Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi nema o cem drbat. Nepsala bych ji, nic nepotvrzovala ani nevyvracela.
Nic jí do toho není, jak psala, prostě FBI
Neřešila bych, ignorovala. S takovými lidmi jednám slušně a hlavně minimálně. Vidíš, co způsobilo jen to, že vás někde viděla, co myslíš, že by se stalo, když bys ju sprdla? Nedodávej takovýmhle lidem zbytečně „materiál“ ![]()
No je jí nějakej 27, řeším to, protože nesnáším pomluvy (do nikoho se nepletu a nikoho neřeším, tak ať se každej vykašle na nás) a hlavně až budeme chtít svatbu, tak obeznámím rodinu a přátele a ne kdejakou trubici…
Prostě nechápu, když ho ani ona sama pořádně nezná, jakou má troufalost si na něj shánět číslo a ptát se na takové osobní věci?! Mě to prostě vytočilo… ![]()
To je ale panečku problém
![]()
Já se ti divim, že tohle řešíš??? Úplně bych se na ní vyprdla
![]()
Příspěvek upraven 14.09.12 v 14:16
Typická smska od nějaké mladinké slečny..možná se třeba chtěla předvést před kamarádkama, že tvého přítele zná. Určitě bych to hodila za hlavu, je zbytečné to řešit.
Ježiš, nechat se vytočit něčím takovým, tak už ležím v klecovém lůžku na uzavřeném oddělení psychiatrie. Klíd a trochu nadhledu. Já bych se tomu zasmála a to myslím vážně, podobných a mnohem citlivějších dotazů jsem už dostala.
@Anonymní píše:
No je jí nějakej 27, řeším to, protože nesnáším pomluvy (do nikoho se nepletu a nikoho neřeším, tak ať se každej vykašle na nás) a hlavně až budeme chtít svatbu, tak obeznámím rodinu a přátele a ne kdejakou trubici…
Prostě nechápu, když ho ani ona sama pořádně nezná, jakou má troufalost si na něj shánět číslo a ptát se na takové osobní věci?! Mě to prostě vytočilo…
Co ty v tom vidíš? Žárlíš? ![]()
Slecna po nem evidentne jede…
jinak by ji bylo:
a)uplne jedno co jste tam byli vyjednavat
b)nedala by si tu praci sehnat si na nej cislo.
Osobne byhc ji nepsala, protoze o to ji v podstate jde, aby mela o nej s kym bojovat:-)zalezi jak se k tomu postavi tvuj pritel, jestli mu to jen zvedne sebevedomi nebo v konverzaci hodla pokracovat. A taky jsi aniz si to uvedomujes prozatim ve vyhode, protoze ona nevi, ze ti dal tu sms precist:-)takze vis na cem jsi…ja bych vyckavala, chapej nemuze ji napsat a poslat ji do haje, tim by se ztrapnil, ale mel by ji nejak rozumne a slusne odmitnout a naznacit, ze uz nechce v konverzaci dal pokracovat…
No určitě se jí líbí, to by mu nepsala a jak říká @pikola ani ty a ani tvůj přítel jí nepsat, ignorace je nejlepší na takovou nánu.
No tak se zeptala, to je toho, nezve ho na kafe, nenabizi mu sex, nevim, co se tak tocis. Lidi drbou, tak to bylo, je a bude..
Neodepisovala bych, ani jinak neřešila podobné hovadiny! A mj. ani to sem nevkládala 2×…