Prvák a holky

Anonymní
26.9.19 22:05

Prvák a holky

Holky máme syna v prváku a mladší dceru v 8.tříde na základce. Syn a dcera každé ráno jezdí autobusem do školy. Ale dcera mi pořád říká že se zajímá jenom o holky, že s nimi sedí v buse, líbaji se atd. Mně to přijde teď brzo co vám? A co škola? Náš syn se že školy vrací kolem 4-5 hodiny udělá si úkoly a je večer ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14379
26.9.19 22:09

Běžně jsme měli v prváku na střední vyučování do 15:00-17:00. Jezdila jsem domů i v půl sedmé. A v druháku jsem začala žít s mým ex, vydrželo nám to osm let. Když se s nimi jen líbá, tak je to ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
26.9.19 22:12

A kdy by se podle tebe měl líbat s holkama? Až dodělá školu nebo až ve 30ti :lol: promiň žert. Řekla bych, že je to normální, od 15ti už může být i sexuálně aktivní takže líbání nebude jediný problém, spíš bych se věnovala dostatečnému poučení, aby z tebe brzy nebyla babička, je vidět, že se mu holky líbí, tak nepodcenit.
Edit: jo a v prváku jsme běžné končili kolem 4te plus doprava vlakem. Jezdila jsem domů kolem 5te.

Příspěvek upraven 26.09.19 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
26.9.19 22:13

Já myslím že je to přirozené, já v prváku když sme měli odpoledky přijela domů až po 7 :D a líbání mi taky přijde v pohodě, to sme praktikovali už na základce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15890
26.9.19 22:28

Máš normálního syna, buď ráda, že se zajímá o holky, to v dnešní době není tak samozřejmé :lol: V kolik mu konci vyučování, dojíždí? Na SŠ bývá vyučování delší, nebo jsou odpoledky, ale dene asi škola netrvá do 16-17h..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
26.9.19 23:41

Ja myslela, ze mluvis o prvnakovi na ZS :mrgreen:. U stredoskolaka by bylo snad i nenormalni, kdyby se s holkama nelibal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 07:31

V prváku už jsem dělala i jiné věci… :oops: :oops: :oops: Na první opravdu echt milování jsem si sice počkala do 19, ale v prváku už nějaké náznaky víc jak líbání teda byly… :oops: Nemyslím si, že by to bylo moc brzo…Spíš mám pocit, že každý má to své,,brzo'' a,,už je čas'' někdy jindy.. Někdo v prváku někdo ve dvaceti a někdo třeba až ve třiceti.

• Citovat
  • Upravit
1176
27.9.19 07:34

Já z toho zase pochopila, že se líbá s holkama ta dcera 8o :lol: jestli jde o kluka, tak bych se tím absolutně nevzrušovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
27.9.19 12:23

Prosim tebe klid, buď ráda, že je to normální zdravej kluk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
27.9.19 12:29
@Hoa Mai píše:
Ja myslela, ze mluvis o prvnakovi na ZS :mrgreen:. U stredoskolaka by bylo snad i nenormalni, kdyby se s holkama nelibal.

já taky :lol:. A hned jsem začala přemýšlet, že toho našeho holky ještě vůbec nezajímají a ještě aby se s nima líbal :mrgreen:
u prváka na SŚ mi to přijde úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31323
27.9.19 12:32

Pokud se učí v pohodě, do školy chodí a nezapejká, tak bych neměla problém s tím, že si občas po škole zůstane dýl „ve městě“ a vrátí se až okolo té páté. Však co, pokud si udělá své povinnosti, nechala bych ho dýchat ;)
Jinak to, že dcera vypráví, jak se kluk jen líbá s holkama a nic jinýho v autobuse nedělá, bych teda za prvé od dcery brala trochu s rezervou :mrgreen: a za druhé viz začátek mého příspěvku.
Pokud nezapejká školu, funguje, tak jen ať si užívá. Je mu patnáct, potáhne mu na šestnáct, je to normální věk na poznávání se s holkama. Já bych sama za sebe řekla, že kdyby ho to nezajímalo, tak by to bylo divnější ;)
Máš prostě doma dospívajícího chlapa. Takže poučit, pokud jste to ještě neprobrali, o pohl. nemocech, o těhotenství, o tom, jak holce zbytečně neublížit atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31323
27.9.19 12:40

Já když si vzpomenu na lyžák v prváku (byly sme tam dvě třídy, takže lidu jako hrachu), tak jéje, tam už to jiskřilo všemi směry, učitelé museli mít perné noci :D I když přímo k sexu nedocházelo, co vím, tak ale líbání, osahávání a mazlení probíhalo v každé nestřežené chvilce :mrgreen:
Po týdnu z lyžáku odjíždělo určitě nějakých osm, deset párů. Někomu láska vydržela pár týdnů, někomu pár let (mě rok a půl, k prvnímu sexu se vším všudy došlo až po roce :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
27.9.19 13:48

Tak vyučování na SŠ opravdu trvá déle než na ZŠ. A mít bonzující ségru, to je fakt výhra. Taky jsem jednu takovou měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
27.9.19 20:18
@cell píše:
já taky :lol:. A hned jsem začala přemýšlet, že toho našeho holky ještě vůbec nezajímají a ještě aby se s nima líbal :mrgreen:
u prváka na SŚ mi to přijde úplně v pohodě

Me se prave vybavila lonska situace s mym starsim synem, ktery prestupoval ze soukrome do statni skolky, bylo mu 4,5 roku a hned prvni tyden skolky mi oznamil, ze se libal se spoluzackami v domecku na skolkove zahrade. Asi dvakrat jsem videla, jak se pusinkuji v satne, nejoblibenejsi slecnu jsme meli parkrat doma na navsteve. Tak jsem si rikala, ze zakladatelku uklidnim, ze to muze prijit i driv, nez v prvni tride. A ona resi chudaka pubose omameneho hormonovou smrsti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
27.9.19 22:29

Bud rada, taky by se moh volizovat s klukama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie