
Da se koupit jenom jeden. Prstynky nemusi byt vubec.Rec se podle toho upravi.
My si koupili z chir. ocele. Muz taky rikal ze ho nebude nosit
:lol uz ho nosi skoro tyden
zatim ho nesundal a kdyz tak si ho dal zpet.
.
Já jsem sslyšela od kamarádů, že jim ve zlatnictví udělali pri něj stejnej -ale jen pozlacenej, na obřadě vyměnili a pak ho dal do šuplíku.
@Anonymní píše:
@Lolllo To je mi celkem jedno. Tak mi dá prstýnek jen on. Svatba bude na úřadě jen se svědky, bereme to jako formalitu.
Závidím, ten můj dacan na tohle přistoupit nechce
Tak radši nic než s celou famílií ![]()
@Anonymní píše:
@Seizdra píše:
Závidím, ten můj dacan na tohle přistoupit nechceTak radši nic než s celou famílií
Taky zavidim, u nas to taky bez tchanovcu pry nepujde.. tak ho zatim odmitam. ![]()
@Seizdra Což je škoda
My měli svatbu jen s rodiči a bylo to krásný - bez famílie - od mala jsem měla hrůzu se svatby, kde na mě bude čumět celá velká rodina ![]()
Dá se koupit snubní prsten jen pro ženu? Partner prsten nechce a připadá mi zbytečné kupovat dva, když ho stejně nebude nosit.
Anonymně, protože o plánované svatbě ještě nikdo neví.