Průjem u 15měsíčního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
157
28.5.12 13:24

průjem u 15ti měsíčního dítěte

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat může být průjem od zubů ?? Máme jich už 14, teď má nalité dole trojky, jinak horečky nemáme jen má horší spaní večer. Už třetí den má hrozej průjem, většinou jednou denně, nebo během dne jen trošinku v plence. Nevím zda s tím mám jít už k doktorce, nebo ještě počkat. A ještě mě teď vyděsil přítel, volal že jede domů z práce, že ho má taky :( Zase si říkám, že kdyby to byla vyrozá tak ta trvá tak den, ne :nevim: A ještě se zeptám co na průjem dáváte ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.5.12 13:29

Ahoj, pokud z mláděte neteče celý den, tak bych nasadila dietu (rýže, mrkev), my dávali i Smectu, ale ta je pěkně hnusná. Pokud ho má i přítel, tak zkusit dr a ten stejně nasadí dietu, max bude sledovat, jestli dítko není dehydrované.. Ale aby byli nějaké komplikace, to by musel mít opravdu fest průjem a celý den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
28.5.12 13:29

Viróza u nás trvala obvykle déle. Asi bych ještě počkala a zkusila dát Smectu. Jinak jestli kadí jen 1×denně, tak si myslím, že to nebude tak hrozné. Horší by bylo, kdyby i zvracelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.5.12 13:30

Ahoj, naše děti mívaly „u zubů“ taky průjem. Tak jsem to řešila stravou, nic víc. Hlavně taky musely víc pít, kvůli dehydrataci. Ono se to srovnalo samo. Když by jsi kvůli toho měla mít ale veliké starosti, tak zajdi k Dr. nebo mu aspoň zavolej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.5.12 13:35

děkuji holky, tak dáme dietku :D on toho stejně moc nesní. Ještě mě napadlo byli jsme minulé úterý na očkování ( spalničky, zarděnky …), nemohla by to být reakce ještě na to ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
28.5.12 13:40

To spíš ne, když to chytil i přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.5.12 13:56

Týden mi přijde dlouhá doba, aby to byla reakce na očkování. Spíš zoubky a přítel nějakou střevní chřipku, nebo oba a mládě má menší reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
28.5.12 14:06

Můj malej reaguje -do teď reagoval na všechny očkování tím, že mu vždy po očkování začal hroznej průjem, takovej zelenej, smradlavej… ještě když byl plně kojenej. Mudra dělala i výtěry, nepřišla vůbec na nic, poprvé to zmizelo po antibiotikách, ale po dalším očku znova a po třetí hexe taky, a dostával se z toho vždycky tak 3 týdny :think: od poslední hexy máme klid, ale čeká nás teď zase očkování, tak trnu jestli zase bude takový ošklivý kakání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
28.5.12 20:14

Očkování

Očkování spalničky, zarděnky atd. je živá vakcína? Na to jsme byli upozorněni, že reakce je do týdne, 14ti dnů, mohou být průjmy, vyrážka, vysoké horečky. My chytli denní vyrážku. Spolu s růstem zubů bych to přikládala k tomu. A průjem jednou denně asi není „průserová“ záležitost :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
28.5.12 20:21

Kojíš nebo pije UM? Pokud kojíš, koj i přes den, kvůli tekutinám. Pokud má UM, tak kup Nutrilon Low Lactose, Kulíšek, smecta, pak lactobacily. Malá to taky měla, jenže ona skoro nepije. U průjmů je pouze riziko dehydratace což poznáš tak, že jí na bříšku zmáčkneš kůži a pokud se slepí a nevrátí tak je problém. Neboj, bude to dobrý. Na pohotovosti ti nic moc jiného neporadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.5.12 20:33

je na UM, dávám mu Hami 3. Právě s pitím je problém, vypije strašně málo. Vůbec nevím jak to do něj dostat :nevim: Po dnešku to přikládám fakt k těm zoubkům, skoro celé odpoledne probrečel, uspávání taky šílený :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
28.5.12 20:36

@Šťístkule zkus mu koupit ten Nutrilon, snad ti to vypeje. Malé to pomohlo. Normálně pije něco jiného. Zuby jsou pohroma huby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
28.5.12 20:59

určitě zkusím, děkuji moc :) leze mu už šestnáctej a zatím nejhorší průběh, fakt hrůza : :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
28.5.12 21:48

@Šťístkule naše malá měla průjem minulej týden, taky jí lezly zuby. Já dávám na průjem Enterol, vysypu tu kapsli do trochy pití. Malou baví pít brčkem, takže to bez problémů vypije a účinek je téměř okamžitý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
27.7.12 01:01

Ahoj
moje dcerka normálně jí a má hovínko úplně normální. Jenže od včerejška má docela velký průjem(prokadí plínku).Nechce moc jít jen pít. Zuby nám nerostou.Tak nevím zda bych měla počkat ještě den-dva zda se to nezlepší a nebo jít k doktorce…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML