Průjem,zvracení

75
27.11.05 19:05

Průjem,zvracení

Ahoja holky,
myslíte,že je to viroza?Janeček v pátek několikrát zvracel,ale byl v pohodě,veselej,hrál si..v sobotu měl drsnej průjem,ale teplotu neměl,normálně pil,tak jsem si říkala,že asi něco špatnýho snědl a srovnává se s tím…a v noci to samý manžel a teď já…Myslíte,že je to jen nějaká viroza,nebo něco horšího?Zítra jdu s Jančínem určitě k doktorce,ale co teď?
Díky za odpovědi.Mojřička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
27.11.05 19:21

Snaž se ať má velký přísun tekutin!!!!Nemusí nic sníst,ale pít musí.U takhle malých dětí je hodně nebezpečná dehydratace.Dá se to poznat na fontanele.Zítra pro jistotu zajděte k doktorovi.
Binky+Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.11.05 21:17

Ahoj, minulý týden jsem to samé měla i já. Celou noc jsem prozvracela a ráno průjem. Pak celý den teplota. Děsně mě bolelo břicho a hlavně záda. Celé to trvalo 1 jediný den. Pak to chytl manžel, záhy na to táta a další den máma. Každý to měl pouze jeden den. Průběh vesměs stejný, největší shoda na bolesti zad. Jediný kdo to nechytl snad zázrakem byla naše holčička (15 měsíců). Tak je to asi ve vzduchu, ale Dr. navštivte.
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marika.k.1
2.1.17 15:33

Projímadlo

Zdravím, dneska mi nějaká úžasná kolegyně nalila do pití nějaké projímadlo( nachytala jsem ji, přiznala se) Už tři hodiny to ze mě letí jak z vodovodního kohoutku, křeče nesnesitelné. Teď už mám pocit, že to brzo půjde i vrchem. Tlak v žaludku, pocit překyselení. Do lékárny nedojdu, nedoplazím se ani ke dveřím. Je lepší zvracení vyvolat a ulevit si nebo trpět?

• Citovat
  • Upravit
598
2.1.17 15:40
@Anonymní píše:
Zdravím, dneska mi nějaká úžasná kolegyně nalila do pití nějaké projímadlo( nachytala jsem ji, přiznala se) Už tři hodiny to ze mě letí jak z vodovodního kohoutku, křeče nesnesitelné. Teď už mám pocit, že to brzo půjde i vrchem. Tlak v žaludku, pocit překyselení. Do lékárny nedojdu, nedoplazím se ani ke dveřím. Je lepší zvracení vyvolat a ulevit si nebo trpět?

Zavolejte si na ambulanci, na netu najděte číslo kde jí máte nejblíž. Spíš by mě zajímalo, co uděláte s kolegyní, která Vás mohla naprosto s přehledem zabít 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marika.k.1
2.1.17 17:48

Tak Mudr. mi poradila pouze popíjet vychlazenou vodu po lžičkách a holt se to prý musí přetrpět. Když si vyvolám zvracení, tak ze sebe rychleji prý dostanu to projímadlo. Projímadlo se prý ničím přebít nedá. Tak jsem si dala lžičku oleje a zvracela 40minut v kuse. Teď už jen co 15min :,( Ale prý mi napíše neschopenku :lol: :lol: Takhle zle mi ještě nebylo. Mám pocit, že za chvíli vyhodím i vlastní střeva…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure