Průsvitný výtok místo ms

Anonymní
22.7.16 11:55

prusvitný výtok místo ms.

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, co by mohl znamenat ( prusvitný výtok, jako při ovulaci)ms zatim čekám, spoždení mám tak den, muze to byt k ms?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31009
22.7.16 12:06

Vodovy vytok jsem mela vzdy k tehotenstvi… Zkus test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 12:16

Holky test nic. jinak mi přestali bolet prsa, asi naky zanet.

• Citovat
  • Upravit
9935
22.7.16 12:16

Může/nemusí…počkala bych 3 dny, pokud ms nedorazí, tak pak těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
22.7.16 12:18

No, verim, ze mistni znalkyne by na tomto testu dokazaly neco vykoukat. Zkus zitra z rani moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
22.7.16 12:42

Tak já znalkyně nejsem, ale vidím tam vcelku jasnou čárku.. Jde slaběji vidět, ale nemusím ani zoomovat a vidím ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.7.16 12:56

Taky tam tu čárku vidím :mrgreen: zkus testovat po více dní a uvidíš jestli bude sílit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
22.7.16 13:02

Náznak druhé čárky tam je, ale je to mamatest :roll:, ten nebrat. Zakoupila bych nějaký osvědčený, třeba Dr. Max a pokud i tam bude druha slabá, je to jasné. Jinak šup na gyndu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.16 13:30

Já tam dušíka taky vidím, tak jaktože test nic? :mrgreen: Mamatest prý dělává falešné duchy, tak zítra nebo pozítří zkus další test. Zatím se to tváří jako těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.16 16:35

To je naky test s tety drogerie, nevim jmeno, ale bylo na obalu srdičko…ja blbe vidim, tak ze vidim tech pruhu vicc :roll:.zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
9374
23.7.16 11:25
@Anonymní píše:
To je naky test s tety drogerie, nevim jmeno, ale bylo na obalu srdičko…ja blbe vidim, tak ze vidim tech pruhu vicc :roll:.zakladatelka.

Tak zkus další test třeba zítra nebo v pondělí. Kdyby jsi byla těhotná, tak i u tohoto testu (který někdy dělává falešný náznak druhé čárky) by nebylo pochyb a druhá čárka bude už jistojistě silnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí