Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
v sobotu potrebuji jet do Prahy (autem) - a bohuzel i projet Letnou - a jelikoz se bezne v Praze nevyskytuji nevim, jak to tam ted s dopravni situaci je.
Naposledy jsem tam jela v rijnu a to se dalo celkem v pohode projet, proto jsme se chtela zeptat jaka je situace nyni - je mozne ji autem projet nebo musim jet jinudy.
Diky moc.
Ahoj, Letnou projedeš u stadionu sparty je udělaná objížďka, možná to tam bude trošku ucpané, ale projedeš ![]()
Diky moc.
Ja jak jsme jela v rijnu tak to prave bylo, ze se rovne jelo kolem archivu a nazpatek po te objizdce. No a ted jsme slysela, ze se prave ta cesta kolem archivu take uzavira, tak jsme se bala jeslti je to v obou smerech prujezdne. Takze jeste jendou moc diky
Já teď na MD jezdím do Prahy jen občas…ale skoro jsem za ty zácpy ráda - aspoň vím, kudy jet - s davem!!
Cestou ze západu máme 3 staveniště (konče tou Letnou) a jezdí se tam každé 2 týdny jinak. Když člověk jede sám na noc, den po aktuální změně, tak to aby se ubrejlil, kudy si to zase má šněrovat po novu ![]()
Prujezdne to je, ted se jezdi obema smery po te objizdce kolem Letenskeho parku a u stadionu je udelany maly kruhak, pres ktery se vyjizdi a najizdi, ale zacpy jsou velike ![]()