Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Joj, vidis, treba i to ji vrta v hlave, treba ma hrooozne moc penez a nevi co s nima
… kasli na to, kdyz napise jeste jednou a treba znovu, tak bych se zeptala, jestli ma zajem o pokec, ale ted je fakt lepsi ta cokolada ![]()
Moc nechápu co řešíš, s prominutím taková blbost. nějaká blbka napsala trapnou sms.
buď jí na to něco odpovězte, nebo ne… moc nechápu co chceš slyšet. dělat z toho třetí světovou… ![]()
Hele a nedala cislo na tveho pritele jeji matka a nesnazi se nejak radoby oklikou zjistit jak to s vami dvema je? ![]()
tak jsem se teďka dobře pobavila!! To nemáš co na práci, že řešíš takovou kravinu? Dobře pro Tebe, pokud považuješ TOHLE za problém ![]()
@matetka
Díky, já to nemyslela zle a taky se nehroutím, jen jsem chtěla slyšet názor někoho nestranného v čem jste mi vážně pomohli ![]()
Nechtěla jsem jí psát nějaký žárlivý sms či něco takového, jen odpovědět něco s čím by se chytla za nos a uvědomila si, že to nebylo na místě a že jí do takových věcí vůbec nic není. ![]()
Tak jej odpis, najlepsie v priatelovom mene, a zacnite si posielat nezavazne SMS, casom lechtivejsie a lechtivejsie az ju presvedcis, ze tvoj priatel by lepsie pasoval k nej nez k tebe ![]()
Já bych se zakladatelky zastala. Taková SMS je minimálně dost drzá a nenormální a taky by mě překvapila. Ale nejlepší je zachovat klid a nadhled.
@Lizzi
Tím líp ne? Copak tu musí být furt jen přítel mě mlátí, podvádí, nedává peníze?
@circus píše:
Hele a nedala cislo na tveho pritele jeji matka a nesnazi se nejak radoby oklikou zjistit jak to s vami dvema je?
I to je možné
a tím spíš platí rada nereagovat ![]()
Boze, baba v postpuberte konecne nasla zamienku ako na seba upozornit. Rozmazavanie ju iba podpori v predstave ze by mohla mat sancu.
Taky se připojím s názorem na sms, která mi přišla. Přítel se jmenuje Petr. Ahoj Peto, omlouvám se, musím to dneska zrušit. Ozvu se, jak budu mít volno…ve stručnosti napsané.
Co byste si myslely vy? Bylo to neznáme číslo, docela mě to vyvedlo z míry…
Přítel dělal, že neví o co jde, prý omyl…
@j.a.n.i1 píše:![]()
![]()
V plánu jako je, ale ne teď, ledaže by jí cvakla ta FBI ![]()
@skritek Petra
Díky, právě jsem přemýšlela, že bych jí i napsala, že kdyby tu svatbu cvakla, tak že není problém