Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Psala jsem ti do te druhe diskuze co kdyz cislo na pritele ji dala ta jeji matka aby mohla nejak oklikou zjistit co vy dva chystate.
A víte co? Mně by to taky namíchlo, kdyby se nějaká neznámá 27letá kočena ptala, jako že nás viděla… žárlila bych, normálně iracionálně, že mi ho chce sbalit.
Promiň, ale jsi za žárlivku
Je divné, co tě na tom tak vytáčí.. To tu svatbu tak moc chceš nebo tak moc nechceš, že tě takový nevinný dotaz, tak dostal? Skoro mi přijde, že problém bude v něčem jiném.
Proč iracionálně? Naprosto racionálně. Ale to bude OK, nereagovala bych, leda pokud by se „útoky“ stupňovaly.
@Anonymní píše:
Taky se připojím s názorem na sms, která mi přišla. Přítel se jmenuje Petr. Ahoj Peto, omlouvám se, musím to dneska zrušit. Ozvu se, jak budu mít volno…ve stručnosti napsané.
Co byste si myslely vy? Bylo to neznáme číslo, docela mě to vyvedlo z míry…
Přítel dělal, že neví o co jde, prý omyl…
@Cuarentena píše:
Já bych se zakladatelky zastala. Taková SMS je minimálně dost drzá a nenormální a taky by mě překvapila. Ale nejlepší je zachovat klid a nadhled.
Děkuju, alespoň někdo to pochopil, jak jsem to myslela…
Já jí chtěla jen něco odepsat, aby se chytla za nos, ale ne zas abych byla za blbku, ale když říkáte neřešit, tak neřešit
![]()
@Anonymní píše:
Taky se připojím s názorem na sms, která mi přišla. Přítel se jmenuje Petr. Ahoj Peto, omlouvám se, musím to dneska zrušit. Ozvu se, jak budu mít volno…ve stručnosti napsané.
Tak tady by mě nevyvedla z míry smska, tipuju to na spolužačku, se kterou byli domluvený třeba na kafe a jí se zrovna nechtělo, to není nijak intimní smska… spíš by mi vadilo, že mi tvrdí, že jde o omyl, když je tam jméno… Jako mohlo to být pro jinýho Petra ze seznamu… ale nevím nevím
Je a ja krava dneska resim proc mi nejde materska a tohle je teprve problem…prosim te jestli chces bejt za dylinu tak ji napis a hrabej se v tom dal a pomluva vypada jinak…
@Anonymní píše:
Mne dosla raz SMS „ahoj, vsetko som ututlal, nic sa neboj, nic ti nehrozi.“ A k tomu 4 neprijate zavolanie z toho cisla. Manzel bol doma, ked som skontrolovala mobil. A potom este „to mi uz ani telefon nedvihnes?“… poslala som SMS ze kto to to je, ze ho nemam v adresari… no, prislo mi par urazenych SMS po cesky. Nieco v zmysle „uz ma ani nepoznas, hej?“… nakoniec mi volal nejaky slovak, ze kto som… a ked pocul vrieskat moje deti tak bez slova zavesil. Asi isiel ratovat toho povodneho pisatela pred samovrazdou
Nastastie sa manzel bavil viac nez ja, mat doma ziarlivca ![]()
@Anonymní píše:
A dost už, co se dneska děje??? Změna počasí dává asi zabrat......no co na to napsat…
určitě je to od milenky já bych se s nim okamžitě rozešla, protože ti i evidentně lže do očí
![]()
Holky vyprdněte se na SMSky přítelů a užívejte si jeden z posledních letních víkendů
![]()
No ona to taky muze byt ta petra a neni jasne, zda pise zena, nebo muz ![]()
Docela mě překvapuje, kolik lidí zakladatelku nechápe a odsuzuje. Tak blbá a drzá esemeska je podle mě minimálně k pozastavení. Tak proč by to nemohla zakladatelka řešit. Já třeba momentálně řeším, jestli potrácím nebo se to udrží. Není to taky větší starost, než proč někomu nejde mateřská? ![]()
@circus píše:
Psala jsem ti do te druhe diskuze co kdyz cislo na pritele ji dala ta jeji matka aby mohla nejak oklikou zjistit co vy dva chystate.
No oni nejsou taky nějaký nej kamarádi a když, tak ona ví, že se máme dobře, tak jak jsme teď a myslím, že dál nic neřeší. Nemyslím, že zrovna jí by to zajímalo a když, tak by se ho zeptala osobně.
Nevím, prostě fakt asi kravina ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju, alespoň někdo to pochopil, jak jsem to myslela…
Já jí chtěla jen něco odepsat, aby se chytla za nos, ale ne zas abych byla za blbku, ale když říkáte neřešit, tak neřešit![]()
Len by si ju utvrdila v tom, ze nieco nie je celkom v poriadku… a ze sa ma dalej snazit, ale davat si na teba pozor… ale ty musis sama najlepsie vediet nakolko chlapovi veris. Ja by som to nechala plne na nom, ci ma alebo nema chut pustat sa do konverzacie.
jestli se jmenoval petr a dělal, že neví o co jde, tak kecá…