První dítě? Máme na to nejvyšší čas?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
15.9.12 00:32

Pro někoho je 30 už i pozdě a pro někoho ještě brzo je to věc názoru. Musíš počítat s tím že to třeba hned nepůjde takže jestli chcete mimčo (oba) tak je to asi akorát. Jen mě překvapuje že se na tohle ptáš tady na miminu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
15.9.12 04:09

To musíte probrat spolu, ale je jasné že po roce známosti se do toho nežene. Už mu nevyšel jeden vztah z kterého vzešlo dítě, tak si další musí pořádně rotmyslet. Kdo by chtěl udělat po druhé tu samou chybu a nakonec skončit sám a platit na dvě děti, které vidí jednou za čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
15.9.12 06:23

„Miláčku, já prostě toužím bytostně po děcku a biologické hodiny mi bijí na poplach. jestli ty už dítě nechceš, budu se muset poohlédnou po jiném taťkovi, bohužel. Dítěte ve svém životě se nevzdám.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.9.12 06:29
@Pudloslava píše:
„Miláčku, já prostě toužím bytostně po děcku a biologické hodiny mi bijí na poplach. jestli ty už dítě nechceš, budu se muset poohlédnou po jiném taťkovi, bohužel. Dítěte ve svém životě se nevzdám.“
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.9.12 07:53
@Pudloslava píše:

to nezni spatne:-D, ne ale fakt:-)…nekdy touha po rodine, diteti je silnejsi. k tomu pokod chlap ma jiny opak a zene dava nejistotu tak v jejich ocich ta laska klesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí