Prvnáček a čtení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
14.10.12 21:39

Jo tak to bude s naším obdobné, slova, která se neučil tak tam ty souhlásky taky neslyší. A tam ty umí z paměti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.12 21:44

Ahoj, tvůj příspěvek mě donutil zaregistrovat se na emiminu…
Před třemi lety jsem zažívala to samé, chytrý kluk a katastrofa se skládáním písmen do slabik, nedejbože do slov. Ačkoli izolovaná písmena uměl. Zachránilo nás splývavé čtení. Info najdeš na www.abcmusic.cz Teď splývavým čtením učím prvňáky a funguje skvěle. Je to úžasně propracovaná metoda, která je založená na postupném načítání jednotlivých hlásek, dlouhé expozici hlásky, koordinaci očních pohybu a synchronizaci všeho, co se na čtení podílí: zrak, sluch (děti čtou nahlas) + mozek - zjednodušeně řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.10.12 21:46

Tak koukám, že to není jen u nás. Trochu jsem se uklidnilia. Třídní schůzky už byly, tak musím zajít než bude další. Takže se obalit trpělivostí a trpělivostí. Dodělávám si vzdělání a já pro změnu bojuji s funkcemi, vůbec nechápu co po mě vlastně chtějí, takže se do něj dokážu vcítit. Ale je to trochu lempl, musím nad ním stát, jinak by se snad ráno ani neoblékl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.10.12 22:05

Ahoj, jukala jsem na ty stránky. Vypadá to zajímavě jen mám strach abych mu ještě více nezamotala hlavu než jí má. A jak jsem psala, nemám pedagogické vzdělání ani zkušenosti, takže i pro mě je to nové. Tak jen, abych něco nepokazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaaneta
14.10.12 22:10
@Džamasaí píše:
Ahoj, tvůj příspěvek mě donutil zaregistrovat se na emiminu…
Před třemi lety jsem zažívala to samé, chytrý kluk a katastrofa se skládáním písmen do slabik, nedejbože do slov. Ačkoli izolovaná písmena uměl. Zachránilo nás splývavé čtení. Info najdeš na www.abcmusic.cz Teď splývavým čtením učím prvňáky a funguje skvěle. Je to úžasně propracovaná metoda, která je založená na postupném načítání jednotlivých hlásek, dlouhé expozici hlásky, koordinaci očních pohybu a synchronizaci všeho, co se na čtení podílí: zrak, sluch (děti čtou nahlas) + mozek - zjednodušeně řečeno.

takhle se naučil syn číst sám (ještě ve školce), hlavu mu nezamotáš neboj :)

• Citovat
  • Upravit
dada1511
14.10.12 22:12

@Kikiska30 Ona v první třídě je nejhorší nemocnost dítěte, to se doma fakt blbě dohání, a podstatně déle. Ale s tím člověk nic neudělá.

• Citovat
  • Upravit
39
14.10.12 22:36

Hlavně ani nevím pořádně jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaaneta
14.10.12 22:42

Mamka, m ma mam mamk mamka

• Citovat
  • Upravit
20838
25.6.15 15:20

Zdravím,

aby malí čtenáři o prázdninách nezaháleli a zároveň se bavili, vyhrajte pro ně aplikaci Včelka v právě probíhající soutěži:)

Aplikace testuje a zlepšuje čtenářské schopnosti formou hry a různých kvízů. Ocení ji dyslektici a všichni, které čtení zas tak neba. :) Včelka byla vytvořena ve spolupráci s psychology a oceněna několika cenami.

Hezké léto vám i vašim dětem,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí