Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@PeBa12 Já mám vysavač a jsem spokojená. Nevím, jestli ta elektrická hučí míň. Ale všichni mně doporučovali tu obyčejnou vysavačovou.
Mam elektrickou a budu kupovat tu na vysavač. Je s ni opravdu jednodussi manipulace a je to rychlejsi. A..... podle me i hygienictejsi.
Omlouvám se, že toto téma trochu nabourám, ale mám dotaz k té odsavačce na vysavač. Používáte ji i v noci? My jsme ji dostali do výbavy od rodiny (děti jsou zatím na cestě
), ale bydlíme v paneláku a neumím si představit, že bych v noci zapínala vysavač a hučela tu s ním… Jak to děláte vy?
@lorelai947 Tak určitě je lepší na 1 min zapnout vysavač než nechat hodinu řvát dítě do odpadnutí, protože se s plným nosem nemůže přisát a usnout.
Ano, je pohodlnější, stejně účinná a hlavně si ji pohodlně můžu vzít s sebou, když někam jedeme. Máme LivingLab. Oba kluci si ji zapnutou drželi, zkoumali, hráli si s ní a nebáli se odsávání.
@lorelai947 taky jsem to řešila, ale obě holky, i když měly děsnou rýmu, stačilo odsát před spaním a pak až ráno. Jak byly v klidu, tak nebyly tolik zahleněné. Taky bydlíme v paneláku a kdyby bylo potřeba, tak ji v noci klidně zapnu.
@lorelai947 az dojde na skutecnost tak rada zapnes vysavac treba o pulnoci a budou ti sousedi sumak ![]()
@mi.anetka píše:
Ano, je pohodlnější, stejně účinná a hlavně si ji pohodlně můžu vzít s sebou, když někam jedeme. Máme LivingLab. Oba kluci si ji zapnutou drželi, zkoumali, hráli si s ní a nebáli se odsávání.
O tohle mi prave jde, že si ji muzu vzit i sebou. Takze říkáte, že je stejně účinná jako vysavač? Nerada bych po koupi zjistila, že nesaje tak jak člověk potřebuje.
Dnes jsem na doporučení kupovala Plus Comfort plus.. Mají slevu 200… Taky bych se „bála“ zapínat vysavač v bytovém domě ![]()
@PeBa12 píše:
O tohle mi prave jde, že si ji muzu vzit i sebou. Takze říkáte, že je stejně účinná jako vysavač? Nerada bych po koupi zjistila, že nesaje tak jak člověk potřebuje.
Nvm, podle recenzí třeba zadní rýmu neodsaje a obecně si maminky stěžují na horší tah a za mě poměr cena/ výkon ve srovnání s vysavčem, teda nic moc. ![]()
Tam, kam jezdíš vysavač nemají ??
@P4ja píše:
Nvm, podle recenzí třeba zadní rýmu neodsaje a obecně si maminky stěžují na horší tah a za mě poměr cena/ výkon ve srovnání s vysavčem, teda nic moc.
Tam, kam jezdíš vysavač nemají ??
Moje mamka má treba jen tyčový vysavač a na ten to fakt nenasadim:D Ale kde budu shánět vysavač když pojedeme někam na výlet? Právě proto sem založila diskusi abych věděla jaké s tím kdo má zkušenosti ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Dnes jsem na doporučení kupovala Plus Comfort plus.. Mají slevu 200… Taky bych se „bála“ zapínat vysavač v bytovém domě
A už jste měla možnost to vyzkoušet?
@PeBa12 píše:
Moje mamka má treba jen tyčový vysavač a na ten to fakt nenasadim:D Ale kde budu shánět vysavač když pojedeme někam na výlet? Právě proto sem založila diskusi abych věděla jaké s tím kdo má zkušenosti
A kolikrát pojedeš s nasmrkaným dítětem na výlet?? A kolikrát ho budeš odsávat?? Ale je to na zvážení no…já to taky řešila a od všech jsem dostala doporučení na tu vysavačovou. Ještě navíc mně řekli, že eletrická nesaje tolik, tak bych stejně asi dítěti moc nepomohla ani na tom výletě. ![]()
@PeBa12 dnes jsem objednala doporučila mi kamarádka a přijde během 3 dnů, tak dam vedet ![]()
@P4ja píše:
A kolikrát pojedeš s nasmrkaným dítětem na výlet?? A kolikrát ho budeš odsávat?? Ale je to na zvážení no…já to taky řešila a od všech jsem dostala doporučení na tu vysavačovou. Ještě navíc mně řekli, že eletrická nesaje tolik, tak bych stejně asi dítěti moc nepomohla ani na tom výletě.
Ale já nepotřebuju aby jste se do mě navážela kvůli takové blbosti! Slušně jsem se zeptala tak čekám slušnou odpověď . Stačilo napsat, že na elektronickou máte špatné ohlasy a lepší je na vysavač a hotovo. Ne tu rozvádět nač a proč to chci.