Kouření po těhotenství

Anonymní
10.2.19 20:21

Kouření po těhotenství

Ahoj maminky mužů se zeptat kdo začal znovu kouřit po těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1259
10.2.19 20:25

Ja. Dvakrat. A potreti pevne verim he uz to neudelam. Ale taky jsem kourila predtim a pak ne,mezi tehotenstvim 1 a 2 taky ne,pred 3 jsem zvladl taky nacas prestat. Takovy kurak/semtamkurak. Vim ze toho umim nechat stejne jako jednoduse zacit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.2.19 20:31

Já.Zacala jsem kouřit cca 2 měsíce po skončení kojení a drží mě to už skoro 7 let.Cekam na léčbu dalším těhotenstvím a pak jsem rozhodnutá nezačínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
10.2.19 20:37

Skoro všechny kuřačky, co znám. I honem honem po pár týdnech přestávaly kojit, aby mohly rychle zas hulit. Já už nezačala, dlouho jsem kojila, pak mi to už nechutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
10.2.19 20:40

Teda podotykam ze jsem nekojila ani jedno dite…ne kvuli cigaretam ale proste a jednoduse to neslo. Takze moje koureni nebylo na ukor deti a jejich stravy. Abych si vyndala jedno polinko z ohne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.2.19 20:46

Já nezačala. Před těhotenstvím jsem byla velice vášnivý kuřák a zvládla víc jak dvacet denně. Ze dne na den jsem s tím sekla, ale motivací mi byl můj manžel. Vyprávěl, jak přestal před patnácti lety kvůli sportu, hulil krabičku denně a pak neudýchal 90 minut fotbalu. Tak s tím skoncovat ze dne na den. Řekla jsem si, že to musím taky zkusit a zanedlouho jsem zjistila, že jsem těhotná. Už jsme nezačala, strašně mi to smrdí. Nekouřím už dva roky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
10.2.19 21:05

Já byla takový ten příležitostný ale taky kuřák, prostě ne denně ale u vína, v kavárně a tak. Naposledy jsem měla jednu 2-3 týdny před otěhotněním. Dnes jsou klukovi 2 roky a neměla jsem. Navíc kluk je astmatik, takže nemám v plánu začít. Další plus je, že během rodičovské zakázali kouřit v hospodách, takže už by nebyla ani příležitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.2.19 21:13

Já a to dvakrát. Teď potřetí už začínat nechci. A to jsem před třetím dítětem kouřila dost, i krabičku denně. Sice mi to strašně chybí, kolikrát mám nutkání si aspoň jednu dát ale jsem odhodlaná teď už vydržet a nezapálit si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
10.2.19 21:19

Ja zacala… kdyz jsem byla venku bez ditete, teplo, zahradky… to neslo si to kaficko s cigem odpustit. Drzela jsem se dlouho, proste to neslo. Nekourim denne, spis 1× tydne k tomu kafi a klido 5 cigaret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
10.2.19 21:48
@Anonymní píše:
Ahoj maminky mužů se zeptat kdo začal znovu kouřit po těhotenství?

Já.Dcera ještě v šestinedělí zvládla chytit hnusný bacil,pro mě stres jak blázen a jako typický kurak jsem to nezvládla a opět začala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
10.2.19 21:57

Syn má 7M, nekojila jsem a kouřit jsem nezačala. Me se teda ekluje, ze na nej budu sahat tema smradlavyma prstama a celkově už nechci, je to hnus a jeste to stojí raketu. To si radši udělám s malým radost něčím pěkným. Podotýkám, ze jsem hulila jak komín před tehotenstvim, ale mě to teda nechybí, nějak jsem se v hlavě prepla, ze je to kekel :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 10:51

Obdivuju všechny co to vydrželi, já jsem teda v osmém měsíci kouřit jsem přestala hned jak jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, ale není den co bych si na cigaretu nevzpoměla. Už se klepu na to až odkojím a budu si moct zapálit a dát si kafe :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.19 15:06

jak si to udržet?

Přesala jsem kvůli těhotenství kouřit. Ale jak si to udržet, nějaký tipy od zkušenějších maminek? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
10.6.19 17:38
@market.brousilova píše:
Přesala jsem kvůli těhotenství kouřit. Ale jak si to udržet, nějaký tipy od zkušenějších maminek? :-)

Když znovu otěhotníš :-D já jsem tři měsíce po porodu zas otěhotněla, takže na kouření můžu zapomenout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
11.6.19 10:09

Při první dceři jsem kouřit přestala hned jak jsem se dozvěděla že jsem těhotná. 6 let jsem to vydržela ale pak občas jak jsem byla s dcerou sama tak jsem si zapálila. Moc mi to teda nechutnalo. Pak jsem poznala přítele a když jsme někam šli tak jsem začala kouřit. Otěhotněla po druhý a po porodu asi 2 měsíce jsem začala zas. Je to hrozná závislost. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí