Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré téma, zrovna něco podobného řeším. Po 15 letech vztahu to chce okořenit, jen už nějak došla fantazie, co mu do nich psát:(
Ano, piseme si denne mail, kde si poprejeme krasny den, ze se tesime az bude ten druhy doma a posleme pusu. ![]()
P. S. Obcas i nadech erotiky, aby se manzel mel na vecer na co tesit ![]()
Obcas mu v praci holky uz rikaj, ze je s tim trapnej
On se vzdy chlubi jak se doma mame hezky ![]()
Příspěvek upraven 14.09.12 v 10:45
@Anonymní píše:
Posíláte si s partnerem během všedních dnů sms? Nemyslím zprávy tipu, co koupit a kdo vyzvedne děti, ale třeba lechtivé nebo lásku vyznávající?
Jsme spolu devět let, takže bohužel už ne
Ale asi s tím začnu
Jediné co si do zprávy napíšem je, že se milujem. A tím to hasne..
@Anonymní píše:
Posíláte si s partnerem během všedních dnů sms? Nemyslím zprávy tipu, co koupit a kdo vyzvedne děti, ale třeba lechtivé nebo lásku vyznávající?
A ty zakladatelko
![]()
Tak my vůbec…
Jako voláme si hodně často, vztah nám hezky klape, ale přítel prostě na tyhle romantický bláboly není a já jsem se přizpůsobila. Jinak ale popřání krásného dne, pusinka atd. samozřejmě probíhá, ale přes sms ne…
@Anonymní píše:
No někdy si posíláme spíš takové napůl lehtivé, napůl zamilované. ![]()
Zakladatelka: my právě vůbec. Když už sms, tak jen právě ty tipu, co koupit atd. A manžel si postesknul, že by si takové sms psal rád.
@Andrea_D píše:
Jsme spolu devět let, takže bohužel už neAle asi s tím začnu
Jediné co si do zprávy napíšem je, že se milujem. A tím to hasne..
To je zas jediná věc, kterou já bych do zprávy asi nenapsala, to se říká osobně, protože je to to nejhlubší vyznání. ![]()
Zamilovane, romanticke moc ne. Ale piseme si denne jen tak
Davame si vedet, ze na sebe myslime ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka: my právě vůbec. Když už sms, tak jen právě ty tipu, co koupit atd. A manžel si postesknul, že by si takové sms psal rád.
Tak to bych honem pomalu zacla psat
Pravda ze to potesi kdyz mi prijde sms od manzela, ze na me mysli. Nebo ze ten obed co jsem mu uvarila byl vybornej, ze jsem jeho milacek apod. ![]()
Že ho miluju, bych do sms taky nepsala. Chtěla bych manželovi napsat něco lehce lechtivého, ale nevím, jak to formulovat, aby to v sms nevyznělo blbě:(