Příteli přišla podivná sms. Kde vzala číslo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
14.9.12 14:10

Asi nema o cem drbat. Nepsala bych ji, nic nepotvrzovala ani nevyvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
14.9.12 14:11

Nic jí do toho není, jak psala, prostě FBI :roll: Neřešila bych, ignorovala. S takovými lidmi jednám slušně a hlavně minimálně. Vidíš, co způsobilo jen to, že vás někde viděla, co myslíš, že by se stalo, když bys ju sprdla? Nedodávej takovýmhle lidem zbytečně „materiál“ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.9.12 14:11

A musis na takovou hovadinu zakladat dve diskuse? Smarja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.12 14:12

No je jí nějakej 27, řeším to, protože nesnáším pomluvy (do nikoho se nepletu a nikoho neřeším, tak ať se každej vykašle na nás) a hlavně až budeme chtít svatbu, tak obeznámím rodinu a přátele a ne kdejakou trubici…
Prostě nechápu, když ho ani ona sama pořádně nezná, jakou má troufalost si na něj shánět číslo a ptát se na takové osobní věci?! Mě to prostě vytočilo… :cert:

• Citovat
  • Upravit
6569
14.9.12 14:13
@pikola píše:
No a budete se brat? :-)
:lol: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505

Kasli na to, hod to za hlavu a udelej si hezky den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680

To je ale panečku problém :think: :think: :think:

Já se ti divim, že tohle řešíš??? Úplně bych se na ní vyprdla ;) :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.09.12 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@74paja
Sorry, zakládám poprvé a trošku mě to zmátlo s těma nadpisama :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2693
14.9.12 14:14

Typická smska od nějaké mladinké slečny..možná se třeba chtěla předvést před kamarádkama, že tvého přítele zná. Určitě bych to hodila za hlavu, je zbytečné to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
14.9.12 14:14

Ježiš, nechat se vytočit něčím takovým, tak už ležím v klecovém lůžku na uzavřeném oddělení psychiatrie. Klíd a trochu nadhledu. Já bych se tomu zasmála a to myslím vážně, podobných a mnohem citlivějších dotazů jsem už dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
14.9.12 14:15
@Anonymní píše:
No je jí nějakej 27, řeším to, protože nesnáším pomluvy (do nikoho se nepletu a nikoho neřeším, tak ať se každej vykašle na nás) a hlavně až budeme chtít svatbu, tak obeznámím rodinu a přátele a ne kdejakou trubici…
Prostě nechápu, když ho ani ona sama pořádně nezná, jakou má troufalost si na něj shánět číslo a ptát se na takové osobní věci?! Mě to prostě vytočilo… :cert:

Co ty v tom vidíš? Žárlíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Slecna po nem evidentne jede… :lol: jinak by ji bylo:
a)uplne jedno co jste tam byli vyjednavat
b)nedala by si tu praci sehnat si na nej cislo.
Osobne byhc ji nepsala, protoze o to ji v podstate jde, aby mela o nej s kym bojovat:-)zalezi jak se k tomu postavi tvuj pritel, jestli mu to jen zvedne sebevedomi nebo v konverzaci hodla pokracovat. A taky jsi aniz si to uvedomujes prozatim ve vyhode, protoze ona nevi, ze ti dal tu sms precist:-)takze vis na cem jsi…ja bych vyckavala, chapej nemuze ji napsat a poslat ji do haje, tim by se ztrapnil, ale mel by ji nejak rozumne a slusne odmitnout a naznacit, ze uz nechce v konverzaci dal pokracovat…

• Citovat
  • Upravit
428

No určitě se jí líbí, to by mu nepsala a jak říká @pikola ani ty a ani tvůj přítel jí nepsat, ignorace je nejlepší na takovou nánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792

No tak se zeptala, to je toho, nezve ho na kafe, nenabizi mu sex, nevim, co se tak tocis. Lidi drbou, tak to bylo, je a bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
14.9.12 14:16

Neodepisovala bych, ani jinak neřešila podobné hovadiny! A mj. ani to sem nevkládala 2×…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky