Můj chlap je samotář a introvert

Anonymní
13.9.12 14:53

Můj chlap je samotář a introvert

Je tu někdo, kdo má doma taky introverta, který si vystačí sám? :think: Můj chlap je věčně zahloubanej, má svůj svět, moc toho nenamluví a vystačí si sám. Hrozně rád čte a zvládne za den přečíst i celou knížku. je to samotář a někdy mi hrozně chybí i když je doma. Cítím jeho přítomnost, ale vím, že duší je úplně někde jinde. Když se doma sejdeme, zaleze si někam do kouta a čte si. Já bych ráda byla s ním, povídala i, nebo se společně podívala na nějaký film, ale on mi řekne 2 věty a prchá si číst, nebo do svýho světa. Bojím se, jestli to neni dědičný? :nevim: Máte doma taky některá podobný exemplář? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ArankaC.
13.9.12 14:56
@Anonymní píše:
Je tu někdo, kdo má doma taky introverta, který si vystačí sám? :think: Můj chlap je věčně zahloubanej, má svůj svět, moc toho nenamluví a vystačí si sám. Hrozně rád čte a zvládne za den přečíst i celou knížku. je to samotář a někdy mi hrozně chybí i když je doma. Cítím jeho přítomnost, ale vím, že duší je úplně někde jinde. Když se doma sejdeme, zaleze si někam do kouta a čte si. Já bych ráda byla s ním, povídala i, nebo se společně podívala na nějaký film, ale on mi řekne 2 věty a prchá si číst, nebo do svýho světa. Bojím se, jestli to neni dědičný? :nevim: Máte doma taky některá podobný exemplář? :think:

Když ti to vadí, tak proč s ním jsi? Snad si musela vědět, jaký je už dřív.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.12 14:59

Já si myslím, že dřív se to tak neprojevovalo, třeba se i víc snažil a nebo jsem to já nechtěla přes růžový brýle vidět a moc jsem to nevnímala :nevim: Nebo je to jeho věkem horší :think:

• Citovat
  • Upravit
Iji
249
13.9.12 15:05

Ten můj je taky introvert a já zas extrovert. Takže se super doplňujem. Mě to vyhovuje tak, jak to je. Ale je fakt, že na malou i na mě si vždycky čas nejde. Taky si rád čte, ale většinou až večer, až obě s malou spíme. Rozhodně si s tím svým promluv a řekni, že chceš, aby byl víc s tebou. Určitě se to zlepší. Dědičný to být může. Povaha se z určité části dědí… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
13.9.12 15:10

Jak dlouho jste spolu? Máte děti? Ty by ho mohly zvednout od knížky. Můj manžel je taky trochu introvert, ale ani já nejsem extra společenská a spolu jsme rádi, i když někdy třeba jen mlčíme, čteme, koukáme na TV…Promluv si s ním, jak tě to trápí. Jestli tě má rád, měl by ti vyjít vstříc. Třeba něco naplánuj, jednou týdně společný večer nejlépe někde z dosahu knih, uvidíš, co on na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.9.12 15:12

Je tu někdo, kdo má doma taky extroverta, který si nevystačí sám? Můj chlap je věčně fuč, má svůj svět, děsně ozlítanej. Hrozně rád se něčeho účastní a zvládne za den i několik akcí. Je to spolčeneksej člověj, neposedí doma a někdy mi hrozně chybí, ikdyž jsme spolu. Cítím jeho přítomnost, ale vím, že duší je úplně někde jinde. Když se doma sejdeme, přivede si přátele a věnuje se jim. Já bych ráda byla s ním, povídala i, nebo se společně podívala na nějaký film, ale on nám ho pistí všem. Bojím se, jestli to neni dědičný? Máte doma taky některá podobný exemplář?

Co myslíš? :nevim: Co je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.12 15:13

On se prostě začte do knížky a nemůže se odtrhnout. A už jsem si všimla, že kolikrát ani nevnímá co říkám, odkýve mi to a pak se ptá znovu :cert: On je takovej že ani moc nepotřebuje takový to lidský teplo :mrgreen: myslím mazlení, pusu, tulení…Byl takovej prej už i jako malej, to šel prej klidně sám na celej den do lesa a užíval si samotu. Nechce se mnou nikam moc chodit, nejradši je zalezlej doma a já jsem zase extrovert, společenská, tak mi to někdy chybí, ale zase pořád chodit někam sama bez něj se mi taky nechce :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.12 15:16

@Emilie Hi hi, to jsem asi tak trochu já. Workoholik, společenská, domu chodím z práce většinou kolem 21-22 hod… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.12 15:19

@Paoloska Děti nemáme a jsme spolu víc jak 4 roky. Když jsme měli na chalupě synovce, tak si s nima asi hodinu hrál - na písku, pexeso…a pak byl tak vyčerpanej, že se schoval s knížkou na půdu a zbytek dne si čet

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
13.9.12 15:26
@Emilie píše:
Je tu někdo, kdo má doma taky extroverta, který si nevystačí sám? Můj chlap je věčně fuč, má svůj svět, děsně ozlítanej. Hrozně rád se něčeho účastní a zvládne za den i několik akcí. Je to spolčeneksej člověj, neposedí doma a někdy mi hrozně chybí, ikdyž jsme spolu. Cítím jeho přítomnost, ale vím, že duší je úplně někde jinde. Když se doma sejdeme, přivede si přátele a věnuje se jim. Já bych ráda byla s ním, povídala i, nebo se společně podívala na nějaký film, ale on nám ho pistí všem. Bojím se, jestli to neni dědičný? Máte doma taky některá podobný exemplář?Co myslíš? :nevim: Co je lepší?

Nejlepší je zlatý střed, i když ten můj je taky spíš introvert, ale ne tak moc, jako ten zakladatelčin, navíc já jsem extrovert až moc, takže to v zásadě nevadí… :lol:

• Citovat
  • Upravit
14079
13.9.12 16:13
@Emilie píše:
Je tu někdo, kdo má doma taky extroverta, který si nevystačí sám? Můj chlap je věčně fuč, má svůj svět, děsně ozlítanej. Hrozně rád se něčeho účastní a zvládne za den i několik akcí. Je to spolčeneksej člověj, neposedí doma a někdy mi hrozně chybí, ikdyž jsme spolu. Cítím jeho přítomnost, ale vím, že duší je úplně někde jinde. Když se doma sejdeme, přivede si přátele a věnuje se jim. Já bych ráda byla s ním, povídala i, nebo se společně podívala na nějaký film, ale on nám ho pistí všem. Bojím se, jestli to neni dědičný? Máte doma taky některá podobný exemplář?Co myslíš? :nevim: Co je lepší?

Já. Já mám doma totéž v bledě modrém a sama jsem docela introvert - klidně bych si zalezla do kouta a četla knížky (kdyby mě děti nechaly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.9.12 17:32

:nevim: Protiklady se hledají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie