Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte všichni. chtěla bych slyšet Váš názor. kdysi jsem sem psala jako hromádka neštěstí. je to už hodně dlouho a dneska jsem spokojená. Je to tři roky co od nás odešel otec malé. Ale celé tři roky mě uhání o sex. Párktát ze začátku probehl, ale neměla jsem sílu v tom dál pokračovat. a uběhl čas.. stále otravoval já odmítala. pak si našel přítelkyni.. a stále otravoval. je to už rok co jsou spolu. je to jeho první láska. Ale poslední měsíc spolu spíme. neodsuzujte mě. mě to neubližuje, já jsem svobodná, nikomu nejsme nevěrná. a líbí se mi to. je to lepší jak dřív. Jen nechápu jeho.. bavili jsme se o tom. Ona je stydlivá a on v sexu náruživý. hodně.. takže to co mu nedá ona.. ta má u mě. Zatím mi to nevadí. Vím že ho mám jen na přechodnou dobu… ale nechápu jeho. Má co chtěl. dokonce na ní hodně myslel, když jsme byli spolu. a ted jí zahejbá se mnou. no musím se tomu smát.. asi jsem hloupá, ale přeci když někho miluji tak mu nezahýbám.. co vy na to?? je pravda, že bych byla ráda aby jim to nevyšlo. ona je totiž moje bývalá šefová.. a jsem ráda, že jim to neklape v jedné z nejdůležitějších věci.. ale jen tak asi ze zvědavosti bych chtěla slyšet na to názor někoho jiného.
Můj názor je ten, že absolutně nechápu, jak se můžeš takhle ponížit.
@irruenza píše:
Proč ponížit.. myslím, že využíváme jeden druhého.
Ahoj, a to se ti líbí, když se navzájem využívate, mě to připadá spíše takové smutné
Ale každého věc.
Ted to nebudu myslet zle mluvím jen za sebe ale bylo by mi zle jak z něj tak ze sebe kdybych věděla že chlap se kterým spím spí ještě z jinou ![]()
Ne, opustil tě kvůli jiné ženě, opustil tebe s vaším dítětem, šel za láskou a chodí si k to bě pro sex, čím ty ho využíváš? Nezlob se, nechci tě naštvat, to co děláš je prostě ponížování před někým, kdo tě odkopl, si ti to vyhovuje, možná skutečně myslíš, že je to v pohodě, když ti to neubližuje, je to tvoje věc, ze zvědavosti jsi chtěla slyšet jiný názor, tak ten je, že je to ponižující, já bych klesla až na dno bez sebevědomí, kdybych měla dovolit chlapovi, který mě s dítětem opustil kvůli jiné ženě, aby si ke mně chodil šoupnout, protože zrovna v téhle oblasti mu to nevyhovuje s tou svou milovanou. o charakteru toho chlapa ani nemluvím, protože nechci být sprostá.
jediné pozitivum na tom je, že ses ho zbavila, ikdyž??? Fakt zbavila? Ale co chápu, je to tvoje uspokojení, že podvádí on ji. ještě tak, aby to věděla, jinak se míjí účinkem.
Osobně si myslím, že s tebou ex pěkně cloumá a ještě tě dokázal zblbnout, že si myslíš, že jsi vlastně úplně nad věcí.
Nechápu jak se můžeš dát takhle dohromady s člověkem, který ti ublížil. Podle mě to vyznívá tak, že jsi „chudinka“ která je do něj stále zblblá a proto mu tohle dovolíš a on toho bude jen a jen využívat a navíc dosáhl toho co chtěl pokud tě tak dlouho uháněl. Pro něj budeš obyčejnou štětkou ![]()
Rozešli jsme se s přítelem, měl jinou, ale taky nás to táhlo po sex stránce k sobě, doma taky neměl co by mu vyhovovalo v posteli, scházeli jsme se a bylo to fajn a jsme dobří přátelé, a co musim říct že se opravdu v sexu snažil víc než když jsme byli spolu. Takže ti zakl rozumim a neodsuju tě
To by mě zajímalo, jak si o ten sex říkal
. Přijde mi to prostě úsměvné, protože asi nebude spokojen nikdy
, holt je to pako.
Pokud ji miluje, tak s ní i zůstane, když mu ty dáváš to, co ona ne. Ovšem jestli mu ona na to nepřijde. Ale jako moc tě nechápu, proč to děláš? Neměla bys lepší najít si nějakého partnera vhodného pro sebe? Co z toho máš?
Zkus si jenom na chvíli představit, že jsi na místě té druhé a že to třeba zjistíš, nechme teď stranou tvé osobní antipatie k ní, jak by ti asi bylo?
No, mně to přijde nechutný v tom hygienickým smyslu.
Vyndal ho z ní, strčí ho do mě, ..no, dobrou chuť
(Já vím, že se pravděpodobně myjete, ale i tak, choroby se na to zpravidla neptaj.)
Jinak to, že ho chceš zpátky, nebo jsi minimálně nevyrovnaná s minulostí, je evidentní, nakonec to píšeš sama, že máš radost, že nejsou spolu šťastní.
Pokud bych ti měla poradit, pak to, ať toto opustíš a najdeš štěstí jinde, pak tohle nebudeš potřebovat. Nahrazovat své štěstí ničením štěstí jiného je ubohý ![]()
Neopustil nás kvůli ní.. potkal jí až po dvou letech od rozchodu.. chápu že vám to přijde divné.. mě by možná dřív také. ale vzhledem že po určitých zkušenostech již toto neřeším.. at mám.. mě je to jedno. ale i tak děkuji za názory..
Víš, v podstatě jsi milenkou zadaného chlapa, ještě ona ti ho ani neodloudila, takže v podstatě jsi ta potvora, mrcha. Ještě se škodolibou radostí. Tvoje chvání je amorální ![]()
@terinka4444 píše:
Můj názor je ten, že absolutně nechápu, jak se můžeš takhle ponížit.
souhlasím, do postele s ex (zvláště když by od nás odešel) bych nikdy nevlezla.