Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
pije? cura? jak dlouho prujem trva? kolikrat je stolice za den? pri znamkach apatie nebo koncentrovane moci bych jela.
My teď měli min. víkend celá rodina střevní chripku ![]()
Rozhodně dieta / rýže, banán, suché pečivo, černý čaj a zkus Smectu do ní dostat a nebo probiotika, Hylak..
Pardon spletli jsem se je ji 10týdnu Čítá normálně pije i ji úplně normalne
A stolici měla asi 10×
Aha, no tak pokud se do zítra nezlepší, možná bych jela..
a pije hodně? Aby se neodvodnila
Vypije mi za den tak 80ml čaje, nemohu ji dat třeba jen vodu z vařené rýže? Nebo je na to moc malá? Omlouvám se jsem prvorodička a moc si nevím rady
Pročti si tento článek , píšou, že ano. Dcera měla první střevní potíže (rotaviry) až v 15.měsících.. ![]()
Hlavně ať hodně pije a hlídej ji jestli není apatická, začni ji mazat dupku imazolem nebo sudocremem ať se jí neoprudi, udělej ji ten odvar z ryze, ale ráno běžte na pohotovost, pokud ti teda nebude moc plakat večer nebo se to nezhorší to bych jela hned v noci, dehydratace není sranda
Právě že vůbec nepláče normálně usla akorát se vzbudí když se pokaka.. jinak spi.. je stejná jako každý den právě jen ten průjem mě děsí.. je od narození plné na UM.. zkusím ji udělat ten odvar z rýže a uvidime
Ale děkuji moc
S tak malym miminkem bych jela hned, at si kazdy mysli co chce
i kdyby mi rekli, ze jsem hysterka, stejne bych byla akorat vynervena…
jo 10 tydnu aha…s tim odvarem nevim u tak maleho mimina. zavolej na pohotovost co ji muzes dat, kdyz je tak malinka. prinejhorsim reknou at se dojedete ukazat.
@Teresa.p může jí ho dát kór když je na UM ,odvar z rýže je vhodný od narození stejně tak slany roztok.
Pokud by se do rana nezlepsila, jela bych na pohotovost. Kdyz z ni jde jen voda a je tak mala, tak bych nic neriskovala.
@Ennny jo ted se divam na net mas pravdu. ja jsem vseobecne plasan uz bych byla na ceste. ![]()
@Teresa.p dvě nedonošené děti mě naučili , nejdřív najít tzv. stav přežití a pak to řešit dál ,jako já bych jela nejpozději ráno kdyby se průjem po odvaru nelepšil…
Dobrý den, mám 10ti měsíční holčičku od rána má strašný průjem jde z ni jen žlutá voda… jak to řešíte bude víkend a na pohotovost se mi nechce dekuji