Průdušky či bronchitida?

6327
9.6.18 13:45

prudušky ci bronchtida

Mel někdo ne ma zanet průdušek? spis mne zajima kdo se leci s asmatem. co vam pomohlo se stoho co nejrychleji dostat.od utery mam antibiotika, zacalo to rymou, unavou, bolelo mne cele tele hur se mi dichalo nalez na průduškách byl, chrčelo to sipalo, a dost kasel. jeste mam k tomu infuze od utery do nedele. v pondělí mam kontrolu a celkem nic moc o malinko lepci to je ale fakt malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9189
9.6.18 15:03

@hanka1120 Měla jsem ho teď 14 dní (zánět průdušek), dostala jsem ATB Klacid na týden, pak inhalátor Ventolin, mám ještě alergii na roztoče, takže antihistaminika. Pak jsem si v lékárně koupila Erdomed na kašel (měla jsem vlhký, vykašlávala jsem). Také jsem kromě kašle měla i rýmu, strašnou celkovou schvácenost… CRP jsem měla 28, po ATB 0,9 takže dobře zabrala. Byla jsem doma těch 14 dní, odpočívala jsem, jedla vitamíny + ty léky. Na astma je u mě podezření (půjdu na plicní), jsem ex kuřačka, takže bych se ani nedivila, ale tohle stonání mě donutilo začít nesnášet cigarety, nekouřím 3 týdny (předtím jsem kouřila 5 let). Tak držím palce, ať jsi brzy fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
9.6.18 15:26

Zánět prudusek je to same co bronchitida… Já brala atb a po dobrani jsem se z toho jeste měsíc dostávala…trva to..je to zahul pro ty prudusky… Necekej zlepšení hned no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
9.6.18 15:27

Jo a erdomed mi zase ten kašel strašně zazdil…uplne jsem se dusila a stekala…ten za sebe nedoporučuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
9.6.18 15:42

@novakova.t No já ten Erdomed brala jen chvíli, doporučila mi ho paní v lékárně, když mě slyšela kašlat, ještě dříve, než jsem byla u MUDr., protože jsem nejdřív doufala, že bude stačit samoléčba. Ale na ATB stejně došlo a na ten Erdomed jsem se pak vykašlala, protože jsem si právě nebyla jistá, jestli pomáhá a už jsem těch léků měla moc (beru ještě spousty dalších navíc, ne kvůli průduškám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9189
9.6.18 15:44

Jinak já byla ko 2,5 týdne, ale 4 dny po dobrání ATB už jsem šla cvičit a vydržela jsem tu hodinu, i když to bylo náročné. Teď už je to 7 dní po dobrání ATB a ťuk ťuk docela ok, jen ještě trochu slabost, ale zítra jdu zas cvičit, nevydržím bez toho, chtěla jsem jít i na ATB, ale to mi Dr. nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.6.18 19:08

Děvčata dekuji za reakce. prave nevim zda mam odhlenovat, prez den nevykaslavam hlen jen jen par hodin rano zeleni husty hlen ale fakt max do 11 pak uz nic ale kaslu cely den a dost. vim ze bronchtida a zanet průdušek je stejne asi jsem to blbe napsala. mela jsem jednou bronchitidu v roce 2013 a ted znova, akorát v 2013 to bylo daleko horsi ale fakt je ze kasel odesel az za 2 mes tak se celkem bojim, je to teda tedka zahul mam doma 3lete dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí