Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Náměsíčná píše:
A co jsi čekala, že s tebou bude dál trtkat když má jinou? Tak si taky někoho najdi a je to.
Navíc jestli to nemáš na papíře máš smůlu.
Samozrejme, kdyz to slibil. Slovo snad dela chlapa, ne?
@Agáta 84 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Krásně jsi to vystihla
Spis to dala do spatnyho tematu. Podle me by se to hodilo spis do kategorie Skolaci, Vzdelavani nebo tak neco. ![]()
@Anonymní píše:
Dohoda znela, dokud si oba nenajdeme nahradu, takze by ji mel splnit a ne se z ni snazit trapne vyvliknout.
Smolík děvče! Vztekat se můžeš jak chceš, ale chlap má charakter. Evidentně není idiot, aby svou přítelkyni podváděl jen proto, že si jeho exka neumí najít chlapa ![]()
@a12 píše:
Hele uz vidim tebe jak by sis nasla prvni přítele a podváděla ho s ex, protože dohoda..
Prober se..
Pro me jsou dohody svaty. ![]()
@Janli píše:
Smolík děvče! Vztekat se můžeš jak chceš, ale chlap má charakter. Evidentně není idiot, aby svou přítelkyni podváděl jen proto, že si jeho exka neumí najít chlapa
Chlap kterej nedrzi dane slovo ma podle tebe charakter? Zajimavej nazor ![]()
@Anonymní píše:
Dohoda znela, dokud si oba nenajdeme nahradu, takze by ji mel splnit a ne se z ni snazit trapne vyvliknout.
Je to od tebe sobecké, proč by si měl ničit nový vztah, když je zamilovanej, kvůli někomu s kým to nefungovalo?
Ty když se zamiluješ, taky budeš podvádět a chodit spát s ex? A riskovat, že tvá nová láska se na tebe vyprdne..Neřeš blbosti..Radši si taky někoho najdi
![]()
@Anonymní píše:
Pro me jsou dohody svaty.
Počkej až si nejdeš borce, zjistíš, že chodí píchat svoji ex a on to odůvodní - no, dohoda zněla jasně
![]()
@Janli píše:
Počkej až si nejdeš borce, zjistíš, že chodí píchat svoji ex a on to odůvodní - no, dohoda zněla jasně![]()
No ano, to by zakladatelka jistě chápala..
Dohody jsou pro ní svaté
![]()
@Anonymní píše:
Ty musíš byt úplně zoufalý troll nebo úplně zoufalá ženská
obojí výhra
Možná jste tu dohodu pochopili každý jinak. Jak říkám co není na papíře. Máš smůlu. Udělej si to sama.
@Anonymní píše:
Chces antidepresiva? Staci si rict obvodakovi, at ti je predepise. Myslim, ze jsou bez doplatku.
Myslim, že by mi to stejně v některých případech nepomohlo. ![]()
Vážně se běž učit, je to rada nad zlato, jednou ji oceníš ![]()
@Tichošlápek píše:
Ty musíš byt úplně zoufalý troll nebo úplně zoufalá ženskáobojí výhra
Na druhou stranu, úplně vidim tu scénu, kdy chlap leží po skvělým sexu se svojí novou přítelkyní v posteli, jsou zamilovaný a baví se u toho nad sms zprávami od pološílené ex, která se dožaduje sexu na základě dohody, co vznikla těsně po rozchodu ![]()
@Anonymní píše:
Před pár měsíci jsem se rozešla s přítelem, protože jsme si nerozuměli - v ničem kromě sexu, ten byl bezkonkurenčníDohodli jsme se, že dokud si oba nenajdeme náhradu, budeme spolu dál spát. Aby ani jeden z nás nestrádal, chápete?
No a ten zmetek se teď zaláskoval jak puberťák jinde a nechce už dál plnit naši dohodu. Podle mě je to od něj pěknej podraz, co myslíte? Sliby se přece maj plnit, ne?
Boze, ty to vidis..
![]()
@Anonymní píše:
Před pár měsíci jsem se rozešla s přítelem, protože jsme si nerozuměli - v ničem kromě sexu, ten byl bezkonkurenčníDohodli jsme se, že dokud si oba nenajdeme náhradu, budeme spolu dál spát. Aby ani jeden z nás nestrádal, chápete?
No a ten zmetek se teď zaláskoval jak puberťák jinde a nechce už dál plnit naši dohodu. Podle mě je to od něj pěknej podraz, co myslíte? Sliby se přece maj plnit, ne?
Máš pravdu, měl by k tobě chodit přespávat. ![]()