Průjem a vyrážka u 6 měsíčního

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1409
17.5.14 11:20

Prujem a vyrazka u 6M

Holky potrebuju uklidnit :D vyplasena prvomatka, ze ano. Maly ma posledni tyden a neco castejsi stolici, jedna denne byla hlenovita, posledni dny se to zhorsuje, hlenovite jsou skoro vsechny, a to mu davam banany, nastrouhane jablko, na obed masozel. s ryzi a pod… ale je to par dni a pridala se k tomu vyrazka na trupu, vypada to jako obycejna husina a po koupeli to zcervena. Teplotu mel min. tyden max 37 jeden den. Vypada to na zuby, ale znepokojuje me ta vyrazka, jidlo ma stejne, nic noveho jsem nezkousela, to same praci prasek… po bepanthenu to trosku vybledlo. Suche to neni, na atopak to nevypada. Jinak se malej chova normalne :nevim: mate nekdo zkusenost? Jo dr.mu zjistila snizeny pocet cervenych krvinek, tak jsem zacala davat zelezo a celaskon, muze to byt z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.5.14 11:29

No po železu může být zácpa nebo naopak průjem. Po celaskonu kopřivka. Píšu může, samozřejmě to může být i něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
17.5.14 11:30

Hlen ve stolici a vyrážka, podle mě jasná potravinová alergie, ted musíš zjistit z čeho, určitě vysad banán i to jablko, rýže nevadí, pak postupně nasazuj a uvidíš reakci, taky muže mít alergii na BKM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
17.5.14 11:31

@Sibyla0 ten prujem mel pred zelezem :nevim: ale ta vyrazka se opravdu objevila az po tom celaskonu, dik za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
17.5.14 11:32

@střepina jablko i banan mam odzkousene uz asi mesic ze mu nevadi, muze se potr. alergie projevit az po takove dobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
17.5.14 11:36

@RoseK snad ne, ale někomu se alergie objeví až v dospělosti :think: zkus vysadit ten celaskon a pokud nepomuže, vysad ty potraviny nebo se porad s doktorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
28.5.16 08:31

Ahoj holky, malému (6m) se udělala krupičkovitá vyrážka a má hlenovitou stolici..kadil třikrát denně, je to jasná alergie na nějakou potravinu.

Včera totiž měl kromě UM dvě „nové“ potraviny. Takže jsem si jistá, že za to můžou, jen teď jaká složka z toho!

pastiňák byl normální pastiňák v hami lahvičce, čerstvý, ohřátý.

ve vývaru bylo: kuřecí maso, mrkev, celer a myslím že troška oleje.

podezřívám ten olej ve vývaru… nebo celkově to jak se z masa vyvaří ten tuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
28.5.16 09:18

@Niemeyer to bude ten celer. Celer jsem malému určitě do roka nedala, doktorka mě varovala, že je to silný alergen. Takže vysaď celer a bude to dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4625
28.5.16 10:09

@RoseK to bude ono, díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie