První botičky pro malou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
13.8.12 23:23

Já malé dávám na ven buď Elefanten sandálky nebo pokud je ošklivo, tak plné, Bobbi, taky z Deichmana.
Ona toho ještě moc nenachodí, chodí teprve při držení obou ručiček, chodím před ní, jakoby tlačila chodítko. Na těch pár krůčků v pohodě, pokud je na dece, tak jí botky sundavám.
Báře je 13m a oboje botičky má po bráškovi.
Jinak mě doporučovali na rhb botky s měkkou podrážkou, pevným opatkem a formovanou stélku klidně ano - a sice ve vnitřní straně a pod polštářky prstíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
13.8.12 23:35

Holky řeším stejný problém, poraďtze kde botky kupovat, kde nekupovat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
14.8.12 20:20

Ach jo, teď jsem něco máčkla a smazal se mi celý rozepsaný příspěvek.. :-(
Takže znovu ve zkratce: Naše malá začíná ťapat, doma kolem nábytku a vynucuje si i za ruce - chytne mě za ruku, zvedne se a prostě valí, kam chce ona. :-D To samé venku. Ale botičky podle mě ještě nejsou potřeba, protože když dojde k tomu, co ji zaujalo, stejně si sedne a pokračuje po všech čtyřech.
Dávám jí teda ponožky s protiskluzovou podrážkou - ani ne tak, že bych se bála, že uklouzne, ale protože mi přijde, že se míň špiní. Večer je hodím do pračky, někdy i dvoje denně, někdy obden, podle toho, kde ťapáme.
Problém v tom nevidím, nožka se má fajn, botky plánuju až bude chodit souvisleji a hlavně nebude pokračovat lezením, do té doby to nemá smysl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
15.8.12 00:02

@rejžička @rejžička to máme stejný problém, ještě mi porad co delat, když dítko si stále ponožky sundává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
19.8.12 09:07

Tak jsem nakonec koupila botky od elefantenu z deichmanu a jsou super měkoučké kožené takže když je chladno bude mít nožky v teplíčku, díky moc za rady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková