Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nepomaha. Take jsem si to drive myslela, ale po prestehovani k mori (5 min od plaze) mohu rict, ze tady jsou deti ve skole zrovna tak nemocne jako v cr - a to vcetne zanetu stredniho ucha
pravdou ovsem je, ze tu clovek nevidi takove ty zlute huste nudle.
@lisatka jeee, tak to mne trosku mrzi
ale tak asi je pravdou, ze kdyby to bylo tak zazracne, pouzivali by to vsichni… plaz zavidim ![]()
@Xmichaelah synovi pomohla probiotika do krku oral flora, v cr se prodava neco podobneho pod jmenem bactoral. Je to drahe, davam kazdy den bez prestavky, ale kdyz dostane rymu nebo chripku, tak to ma lehky prubeh. Driv vsechno koncilo antibiotiky na zanet stredniho ucha, ted ho dostal od zacatku prosince poprve a stacily antibioticke kapky s kortikoidy a byl celou dobu bez teplot. Take mu davam materi kasicku na posileni imunity.
@lisatka ja teda zatim, tuk tuk na vsechno, zadnou nemoc ani rymu neresila… podavam taky probiotika.. jen prave vsichni kolem lehaj, tak me to zajimalo, jestli v tom hraje roli… mrknu jeste na tu materi kasicku ![]()
Ahoj🙂 Môžeš používať každý deň 🙂 Ja nepodávam, ale zase mame doma zvlhčovač a čističku vzduchu.