Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky test nic. jinak mi přestali bolet prsa, asi naky zanet.
Může/nemusí…počkala bych 3 dny, pokud ms nedorazí, tak pak těhotenský test.
No, verim, ze mistni znalkyne by na tomto testu dokazaly neco vykoukat. Zkus zitra z rani moci.
Tak já znalkyně nejsem, ale vidím tam vcelku jasnou čárku.. Jde slaběji vidět, ale nemusím ani zoomovat a vidím ji.
Taky tam tu čárku vidím
zkus testovat po více dní a uvidíš jestli bude sílit ![]()
Náznak druhé čárky tam je, ale je to mamatest
, ten nebrat. Zakoupila bych nějaký osvědčený, třeba Dr. Max a pokud i tam bude druha slabá, je to jasné. Jinak šup na gyndu ![]()
Já tam dušíka taky vidím, tak jaktože test nic?
Mamatest prý dělává falešné duchy, tak zítra nebo pozítří zkus další test. Zatím se to tváří jako těhotenství ![]()
To je naky test s tety drogerie, nevim jmeno, ale bylo na obalu srdičko…ja blbe vidim, tak ze vidim tech pruhu vicc
.zakladatelka.
@Anonymní píše:
To je naky test s tety drogerie, nevim jmeno, ale bylo na obalu srdičko…ja blbe vidim, tak ze vidim tech pruhu vicc.zakladatelka.
Tak zkus další test třeba zítra nebo v pondělí. Kdyby jsi byla těhotná, tak i u tohoto testu (který někdy dělává falešný náznak druhé čárky) by nebylo pochyb a druhá čárka bude už jistojistě silnější ![]()
Dobrý den, chtela jsem se zeptat, co by mohl znamenat ( prusvitný výtok, jako při ovulaci)ms zatim čekám, spoždení mám tak den, muze to byt k ms?