Roste jen jedno prso

Melody
7.10.12 22:54

roste jen jedno prso

Ahoj holky. Prosím, nemáte některá zkušennost - dceři, devítileté, začalo růst prso. Jedno. Už si fakt vůbec nepamatuju, jak jsem to měla já a na netu jsem našla jen dost strohé informace ve smyslu, že je to normální… Měla to některá z vašich dcer? Opravdu se to stává? Vím, že nikdo nejsme symetrický, ale přece jen se trochu bojím o její sebevědomí :nevim: Jak dlouho mám dát tomu druhýmu, aby to bylo ještě v normě a nemusely jsme se bát, že se to druhý vůbec neobjeví (teda, když to teď píšu, jeví se mi to jako blbost, ale přece :think: )
Předem dík.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1304
7.10.12 22:57

Je to normální.. vyroste jí i druhý neboj..někdy to tak je že začíná růst jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2717
7.10.12 23:27

Neboj, taky jsem mela pocit, ze druhy neporoste :-) u kojení jsem doufala, ze už neporostou a ted je prenlouvam, at se vrátí na původní velikost, nějak se zmenšily.. :-)no jo, prsa…vecny trápení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.10.12 23:44

No dceru nemam ale ja to mela take tak…a dulezite je, aby vedela, ze je to normalni…nevim teda, jak moc velky ma rozdil, ja si pamatuji, ze rostly obe, ale jedno viditelne pomaleji. Stydela jsem se a zacala se hrbit, aby to nebylo tak videt, takze na to sebevedomi fakt bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
8.10.12 07:10

@Melody ahoj nemám sice dceru, ale vím, že u mě je to tak taky.. mám o velikost jinak velké prso… a teď co jsem těhotná, je to ještě horší.. ale dá se to vycpat.. z toho si nic nedělej.. mám to tak od svých 11let, kdy mi prsa začaly růst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
8.10.12 08:23

Neboj, je to normální.
Vysvětli ji to, kup ji lambádky a více se o tom nebavte. Aby neměla pocit, že je něco špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
8.10.12 08:29

@Melody mojí starší dceři taky rostlo jedno prso víc a rychleji, bylo to opravdu hodně viditelné, ale v průběhu dospívání se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melody
8.10.12 09:22

Díky za odpovědi. Momentálně to má tak, že pod jednou bradavkou se jí začíná tvořit žláza, má tam bolestivou bouličku. Druhý vůbec, ale vůbec nic. Bradavka plochá, skoro propadlá. Uklidnila jsem jí, že je to naprosto normální, že to to druhý dožene. Ale samotnou mě trochu stresuje i fakt, že na straně, kde to prso neroste, jí před rokem brali mateřský znamínko, cca 2 cm od bradavky…se bojím, aby jí to tam nějak neporušili…
Jak dlouho teda mám tomu druhýmu prsu dát, aby to bylo ještě normální? I několik měsíců?

• Citovat
  • Upravit
10185
8.10.12 09:29

@Melody co si pamatuju, tak dceři to trvalo snad tři roky, než se to srovnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.20 22:02

Ahoj je mi 14 a mám takový problém. Začíná mi růst jen jedno prso a nevím jestli je to normální. Dřív mi normálně obě rostli stejně a teď mi to jedno přestalo růst a to druhé pořád roste a bojím se že to druhé už nedoroste. Co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí