Příteli přišla podivná sms. Kde vzala číslo?

Anonymní
14.9.12 14:04

Prosím o názor na ...SMS...

Prosím o názor…
Situace: včera jsme seděli s přítelem u našich a dorazila mu SMS, kterou mi přečetl a sám se nad ní podivoval. Psala mu dcera jeho známé, kterou viděl prý cca 2× a chvíli se s ní bavil jen jednou… Jeho číslo si musela přes někoho zjistit (docela troufalé),protože sám jí ho nedal.
A teď k tomu co mu napsala. „Ahoj, viděla jsem tě s tvojí přítelkyní, jak jdete k nám na úřad, nechystáte náhodou svatbu? To víš já FBI xxx.“ Kdyby se nepodepsala příjmením, tak ani přítel neví o koho jde.
Mě tohle uplně vytočilo, že si zaprvé troufá shánět jeho číslo a ještě k tomu s námi nemá nic společného (přítel občas pokecá s její matkou), tak ku*va, co jí je do toho, zda se chceme vzít nebo ne?! :cert:
Tak jsem jí chtěla napsat, že když už si dala takovou práci sehnat jeho číslo, tak mě by zajímalo, co zrovna jí je do toho, zda my se budem brát, nebo ne. :nevim:
Přítel mi na ní to číslo dal, ale zároveň mi řekl, že budu za žárlivku, jenže mě jde o princip…co je nějaký frajerce do toho co mi děláme a ještě aby to roztrubovala dál, nebo jí snad jde o něco jiného? :cert:
Poraďtě, co si o tom myslíte a zda jí mám napsat, nebo ne…
Omlouvám se za anonym, pro mě choulostivé.
Díky za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2398
14.9.12 14:06

Promiň, ale tohle mi přijde fakt jako hovadina.
Vůbec bych se nad tím nepozastavovala. Prostě je to zvědavá mladá žába. A pokud nechcete svatbu utajit, dál bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
14.9.12 14:06

Kolik je dceři známé roků? Mě to přijde takové pubertální, prosté úlet, neřešila bych, nic za tím nehledala. Proč tě to tak vytočilo :?: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
14.9.12 14:08

Ja bych nepsala, ani on by nemel odepisovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co to řešíš, prosím Tě ;)

• Citovat
  • Upravit
6569

Nech to být, mávla bych nad tím rukou. Je to sice zvláštní, ale asi chtěla být slečna FBI důležitá. Prostě vás viděla, vzala si číslo od mámy a vyzvídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173

Vůbec bych to neřešila ;) mávla nad tím ruku ;) si takhle kazit den kvůli nějaký drbně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882

Já osobně bych jí teda nepsala. Buď bych to nechala bez odezvy a nebo ať jí přítel odepíše sám.

Příspěvek upraven 14.09.12 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
14.9.12 14:09

Joj, ja bych se nad tim vuuuuubec nevytacela, prijde mi to jako super pubertalni SMS, nic vic. Nejak nerozumim, proc se nad tim vubec zlobis, je to mlada kozenka, svatba je pro ni vzruso, uz vidi saty a planuje jako to jednou bude mit ona, tak se proste zeptala - cislo si jednoduse vzala z mamincineho mobilu, vubec bych se nezlobila. Byt tebou, tak ji nepisu, mozna, jestli chce pritel odpovedet, tak at napise, ze je to mala zvedava zaba a ze ji do toho nic neni :)… ale slusne a jemne, proste je to pubertak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.9.12 14:10

Já bych to nechala úplně být, bez odezvy, určitě jí nepiš. Přesně o to holčině (zřejmě je hodně mladá) jde. Chce vyprovokovat nějakou reakci, buď tvoji, nebo ještě lépe(pro ni :) reakci tvého přítele. Taky by mě to vytočilo, to je špiclování. FUJ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710

Přesně tak, vůbec bych na to nereagovala, ani ty, ani přítel… ono psát SMS do černé díry časem omrzí každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352

Myslím, že vyšiluješ zbytečně. Nejspíš se holce tvůj přítel líbí a tak se snaží navázat kontakt a vaše případná svatba ji nejspíš vůbec nezajímá. Mě by přišlo pod mou úroveň na takové věci reagovat jakkoli, ale je pravda, že já svému partnerovi 100procentně věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505

Proc mas tuhletu srandovni diskuzi tady hned 2×?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791

No a budete se brat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281

Taky bych vůbec neodepisovala… Pokud jí nepřijde žádná odpověď tak tííím spííííš se časem chytne za čumák a dojde jí, že se zachovala opravdu trapně :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí