Průzkum trhu :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Nezašla bych nakoupit..když už, chodím do japamanie nebo objednávám přes net…ale to tak 1× za stopadesát let
podotýkám, že mám chlapa kuchaře, který se o různé kuchyně aktivně zajímá
Co by ne - já takové věci vyhledávám - ale u nás není problém to koupit ![]()
Ještě jsem zapoměla dodat, že firma Linexia by byla můj dodavatel.
Já to tu tak nějak propočítávám, abych měla nějakej mírnej nájem, apod. ![]()
- Upravit
Miluju indickou kuchyni (zejm. tedy Vindaloo
) ale nemám čas na přípravu - konkrétně to Vindaloo je zdlouhavější, než svíčková - takže si na něj raději zajdu do restaurace.
Za mě tedy: ne. Á propos: „město do 100tisíc obyvatel“ „Máme tu pouze indickou restauraci a ruský obchod s cukrovinkami“ - Pardubice? Tam se má otevírat nové indická restaurace, namísto stávající Gangy, která se přesunula za roh. ![]()
Spis bych se zamerila byt tebou jen na neco typu Kebap(neco jako nas Gyros).proste rychle obcerstveni s nadechem Orientu.
@neanonymní píše:
Miluju indickou kuchyni (zejm. tedy Vindaloo) ale nemám čas na přípravu - konkrétně to Vindaloo je zdlouhavější, než svíčková - takže si na něj raději zajdu do restaurace.
Za mě tedy: ne. Á propos: „město do 100tisíc obyvatel“ „Máme tu pouze indickou restauraci a ruský obchod s cukrovinkami“ - Pardubice? Tam se má otevírat nové indická restaurace, namísto stávající Gangy, která se přesunula za roh.
Konkrétněji, město v JČ kraji.
- Upravit
Hm, já orientální kuchyň nevyhledávám, takže ne, ani u výlohy bych se nezastavila ![]()
Jo já bych tam chodila nakukovat, občas si rada dam něco netradičního.
Dámy, vy mi dáváte… opravdu, co jsem tušila, je to hodně netradiční a je to vážně hodně individuální ![]()
- Upravit
Já bych nakoupit zašla, tenhle sortiment kupuju, když něco potřebuju, ale problém je ten, že v našich luzích a hájích je takové zboží obvykle předražené.
- Upravit
Jako doplňkový sortiment super, ale samotné to těžko půjde. kolik myslíš, že ti přijde opakovaně zákazníků, co si koupí takto specializovanou, navíc trvanlivou věc? chce to k tomu něco čerstvého, co ti zajistí častější nákupy. např. ovoce/zelenina, pečivo…
ani fast foodu bych se nebránila, orientální „fast foody“ jsou totiž úplně něco jiného, než ty naše párky v rohlíku a hambáče.. nebo třeba čajovna + vodní dýmky ![]()
@Black_Orchids píše:
Jako doplňkový sortiment super, ale samotné to těžko půjde. kolik myslíš, že ti přijde opakovaně zákazníků, co si koupí takto specializovanou, navíc trvanlivou věc? chce to k tomu něco čerstvého, co ti zajistí častější nákupy. např. ovoce/zelenina, pečivo…
ani fast foodu bych se nebránila, orientální „fast foody“ jsou totiž úplně něco jiného, než ty naše párky v rohlíku a hambáče.. nebo třeba čajovna + vodní dýmky
S tím souhlasím, jako samotný sortiment to nemá moc šancí. Chce to k tomu ještě další věci.
- Upravit
Tak uvažovala jsem i menší sezení u toho udělat, ale to už je na to, pronajmout si ne obchodni prostory, ale nejakou mensi restauraci, aby tam již kuchyn byla a pak můžu rovnou i pizzy, kebaby, omáčky, a jejich narodni jidla, a i rozvoz. To jsem také již uvažovala ![]()
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ráda bych znala Váš názor na otevření provozovny s tímto druhem zboží: www.linexia.cz
Už s touto myšlenkou koketuji delší dobu, ale potřebuji nějakým způsobem zjistit, zda o to bude nějaký zájem.
Ráda bych otevřela přímo v centru mensi obchod a později kdyby byl zájem, udělala i rozvoz jídel, koření, pití do domu. Jsme město do 100tisíc obyvatel.
Prosím o zachování anonymity.
Snažím se pouze vyzjistit, zda o to lidé stojí.
Máme tu pouze indickou restauraci a ruský obchod s cukrovinkami, nic takto specifického tu není.
Děkuji za rady