Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiš ženské, co do toho taháte hygienu, však zakladatelka nikde nepsala, zda používají nebo neopoužívají kondom, navíc na to, co si o tom myslíte z hygienického hlediska, se vás vůbec neptala
![]()
A další věc - mě fascinujete, jak vy všechny (teda pardon - většina) odsuzujete ji…Já vždycky říkám - kdyby mi můj chlap zahnul, tak to on je ten hajzl…co je té jeho po mně žejo…jasně, asi bych si určitě nejspíš říkala, že je to pěkná dě. vka a všechno, ale komu bych nakopala do pr,,, by byl přece můj muž..to on má mít zodpovědnost a vědomí, že má doma ženu, rodinu… ![]()
No nicméně odpověď na zakladatelčin dotaz asi neznám…nebo možná jo - proč to dělá? Protože si chce pořádně zasouložit…takže proč by to neudělal, když může ![]()
@locika píše:
Ježiš ženské, co do toho taháte hygienu, však zakladatelka nikde nepsala, zda používají nebo neopoužívají kondom, navíc na to, co si o tom myslíte z hygienického hlediska, se vás vůbec neptala![]()
![]()
A další věc - mě fascinujete, jak vy všechny (teda pardon - většina) odsuzujete ji…Já vždycky říkám - kdyby mi můj chlap zahnul, tak to on je ten hajzl…co je té jeho po mně žejo…jasně, asi bych si určitě nejspíš říkala, že je to pěkná dě. vka a všechno, ale komu bych nakopala do pr,,, by byl přece můj muž..to on má mít zodpovědnost a vědomí, že má doma ženu, rodinu…
No nicméně odpověď na zakladatelčin dotaz asi neznám…nebo možná jo - proč to dělá? Protože si chce pořádně zasouložit…takže proč by to neudělal, když může
Já nevím, zkušenost nemám. Ale myslím si, že zakladatelka není až taková mrcha. Ona je svobodná, může si dovolit spát s kým chce-nikoho nepodvádí. Ten chlap je hajzl, že dokážet podvést přítelkyni. Můj názor. Mikajelka.
No co, oba máte potřebu sexu. a zřejmě si vyhovujete… tak co. každého věc. mě to hrozné nijak nepřijde. nevím jaký byl důvod rozchodu, zda ty jsi opustila jeho, nebo on tebe, nebo to prostě vyšumělo z obou stran.
pokud by mi někdo ublížil a pak po nějaké době chtěl sex, asi bych na to neměla žaludek, měla bych v sobě tu křivdu z rozchodu… nečetla jsem ale celou diskuzi, tak nevím, zda jsi tohle někde psala nebo ne…
nicméně… za mě, jestli vás to baví, a jestli si nad věcí, tak neřeš a prostě si užívej… ty nevěrná nejsi, on je ten špatnej, kterej zahejbá… pokud od něj nečekáš něco víc, tak se neponižuješ a ani nejsi chudinka.
První co mě napadlo je, že pokud ti ublížil tak ano sex, ale jen jednou, aby věděl o co přišel a pak pápá a s úsměvem na rtu bych mu řekla, no a teď si jdi tam, kam tě srdce táhlo ![]()
Protože pokud je to víckrát, tak je to trochu ponižující.
Jojo, ne nadarmo si dávám pozor na přítelovo expřítelkyně ![]()
@irruenza píše:
Děkuji za podporu jsi asi jediná..jinak jsem odsouzena na pranýř…jen jsem chtěla vědět proč to chlapi dělaj..
Protoze dve jsou vzdycky vic jak jedna. Hladi to jeho ego, pripada si jako „poradnej“ samec.
Dyt dneska je „in“ mit milenku, ne?
Celkem chápu, proč to děláš, proč být bez sexu, když tady je jeden po ruce a nemusíš. Ale… podle mého, dokud s ním budeš spát, nikdy si nezačneš hledat nového partnera, který by byl nejen na sex, ale taky na všechno okolo. Sex je fajn, ale nechybí ti někdy jen tak posedět s někým blízkým, nechat se obejmout??? Moje rada zní, vykopni ho a najdi si chlapa!
@irruenza já se taky směju, ale tomu jak si hloupá ![]()
Copak nemáš na to sehnat si chlapa že k tomuhle se necháš využívat? Ještě od někoho kdo vám tak ublížil??
Nejvíc se musí smát on ![]()
@irruenza Ja si myslim ze si tim honi svoje ego, je to prece tak „in“ mit partnerku i milenku, staci se jen kouknout kolem, jen kolika politikum je takova situace tolerovana. Mezi chlapama to zvysuje prestiz mit dve zensky. Nevim co ti na nem tak imponuje ![]()
@74paja Haha mluvis mi z duse, nez jsem stihla napsat svuj prispevek napsala jsi to samy
![]()
Děkuji za příspěvky. těm co by mě nejradši ukamnovali přeji aby jim to v rodině vždy klapalo a nemusely někdy řešit takové problémy jako my co jsme neměly štěstí na chlapy.. těm co mě neodsoudily děkuji moc.. jen pro vysvětlení nikomu vztah nerozvracím. nechci ho.. jestli ona na to přijde nebude to ode mě.. chudinka nejsem a neponižuji se. Já ho nesváděla.. to on mě. Já jsem s tím jak žiji spokojená.. pokud jsem někoho měla.. tak jsme s ním nespala.. ale sex s ním mi vyhovuje a mám sex ráda.. a používáme kondom. a ani nejsem hloupá. jak mě tu jedna z vás nazvala. já bez něj žít dokážu a postarat se o naši dceru také. to jen on mě stále uhání i když jen za tím jedním. a několikrát jsem mu řekla, že ne.. že ted má to co chtěl. tak at si to naučí tam..
@Mobidick píše:
@irruenza Ja si myslim ze si tim honi svoje ego, je to prece tak „in“ mit partnerku i milenku, staci se jen kouknout kolem, jen kolika politikum je takova situace tolerovana. Mezi chlapama to zvysuje prestiz mit dve zensky. Nevim co ti na nem tak imponuje
mě neiponuje na něm nic.. jen se mi líbí s ním sex.. tot vše.. a jesti so honí ego to je jeho věc. takhle to neřeším.. já jsem spokojená a on taky.. jinak vím, že mi byl za celých 7 let věrný… tak proto ne ted divím
@irruenza píše: .....jen jsem chtěla vědět proč to chlapi dělaj..
Reagovala jsem na tvoji otazku proc to chlapi delaj, myslim ze kvuli egu…nic vic…ve svym okoli jsem mela 2 stejny pripady jeden trval 3 roky druhej 5, vzdycky o tom vedela jen jedna z holek, ta se kterou chlap podvadel. Cim to asi bude
![]()
Příspěvek upraven 13.09.12 v 18:42
@irruenza a to je tak težký mu říct ne když tě uhání?!?
![]()
Mě proběhlo hlavou, že on má pravděpodobně doma príma ženskou, který říká jak jede navštívit dceru a za dveřmi si mne ruce, že jako bonus ještě ojede maminku ![]()
Měli by jste se k sobě vrátit a ne kazit nějaký holce život
Nazdárek něžnosti krásné. Tak jsem si trochu přečetl co tu píšete, a je to moc zajímavé. Tedy pokud mohu k tomu něco napsat.Jak koukám tak
irruenza pěkně odsuzujete ještě dříve něž se jí zeptáte konkrétně jak je to krásné, když se milují. Ono to totiž není vždy jen o tom koho máte vedle sebe. Jedna dokonce psala, že aby si to představila jaké by to bylo, když by to bylo na opak.On jí to nepoví, ale pokud to pomáhá tak bych se přikláněl dokud to jde tak jen do toho. Aspoń malá tu ta tam uvidí taky taťku. Něžnosti jste sobecké, chlap není věc co vlastníte to samé i na opak. Když to tak klapa tak co.