Prvňačka a problém s matematikou!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
3.11.16 20:54

Já mám kluka ve druhé třídě a opisovat takto začali až teď.. V první třídě dostávali ukoly buď na papíru- kde byl text napsaný a nebo mají pracovní sešity.. a nebo psaly děti na tabuli, ale to si učitelka asi počkala :mrgreen: každý jeden příklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
3.11.16 20:59

@Fassatka tomu věřím.. u nás se děti učili hned k písmenku psát tiskacía za dva měsíce měli asi 6 písmenek.. Navíc unás učitelka chtěla, aby se děti tiskacím naučili svoje jméno a zase si myslím, že načárat měsíc neni takový problém, ale spíš že mi to přijde zbytečné, jen aby to bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.11.16 20:42
@Fassatka píše:
Zítra máme všichni rodiče pohovor s paní učitelkou.

Jak to dopadlo? Paní učitelka je trochu „drsná“… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
8.11.16 09:08
@Fassatka píše:
Zítra máme všichni rodiče pohovor s paní učitelkou.

Napiš, jak jste dopadli. Držím palce, aby se to vyřešilo. Tohle opravdu není normální učitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30476
8.11.16 14:01
@Honzislav píše:
Dnes je škola o tom, že si každý ředitel/ka může nastavit vlastní osnovy. A to je prostě průser. Dost lidí už se nakrklo a dávají děti do nestátních škol, a někteří je přímo zakládají.
Smyslem výuky nesmí být nalívat vědomosti do dětí stylem přeteklá konev. To má jediný hloupý a zbytečný efekt - už druháci se do školy netěší, výuka je nebaví - a škola je naučí prdlajs.
Pěkně pomalu a učitel musí být zajímavá osobnost - osobně nevidím žádný smysl ve stylu nudného vyučujícího - to nikoho nechytne.

Naprostý nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66571
8.11.16 16:16

@Honzislav jsi upadl z jahody, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...