Příteli přišla podivná sms. Kde vzala číslo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
14.9.12 14:56
@Anonymní píše:
Taky se připojím s názorem na sms, která mi přišla. Přítel se jmenuje Petr. Ahoj Peto, omlouvám se, musím to dneska zrušit. Ozvu se, jak budu mít volno…ve stručnosti napsané.
Co byste si myslely vy? Bylo to neznáme číslo, docela mě to vyvedlo z míry…
Přítel dělal, že neví o co jde, prý omyl…

A to přišla tobě ta sms? Kdybych s nikým nic domluveného neměla brala bych to jako omyl… Na přítele bych to nevztahovla - když to přišlo na tvůj tel.. :nevim: Kdybych něco domluveného měla zavolala bych kdo píše a cože se má dnes rušit (třeba někdo popletl jméno a místo Marťo napsal třeba Peťo..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.12 15:02
@lekarnicka28 píše:
Promiň, ale jsi za žárlivku :nevim: Je divné, co tě na tom tak vytáčí.. To tu svatbu tak moc chceš nebo tak moc nechceš, že tě takový nevinný dotaz, tak dostal? Skoro mi přijde, že problém bude v něčem jiném.

Právě jsem ani nepochopila, v čem bych měla být za žárlivku, když bych jí odepsala, co jí je do toho a že jestli nám tu svatbu zaplatí, tak klidně…
Hlavně další věc, nepřijde ti jako drzost, shánět si na někoho číslo, kdo ti ho nedal a nikdy dát nechtěl?
Jde prostě i o princip :roll:

• Citovat
  • Upravit
882
14.9.12 15:07

Já myslím, že se dané slečně přítel líbí a prostě chtěla nějakým způsobem navázat kontakt. Takže bych jí neodepisovala, maximálně, kdyby začala posílat další zprávy, tak by jí měl přítel naznačit, že ho tím obtěžuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.12 15:10
@Adona-i píše:
Já myslím, že se dané slečně přítel líbí a prostě chtěla nějakým způsobem navázat kontakt. Takže bych jí neodepisovala, maximálně, kdyby začala posílat další zprávy, tak by jí měl přítel naznačit, že ho tím obtěžuje…

Jedno z vysvětleních, co to bylo za záměr…zřejmě nevěděla jak navázat kontakt a tak to zkusila takhle :roll:
Jinak nevím, jak si to vysvětlit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
stara baba
14.9.12 15:14
@Anonymní píše:
Právě jsem ani nepochopila, v čem bych měla být za žárlivku, když bych jí odepsala, co jí je do toho a že jestli nám tu svatbu zaplatí, tak klidně…
Hlavně další věc, nepřijde ti jako drzost, shánět si na někoho číslo, kdo ti ho nedal a nikdy dát nechtěl?
Jde prostě i o princip :roll:

A nepride Ti ako drzost aby si jej odpisovala ty, ked SMS prisla priatelovi?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.12 15:16
@Cuarentena píše:
Docela mě překvapuje, kolik lidí zakladatelku nechápe a odsuzuje. Tak blbá a drzá esemeska je podle mě minimálně k pozastavení. Tak proč by to nemohla zakladatelka řešit. Já třeba momentálně řeším, jestli potrácím nebo se to udrží. Není to taky větší starost, než proč někomu nejde mateřská? :(

Děkuju za pochopení.
Budu držet palce, aby u Tebe bylo vše v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.12 15:17

@pikola Přišla mě…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.12 15:19
@stara baba píše:
A nepride Ti ako drzost aby si jej odpisovala ty, ked SMS prisla priatelovi?

Určitě ne. Já jsem s ničím takovým nezačla a pokud se ona zajímá o věci ohledně mého života, tak musí počítat s tím, že se můžu ozvat i já.

• Citovat
  • Upravit
stara baba
14.9.12 15:25
@Anonymní píše:
Určitě ne. Já jsem s ničím takovým nezačla a pokud se ona zajímá o věci ohledně mého života, tak musí počítat s tím, že se můžu ozvat i já.

To ona si zacala a ja musim byt ta, co zachrani mojho chlapa :mrgreen:

To mi pripomina, ze by som mala zajst k mojmu chlapovi do prace a pekne si to vybavit so vsetkymi zenskymi co sa ho pytaju ci som uz konecne porodila, vsak je to moj zivot, nie ich :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.12 15:30
@stara baba píše:
To ona si zacala a ja musim byt ta, co zachrani mojho chlapa :mrgreen:To mi pripomina, ze by som mala zajst k mojmu chlapovi do prace a pekne si to vybavit so vsetkymi zenskymi co sa ho pytaju ci som uz konecne porodila, vsak je to moj zivot, nie ich :think:

Jenže můj přítel s ní není kamarád ani kolega, ani nic jinýho. Už chápeš ten rozdíl?

• Citovat
  • Upravit
neprih.
14.9.12 15:58

Řešila bych to s tou matkou. Nemá co dávat cizímu člověku číslo telefonu. TO je správná drzost.

Je to kravina, ale řeší se tady větší blbiny. A ještěže tak, kdyby se tady řešily jen vážné problémy, tak sem ani nelezu. Nebo možná jo a letos by byla většina založených diskuzí mých. :?

• Citovat
  • Upravit
22614
14.9.12 15:59
@Anonymní píše:
Prosím o názor…
Situace: včera jsme seděli s přítelem u našich a dorazila mu SMS, kterou mi přečetl a sám se nad ní podivoval. Psala mu dcera jeho známé, kterou viděl prý cca 2× a chvíli se s ní bavil jen jednou… Jeho číslo si musela přes někoho zjistit (docela troufalé),protože sám jí ho nedal.
A teď k tomu co mu napsala. „Ahoj, viděla jsem tě s tvojí přítelkyní, jak jdete k nám na úřad, nechystáte náhodou svatbu? To víš já FBI xxx.“ Kdyby se nepodepsala příjmením, tak ani přítel neví o koho jde.
Mě tohle uplně vytočilo, že si zaprvé troufá shánět jeho číslo a ještě k tomu s námi nemá nic společného (přítel občas pokecá s její matkou), tak ku*va, co jí je do toho, zda se chceme vzít nebo ne?! :cert:
Tak jsem jí chtěla napsat, že když už si dala takovou práci sehnat jeho číslo, tak mě by zajímalo, co zrovna jí je do toho, zda my se budem brát, nebo ne. :nevim:
Přítel mi na ní to číslo dal, ale zároveň mi řekl, že budu za žárlivku, jenže mě jde o princip…co je nějaký frajerce do toho co mi děláme a ještě aby to roztrubovala dál, nebo jí snad jde o něco jiného? :cert:
Poraďtě, co si o tom myslíte a zda jí mám napsat, nebo ne…
Omlouvám se za anonym, pro mě choulostivé.
Díky za odpovědi :kytka:
Ňáká znuiděná slečinka asi… :-D No, za sebe, já bych jí napsala, že když je ta FBI, tak ať si to zjistí sama :cert: Ale lepší by bylo na ni vůbec nereagovat ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
14.9.12 16:02

Zakladatelko, tohle je prostě nějaká nevyzrálá holka, které se tvůj přítel líbí a chce navázat kontakt. Myslim si, že ona tě vůbec nechce pomlouvat a ani jí moc nezáleží na vaší svatbě, ale chce odpověď typu: nebudu si jí brát, ale tebe bych si vzal hned… Vůbec bych na to nereagovala a zasmála se. Víš kolik sms si vyměnil můj přítel s různejma holkama? Firt si s nima psal o půlnoci. Pak jsem na něj udeřila, že mě to zraňuje, on přestal a já mu věřím. Taky mu věř a neřeš to.
A anonymní co ti přišla sms, proč to řešíš? Mě taky kdysi přišla sms, že mě bude čekat ve dvě :-D prostě si spletl číslo. I já jednou omylem napsala na špatné číslo a ten pán mi volal na zpátek, že jsem si to spletla a já se omluvila a bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.9.12 16:30

No jako já bych se nad tím asi taky pozastavila a nelíbilo by se mi to.. už jen to že si dá práci sehnat to číslo, když ho neměla, aby mu mohla napsat.. ale asi je fakt lepší nereagovat a nebo ať se zeptá přítel její mámy jestli jí dala číslo, že by byl rád aby už nikomu číslo nedávala-schválně co na to ta máma
jinak teda mám taky zkušenost se sms.. přítelovi jednou přišla sms: lásko, ráda bych se k tobě přitulila! přítel tvrdil že vůbec neví kdo to je, a odepsal, že je to omyl.. já z toho byla dost hotová a nevěděla jsem čemu mám věřit… tak jsme tam zavolali a byla tam nějaká šedesátiletá bába, která špatně naťukala číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Hotaru_H
14.9.12 16:44

Já se pozastavuju nad tím jak se na zakladatelku téměř všechny sesypete s tím, že je žárlivka :roll:
Upřímně, stát se tohle mě, tak mi taky vrtá hlavou co je nějaký náně, do toho, kdy se s přítelem budeme brát :nevim:

Podle mě se jí přítel líbí a chtěla ho jen nějak zaujmout.. Vůbec bych jí neodepisovala a vymazala sms, její číslo..

Jako další možnost mě napadlo také to, jak už tu někdo psal, že sondovat chtěla její maminka :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky