Mořská voda - prevence

kompendium
13.2.19 15:27

Ahoj🙂 Môžeš používať každý deň 🙂 Ja nepodávam, ale zase mame doma zvlhčovač a čističku vzduchu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
13.2.19 15:52

@kompendium ahooj :) dekuju, mne to napadlo az dnes :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.2.19 16:34

Nepomaha. Take jsem si to drive myslela, ale po prestehovani k mori (5 min od plaze) mohu rict, ze tady jsou deti ve skole zrovna tak nemocne jako v cr - a to vcetne zanetu stredniho ucha :-( pravdou ovsem je, ze tu clovek nevidi takove ty zlute huste nudle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
13.2.19 17:20

@lisatka jeee, tak to mne trosku mrzi :) ale tak asi je pravdou, ze kdyby to bylo tak zazracne, pouzivali by to vsichni… plaz zavidim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
13.2.19 23:16

@Xmichaelah synovi pomohla probiotika do krku oral flora, v cr se prodava neco podobneho pod jmenem bactoral. Je to drahe, davam kazdy den bez prestavky, ale kdyz dostane rymu nebo chripku, tak to ma lehky prubeh. Driv vsechno koncilo antibiotiky na zanet stredniho ucha, ted ho dostal od zacatku prosince poprve a stacily antibioticke kapky s kortikoidy a byl celou dobu bez teplot. Take mu davam materi kasicku na posileni imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
14.2.19 07:27

@lisatka ja teda zatim, tuk tuk na vsechno, zadnou nemoc ani rymu neresila… podavam taky probiotika.. jen prave vsichni kolem lehaj, tak me to zajimalo, jestli v tom hraje roli… mrknu jeste na tu materi kasicku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí