Posíláte si SMS s manželem/partnerem?

Anonymní
14.9.12 10:38

SMS s manželem/partnerem

Posíláte si s partnerem během všedních dnů sms? Nemyslím zprávy tipu, co koupit a kdo vyzvedne děti, ale třeba lechtivé nebo lásku vyznávající?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mončís
14.9.12 10:40

Ano, furt… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
882
14.9.12 10:42

Dobré téma, zrovna něco podobného řeším. Po 15 letech vztahu to chce okořenit, jen už nějak došla fantazie, co mu do nich psát:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
14.9.12 10:43

Ano, piseme si denne mail, kde si poprejeme krasny den, ze se tesime az bude ten druhy doma a posleme pusu. :-)

P. S. Obcas i nadech erotiky, aby se manzel mel na vecer na co tesit :-D

Obcas mu v praci holky uz rikaj, ze je s tim trapnej :-) On se vzdy chlubi jak se doma mame hezky :-D

Příspěvek upraven 14.09.12 v 10:45

• Citovat
  • Upravit
100
14.9.12 10:43
@Anonymní píše:
Posíláte si s partnerem během všedních dnů sms? Nemyslím zprávy tipu, co koupit a kdo vyzvedne děti, ale třeba lechtivé nebo lásku vyznávající?

Jsme spolu devět let, takže bohužel už ne :-( Ale asi s tím začnu :oops: Jediné co si do zprávy napíšem je, že se milujem. A tím to hasne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
14.9.12 10:45
@mončís píše:
Ano, furt… :kytka:

Taky tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.12 10:46

Ano, téměř každý den :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3011
14.9.12 10:48
@Anonymní píše:

A ty zakladatelko :?: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
14.9.12 10:49

Tak my vůbec…
Jako voláme si hodně často, vztah nám hezky klape, ale přítel prostě na tyhle romantický bláboly není a já jsem se přizpůsobila. Jinak ale popřání krásného dne, pusinka atd. samozřejmě probíhá, ale přes sms ne…

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
14.9.12 10:51
@Anonymní píše:

No někdy si posíláme spíš takové napůl lehtivé, napůl zamilované. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.12 10:53

Zakladatelka: my právě vůbec. Když už sms, tak jen právě ty tipu, co koupit atd. A manžel si postesknul, že by si takové sms psal rád.

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
14.9.12 10:55
@Andrea_D píše:
Jsme spolu devět let, takže bohužel už ne :-( Ale asi s tím začnu :oops: Jediné co si do zprávy napíšem je, že se milujem. A tím to hasne..

To je zas jediná věc, kterou já bych do zprávy asi nenapsala, to se říká osobně, protože je to to nejhlubší vyznání. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35415
14.9.12 10:56

Zamilovane, romanticke moc ne. Ale piseme si denne jen tak :palec: Davame si vedet, ze na sebe myslime :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
14.9.12 11:00
@Anonymní píše:
Zakladatelka: my právě vůbec. Když už sms, tak jen právě ty tipu, co koupit atd. A manžel si postesknul, že by si takové sms psal rád.

Tak to bych honem pomalu zacla psat :-D Pravda ze to potesi kdyz mi prijde sms od manzela, ze na me mysli. Nebo ze ten obed co jsem mu uvarila byl vybornej, ze jsem jeho milacek apod. :-)

• Citovat
  • Upravit
882
14.9.12 11:01

Že ho miluju, bych do sms taky nepsala. Chtěla bych manželovi napsat něco lehce lechtivého, ale nevím, jak to formulovat, aby to v sms nevyznělo blbě:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí