Dlouhý průjem a horečky

2183
1.9.10 09:10

Průjem pomozte prosím

Ahoj holky,malej měl od soboty 40 horečky.Od neděle má průjem.V pondělí jsme byli u doktorky,ta řekla,že se jedná o střevní chřipku a že by se to mělo co nejdříve upravit.Teploty od pondělí neměl,ale ráno z něj úplně tekla voda a měl bolesti,protože stále tlačil a u toho plakal.A to ho od pondělí láduju jenom mrkví.Nemáte někdo nějaký tip jak se s tou mrchou průjmovou vypořádat?Díky moc za rady Iva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1277
1.9.10 09:13

davej hylac na upravu strev, nebo nejake probiotika,ale myslim,ze ten hylak je takovy na infekcni prujmy asi nejlepsi.
jinak ryze,banan,a nam stavi i boruvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.9.10 09:20

Díky,probiotika už dávám od pondělí,to mi předepsala doktorka a nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.9.10 09:21

zkus ten hylac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.9.10 09:21

V lékárně kup tu štávu nevim jak se to jmenuje.Je to z mrkve rh… nebo tak nějak.To nám vždy pomuže + smectu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.9.10 09:22

myslim od hipu ors nebo kuliska.
ta smekta je taky dobra,jen ja ji do malyho nemohla vpravit zadnym zpusobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.9.10 09:24
Kapsarecek píše:

To já také né :lol: ale dávala jsem malinké množství do pití co má rád a takle jsem to do něj pomalu dostala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.9.10 09:26
Kamča.dalmatinka píše:
Kapsarecek píše:
To já také né :lol: ale dávala jsem malinké množství do pití co má rád a takle jsem to do něj pomalu dostala :mrgreen:

ja vubec,on to poznal ve vsem. lzicku nebo hlt a konec.
ja sama se smektou mam problem,ble

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.10 09:31

Přidávám se Hylac je nejlepší,mám s ním výborné zkušenosti a vždy zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.9.10 09:40

Nám dra doporučila smectu, zabrala (chce to ale čas … ), ale spíš problém byl, že je to hnusný a že byl docela oříšek to do něj nějak dostat … vpašovat do něčeho sladkýho, kaše, čaje a tak …

Hele, a to má furt takovej silnej průjem? Sakra, aby z toho nebyl dehydratovanej …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
1.9.10 09:40

Kámoška dává smectu co nejmín naředěnou v té trubičce od nurofenu, najednou vpravit, pak hodně zapít, to nějak vždycky do toho dítka narveš, i třeba násilím, když je nejhůř… smecta pomohla snad vždycky! Pamatuju se dobře, že ten Hlyac je strašně ale strašně smradlavý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.9.10 09:42
Iffka píše:
Kámoška dává smectu co nejmín naředěnou v té trubičce od nurofenu, najednou vpravit, pak hodně zapít, to nějak vždycky do toho dítka narveš, i třeba násilím, když je nejhůř… smecta pomohla snad vždycky! Pamatuju se dobře, že ten Hlyac je strašně ale strašně smradlavý?

ani ne smradlavy,ale chutna jako omitka,takova divna chut. fuj

od kamaradky tata to detem namichal do stamprlky a jako si pripili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
1.9.10 09:52

Tak Smecta taky není nejchutnější… Ale přikláním se k ní. Nám vždycky pomůže a Hylak malej nechce ani vidět. Jak mně vidí s lahvičkou, tak řve, jak šílenej - a to jsem minule jen uklízela lékárničku :mrgreen:
chelsea001 Hlavně, aby pořádně pil. Já vím, je to těžký, ale musí se to… Nevím, kolik je malýmu, ale mně dr vždycky říká, že kdyby nechtěla čaj nebo vodu, dětskej čaj a tak, tak ať dám třeba i ředěnej džus, hlavně, aby měl tekutiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
1.9.10 09:59

Mi zase malá odmítá Kulíška, je takový nějaký slaný a pozná to i v tom nejhustším džusu :roll: Ona teda netrpí na průjmy, ale zase často zvrací, a to jsou pak taky nervy… Po lžičkách, klidně jen jednu, pak za chvíli druhou a pak zase, hlavně, at něco do sebe dostane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
1.9.10 10:16

a dělala vám paní doktorka výtěr ,nebo to jen tak podle příznaků odhadla od soboty už je to dost dlouho .měli by vám udělat test na rotaviry.Jinak nedávat nic mléčného aspon 3 dny .pouze mrkvovou štávu ,nebo příkrmy a rýžový odvar ,na pití čaj ,kulíšek ,sladit se může glukopurem je šetrnější než cukr a od třetího dne už zas pomalu zařadit mlíko nejdřív jako jednu dávku a pak zvyšovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí