Příteli přišla podivná sms. Kde vzala číslo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21396
14.9.12 16:51
@Anonymní píše:
Právě jsem ani nepochopila, v čem bych měla být za žárlivku, když bych jí odepsala, co jí je do toho a že jestli nám tu svatbu zaplatí, tak klidně…
Hlavně další věc, nepřijde ti jako drzost, shánět si na někoho číslo, kdo ti ho nedal a nikdy dát nechtěl?
Jde prostě i o princip :roll:

Budeš za stíhačku a roznese tě na kopytech, lidi se ti budou smát. To chceš? :lol: Reaguješ přehnaně, očividně se opravdu bojíš, že jde po tvém příteli, na principy to nesváděj. Kdybys byla chytrá, nedáš nic najevo už když ti tu smsku přítel přečetl, což bylo od něj už tak velkorysé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stara baba
14.9.12 16:53
@Anonymní píše:
Jenže můj přítel s ní není kamarád ani kolega, ani nic jinýho. Už chápeš ten rozdíl?

Na tom ale nezalezi ako velmi sa poznaju/nepoznaju. Tvoj chlap je nesvojpravny ze to musis riesit zanho? Byt tou zenskou tak si pomyslim ze chudak chlap potrebuje zachranit pred tebou :oops:

• Citovat
  • Upravit
21396
14.9.12 16:55
@_Hotaru_H píše:
Já se pozastavuju nad tím jak se na zakladatelku téměř všechny sesypete s tím, že je žárlivka :roll:
Upřímně, stát se tohle mě, tak mi taky vrtá hlavou co je nějaký náně, do toho, kdy se s přítelem budeme brát :nevim:

Podle mě se jí přítel líbí a chtěla ho jen nějak zaujmout.. Vůbec bych jí neodepisovala a vymazala sms, její číslo..

Jako další možnost mě napadlo také to, jak už tu někdo psal, že sondovat chtěla její maminka :-)

A není trochu divné mít o někoho zájem a ptát se ho, kdy se budou brát s přítelkyní?? To je podle mě nelogické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
14.9.12 16:57
@PaníBovaryová píše:
A není trochu divné mít o někoho zájem a ptát se ho, kdy se budou brát s přítelkyní?? To je podle mě nelogické

třeba chtěla zjistit jak je to vážné a nebo prostě nic lepšího nevymyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
14.9.12 16:58

@PaníBovaryová
No a jak by měla jinak začít konverzaci, jak se nenápadně vetřít do přízně..? Třeba by tím chtěla jen zjitit jak moc vážně to mezi zakladatelkou a jejím přítelem je? Popř. kolik času ještě má na to, aby ho získala pro sebe..? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
14.9.12 17:00

Hm, co je na tom nelogického? Baby je viděly, jak se kloncají, na úřad, drbaly o tom, hele co tady dělají, nebudou se brát. Holka chtěla být důležitá, slíbila, já to zjistím, znám ho, a tak napsala. Když to zjistí, co tam dělali v pondělí bude v práci za hvězdu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka72
14.9.12 17:25

Normálně to zkouší, jestli se chlapec nechytí. Přece mu hned nebude psát pozvání na kafe.
Nenechala bych se tím rozhodit. Partner by ji mohl nějak vtipně odbýt, nebo nereagovat.
Kdyby se s ní náhodou spustil, tak lépe teď, než po té svatbě.
PS: vždycky bude nějaká, která se bude snažit :twisted:

• Citovat
  • Upravit
43035
15.9.12 06:09

Zakroutila bych hlavou a za pet minut bych to uz neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia_E
15.9.12 10:12

Tak můžeš jí napsat…a být za stejné tele jako ona :lol:

vyprdni se na to, o nic nejde, pokud se fakt nebojíš že by Ti s ní chtěl přítel zahnout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.12 12:22

Jasný v pohodě, už to neřeším! Přiteli jsem jen řekla, že jestli se to bude opakovat, tak že řeknu její matince, ať si dcerku uklidní a neotravuje nás.

• Citovat
  • Upravit
2927
2.12.16 20:25

Já vím, stará diskuze, ale nedá mi to…co to probůh řešíš za krávoviny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat