Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro někoho je 30 už i pozdě a pro někoho ještě brzo je to věc názoru. Musíš počítat s tím že to třeba hned nepůjde takže jestli chcete mimčo (oba) tak je to asi akorát. Jen mě překvapuje že se na tohle ptáš tady na miminu. ![]()
To musíte probrat spolu, ale je jasné že po roce známosti se do toho nežene. Už mu nevyšel jeden vztah z kterého vzešlo dítě, tak si další musí pořádně rotmyslet. Kdo by chtěl udělat po druhé tu samou chybu a nakonec skončit sám a platit na dvě děti, které vidí jednou za čas?
„Miláčku, já prostě toužím bytostně po děcku a biologické hodiny mi bijí na poplach. jestli ty už dítě nechceš, budu se muset poohlédnou po jiném taťkovi, bohužel. Dítěte ve svém životě se nevzdám.“
@Pudloslava píše:
„Miláčku, já prostě toužím bytostně po děcku a biologické hodiny mi bijí na poplach. jestli ty už dítě nechceš, budu se muset poohlédnou po jiném taťkovi, bohužel. Dítěte ve svém životě se nevzdám.“
@Pudloslava píše:
to nezni spatne:-D, ne ale fakt:-)…nekdy touha po rodine, diteti je silnejsi. k tomu pokod chlap ma jiny opak a zene dava nejistotu tak v jejich ocich ta laska klesa.